Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım bende yeşil çay yapıyorum gel beraber içelim...

patates yemeğinin yanınada ben genelde makarna yaparım
bak yeşil çaya hiç hayır demem çok saol hemen geliyorum
benim de aklıma makarna gelmişti :)) bi de salata yaptım mı tamamdır

sağolsın canım benim.
taze fasulye yemeyeli çok uzun zaman oldu valla.
ay çok yemek seçiyor bu adam sinir oluyorum
afiyet olsun süpermiş valla.

benimkide çok yemek seçer ya bakma..sebze olarak yediğimiz taze fasulye,börülce,ebegümeci,ıspanak.sarma okadar

dosbacım gelhayatım bitanede senle içierim.
offfff ya patates yemeğinide yemeyeli çok uzun zaman oldu valla onuda yemiyor paşam sadece kızartmasını yiyor patatesin.
afiyet olsun.

ay cnm bende benim kocama kızıyodum sebze yemiyo falan die...tamam yiyioda çoğunluğunu yemez...kabak,patlıcan,ıspanak,prasa dalan yemez ama senin koçiste baya seçiyomuş yemek

ay fabecim çok yaşa sende kocişinde emi valla bende çok güldüm.
hepimiz bebişlerimizle çok yaşayalım inşşşş

benimki de çok şey diyo ama üstüne görüyosundur çok hoş olmuş valla ayyy çok güldüm :)) adamları ne hale getirdik

valla ya uzman oldular artık benimki ilk evlendiğimizde hiiiç bişe bilmiyodu şimdi ovulasyon testi aldım dedim hee iyi yapmışsın dedi.. kız ben anneme desemki ovulasyon testi aldım o ne? der

dosbacım gelhayatım bitanede senle içierim.
offfff ya patates yemeğinide yemeyeli çok uzun zaman oldu valla onuda yemiyor paşam sadece kızartmasını yiyor patatesin.
afiyet olsun.

ayyy kahveyi çok severim ama apartmanımda kafa dengi kahve arkadaşı yok malesef ( teklifine hayır demem ama yeşil çaya karar kıldım :)) yarın geleyim sana inş.
bende ne zamandır patates yemeği yapmıyodum taze patates alınca canım çekti Allahtan benim eşim yiyo onunda yemek huyu hiç ii değil (

ay febe aynen bende gülüyorumbenim kide şuan regliyim ya belki üstüne görüyosundur diyo..ben sinirimden gülüyorum ama artık her sferinde aynı şey
ayy ben çok üzülüyorum adet olunca ya o öyle diyince de çok gülüyoruz ikimizde sen de gül kız bişe deme adama
benimkide çok yemek seçer ya bakma..sebze olarak yediğimiz taze fasulye,börülce,ebegümeci,ıspanak.sarma okadar

oooo iyi yiyomuş maşallah seninki ayy benimki de sebze seçer ete bayılır bendede barbunya pilav ve salata var bugün

tatlım ebegümeci yeme sen!!! yumurtalıkları yavaşlatıyomuş sanırsam

hoşgeldin kuzum.
iyiyim bitanem, iyi gidiyo şimdilik 6 hafta 2 günlük oldu
sen nasılsın tatlım?
maşallah canım,doğduğu günleride gör inşallah.
bende iyiyim masalcım,şu an bi atraksiyon yok hayatımda,inşallah bu ay sonunda bebişle şenleniriz,umudumuz o.

hımmm,bende ne diyo bu kız diyorum,onun cevaplardan girdim de topiğe.
sana kolay gelsin.
bu arada,ben bu ay dr a gittiğimde dr bana,tatlı yemememi söyledi,yumurtamın geliştiği zamanlarda özellikle.çünkü tatlı yumurtanın direncini etkiliyomuş sanırım.

ay deliricem vallahi karnıbaharı okadar çok severimki ama adam yemiyor.

gel akşama bizim sofraya misafir ol cnm..

ya yemezse yemesin..sen kendine yap...evelndiğimiz ilk zamanlar bende oyleydim..onu yemez yapmayım..bunu yemez yapmayım..bi çok sşeye hasret kalıyorum bakttımki...şimid sadece kendimeyapıyorum yanınada onun yiyeceği şeylerden hazılrıyorum mis..ikimizde mutlu...

aaa ebegümecinin yumurtaları yavaşlattığını bilmiyordum
hatta saraçoğlu mor çiçekli olanını tavsiye ediyordu çay olarak için diye :44: ama tam emin değilim zaten pek aram yok eşim midesi için içiyor

ay cnm bende benim kocama kızıyodum sebze yemiyo falan die...tamam yiyioda çoğunluğunu yemez...kabak,patlıcan,ıspanak,prasa dalan yemez ama senin koçiste baya seçiyomuş yemek

sorma canım ya yediklerini saymak daha kolay olur inan.
ya hakkını yemiyim şimdi istediği şeyler bikaçı hariç kolay yemekler evet ama ben istiyorumki hergün bi çeşit sebze yemeği pişsin ama nerde.
şimdi ben ona bi çorba yapıp patates kızartsam salata tamam ama ben istemiyorum işte.

ilk başta bende çok sorun yaşadım çok kilo aldım
tamam bende etçilimdir ama evimizde hep sebzede olurdu
eşim hiç sebze yemiyordu şimdi bi çorba bi sebze yaparak alıştırdım yoksa aç kaldı :))
çoğunu yine yemez ama artık yedikleri var artık bende çok zorlamıyorum

ah canım sağol afiyet olsun size.
bazı şeyleri kendime yapıp yiyorum ama herşeyi değil 2 ayrı menü hazırlamak istemiyorum

inşallah inşallahhh bebişler gelir
aaaaa şaşırdım bende çok severim tatlıyı. gerçi hiiiç yiyemiyorum şimdilerde.

Son düzenleme:

öyleymiş atlım benimde ablam 2.aşılamasında hamile kalmıştı.. onun tek tüpü kapalı ve yomurtalıkları yavaş çalışıyodu.. (nese şimdi çok şükür dünyalar tatlısı oğluşumuz var) ebegümeci ve maydonoz yeme dedi bana.. maydonozda düşüğe neden oluyomuş..

ayyy keşke gelsen gerçekten benimde alt kattaki komuşum çağırdı ama gitmedim

nasıl isterdim hayatım anlatamam
bu aralar çok sıkıldım... sanki herkes yarama basıyo (
beni en ii sizler anlıyosunuz... derdi veren inş. dermanını da verecek ve ben bebişim olduğunda kimseyi incitmeyeceğim onlara hiç özel sorular sormayacağım kırmayacağım şu aralar insanlara çok kırgınım

artık zaten öle yapıyorum .takıntılı ya şimdide diyo ne zman doktora gidicez hadi gidelim..aşılama yaptıralım vs....bende doğal yoldan beklemek istiyorum o çok aceleci kızdırıyor beni

maydonozu biliyordum hamile kaldığımda maydonoz ve ekşi tüketmedim ama ksımet değilmiş (bu arada ablanın bebişini benim için öp

Son düzenleme:

eveeet maydonoz yemeyin diyolar düşüğe neden oluyo.
birde nar yemeyin vede suyunuda içmeyin diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…