bak yeşil çaya hiç hayır demem çok saol hemen geliyorumtatlım bende yeşil çay yapıyorum gel beraber içelim...
patates yemeğinin yanınada ben genelde makarna yaparım
sağolsın canım benim.
taze fasulye yemeyeli çok uzun zaman oldu valla.
ay çok yemek seçiyor bu adam sinir oluyorum
afiyet olsun süpermiş valla.
dosbacım gelhayatım bitanede senle içierim.
offfff ya patates yemeğinide yemeyeli çok uzun zaman oldu valla onuda yemiyor paşam sadece kızartmasını yiyor patatesin.
afiyet olsun.
hepimiz bebişlerimizle çok yaşayalım inşşşşay fabecim çok yaşa sende kocişinde emi valla bende çok güldüm.
benimki de çok şey diyo ama üstüne görüyosundur çok hoş olmuş valla ayyy çok güldüm :)) adamları ne hale getirdik
güzelmiş menün cnm..bende karnıbahar kzıartacam..koçişim çok seviyo...adamı iyi beslemek lazım ki spermler kaliteli osun hah
dosbacım gelhayatım bitanede senle içierim.
offfff ya patates yemeğinide yemeyeli çok uzun zaman oldu valla onuda yemiyor paşam sadece kızartmasını yiyor patatesin.
afiyet olsun.
ayy ben çok üzülüyorum adet olunca ya o öyle diyince de çok gülüyoruz ikimizde sen de gül kız bişe deme adamaay febe aynen bende gülüyorumbenim kide şuan regliyim ya belki üstüne görüyosundur diyo..ben sinirimden gülüyorum ama artık her sferinde aynı şey
benimkide çok yemek seçer ya bakma..sebze olarak yediğimiz tazefasulye,börülce,ebegümeci,ıspanak.sarma okadar
maşallah canım,doğduğu günleride gör inşallah.hoşgeldin kuzum.
iyiyim bitanem, iyi gidiyo şimdilik 6 hafta 2 günlük oldu
sen nasılsın tatlım?
kardelenciğim önemli birşey değil kocişi pc başında çok vakit geçirme diyormuşta o da bu ara abarttığını düşünüyor o sebepten şaka yani parçalar o adamı kız öyle bişey yapabilirmi hiç kocişi
Neyse ben kaçar hepinizi çok seviyorum şekerler
ay deliricem vallahi karnıbaharı okadar çok severimki ama adam yemiyor.
aaa ebegümecinin yumurtaları yavaşlattığını bilmiyordumayy ben çok üzülüyorum adet olunca ya o öyle diyince de çok gülüyoruz ikimizde sen de gül kız bişe deme adama
oooo iyi yiyomuş maşallah seninkiayy benimki de sebze seçer ete bayılır bendede barbunya pilav ve salata var bugün
tatlım ebegümeci yeme sen!!! yumurtalıkları yavaşlatıyomuş sanırsam
ay cnm bende benim kocama kızıyodum sebze yemiyo falan die...tamam yiyioda çoğunluğunu yemez...kabak,patlıcan,ıspanak,prasa dalan yemez ama senin koçiste baya seçiyomuş yemek
bak yeşil çaya hiç hayır demem çok saol hemen geliyorum
benim de aklıma makarna gelmişti :)) bi de salata yaptım mı tamamdır
ilk başta bende çok sorun yaşadım çok kilo aldımgel akşama bizim sofraya misafir ol cnm..
ya yemezse yemesin..sen kendine yap...evelndiğimiz ilk zamanlar bende oyleydim..onu yemez yapmayım..bunu yemez yapmayım..bi çok sşeye hasret kalıyorum bakttımki...şimid sadece kendimeyapıyorum yanınada onun yiyeceği şeylerden hazılrıyorum mis..ikimizde mutlu...
gel akşama bizim sofraya misafir ol cnm..
ya yemezse yemesin..sen kendine yap...evelndiğimiz ilk zamanlar bende oyleydim..onu yemez yapmayım..bunu yemez yapmayım..bi çok sşeye hasret kalıyorum bakttımki...şimid sadece kendimeyapıyorum yanınada onun yiyeceği şeylerden hazılrıyorum mis..ikimizde mutlu...
maşallah canım,doğduğu günleride gör inşallah.
bende iyiyim masalcım,şu an bi atraksiyon yok hayatımda,inşallah bu ay sonunda bebişle şenleniriz,umudumuz o.
hımmm,bende ne diyo bu kız diyorum,onun cevaplardan girdim de topiğe.
sana kolay gelsin.
bu arada,ben bu ay dr a gittiğimde dr bana,tatlı yemememi söyledi,yumurtamın geliştiği zamanlarda özellikle.çünkü tatlı yumurtanın direncini etkiliyomuş sanırım.
aaa ebegümecinin yumurtaları yavaşlattığını bilmiyordum
hatta saraçoğlu mor çiçekli olanını tavsiye ediyordu çay olarak için diye :44: ama tam emin değilim zaten pek aram yok eşim midesi için içiyor
ayyy keşke gelsen gerçektenbenimde alt kattaki komuşum çağırdı ama gitmedim
ayy ben çok üzülüyorum adet olunca ya o öyle diyince de çok gülüyoruz ikimizde sen de gül kız bişe deme adama
oooo iyi yiyomuş maşallah seninkiayy benimki de sebze seçer ete bayılır bendede barbunya pilav ve salata var bugün
tatlım ebegümeci yeme sen!!! yumurtalıkları yavaşlatıyomuş sanırsam
öyleymiş atlım benimde ablam 2.aşılamasında hamile kalmıştı.. onun tek tüpü kapalı ve yomurtalıkları yavaş çalışıyodu.. (nese şimdi çok şükür dünyalar tatlısı oğluşumuz var) ebegümeci ve maydonoz yeme dedi bana.. maydonozda düşüğe neden oluyomuş..
öyleymiş atlım benimde ablam 2.aşılamasında hamile kalmıştı.. onun tek tüpü kapalı ve yomurtalıkları yavaş çalışıyodu.. (nese şimdi çok şükür dünyalar tatlısı oğluşumuz var) ebegümeci ve maydonoz yeme dedi bana.. maydonozda düşüğe neden oluyomuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?