Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet işte benim kocamda ole patates kızart,sucuk yap,tavuk yap bayılır..sebzeden hoşlanmıyo ama bende çok kilo aldım..baktım olmuyo artık sebzede yapıyorum...yine bazılarna alıştı onları yiyo...ama bazılarnı hiç ağzına sürmüyo..mesala ıspanak yemiyo adam...napıyım bende söle acık yapıyorum kendime...onun yedikleri basit zaten..hemen hazırlıyorum

ah canım sağol afiyet olsun size.
bazı şeyleri kendime yapıp yiyorum ama herşeyi değil 2 ayrı menü hazırlamak istemiyorum

aynen bende ona ayak uyduruyorum artık..çünkü ozaman yemekleer bitmek bilmiyo.. ama sana bi tavsiye misafir geldiğinde kendi sevdiğin yemeklerdende yap.yoksa bi çok şeyi yemeden mevsimi geçiyo.. ben öyle yapıyorum

ben yemiyorum zaten tatlım hiç sevmem

sattın beni bi yeşil çaya hı neyse tamam yarın beklerim.
ay bırak dosbacım olmasında zaten bizim ap biraz fazla inan bazen gına geliyor.
demekki hepsi seçiyor bu erkeklerin ay benim abimler babam hiç seçmezdi ya ne güzel tamam eti severlerdi amam sebze yemeğide olurdu muhakkak.

ya bak bilmiyodum..nasılda severim maydonuzu herşeyle yiyebilirim...gerçi hamile kalamadan..düşük die korktum şimidi

aynen bende ona ayak uyduruyorum artık..çünkü ozaman yemekleer bitmek bilmiyo.. ama sana bi tavsiye misafir geldiğinde kendi sevdiğin yemeklerdende yap.yoksa bi çok şeyi yemeden mevsimi geçiyo.. ben öyle yapıyorum

valla ya zaten iki kişiyiz kuş kadar yiyoruz olmuyor öyle.
evet ya bak onu yapıyorum geçen annemler gelince öyle yapmıştım.
bunlar ailecek böyleler vallahi bak ramazanda iftara davet ediliyoruz menü herkeste fik ay bi yaratıcı olun sıkılır insan ya.

benimkine hergün et ver hayır demez etçil insan yaaaa

ayy cnm yaaa çok iyi anlıyorum seni.. bende hamile olana kadar bazı ortamlardan soyutladım kendimi..hem insanlar çok anlayışsız hemde ben çok alıngan oldum

artık zaten öle yapıyorum .takıntılı ya şimdide diyo ne zman doktora gidicez hadi gidelim..aşılama yaptıralım vs....bende doğal yoldan beklemek istiyorum o çok aceleci kızdırıyor beni
tatlım bırak o aceleci olsun.benimkide öyleydi sonra sanki vazgeçti konusunu bile açtırmadı..ozaman sanki tek başıma mücadele ediyo gibi oldum daha zor geldi..
eveeet maydonoz yemeyin diyolar düşüğe neden oluyo.
birde nar yemeyin vede suyunuda içmeyin diyolar

aaaa tatlımm nar neden??? gerçi ben pek yemem ama olsun :) bu arada naber tatlımm

narı eğer hamile kalmak istiyorsanızda tüketmeyin diyolar...çok öenliymiş...yani maydonozdan daha güçlüymüş

neyseki çok fazla tükettiğim bişey değil nar. zaten meyveyle benim aram yoktur. 2-3 meyve dışında çok yemem ben. hele nar hiiiç aklımın ucundan geçmez.
aman sızlerde yemeyin nar ve maydonoz. bikaç ay yemezsek bişey olmaz.

iyiyim bitanem.
nar rahim duvarını inceltiyomuş ve rahimdeki damarların çatlayıp hem erken doğuma hemde düşüğe neden oluyormuş. bu arada benim eltim 7 aylık doğurmuş. ve 7 ay boyunca narı nerdeyse haftada3-4 kılo yiyomuş. hııım sebebi omudur bilemem de çoook fazla yemiş vede suyunu sıkıp sıkıp içmiş

ya bak bilmiyodum..nasılda severim maydonuzu herşeyle yiyebilirim...gerçi hamile kalamadan..düşük die korktum şimidi

ya ben 1 demeti sövüş olarak yiyebilirim möööööööö ama hasret kaldım yaaa geçenlerde baktım bebiş olmuyo nasılsa adet olunca oturdum bi güzel yedim ohhhh

bu yaşıma kadar okadar narı yememişimdir ben... ayy bende meyve değilde ot kök bayılırım vallaaaa (böğürtlen kökü hariç)

ya ben 1 demeti sövüş olarak yiyebilirim möööööööö ama hasret kaldım yaaa geçenlerde baktım bebiş olmuyo nasılsa adet olunca oturdum bi güzel yedim ohhhh

ha bak bende kahvaltıda bile koyarım maydanozu sofraya koçişte seviyorda şükür.
iyide hamileyken yememek gerekiyor diye biliyorum ben:26:

nardan uzak duralım o zaman kızlar...kocam duysa yeme bi daha aman der...

korkar adam...ya bide bu erkekler çok alem..şu gün yumrtlama günü falan die konuşunca ben..yapma lütefen tavukmusun sen dio bana ve başlıyo gülmeye

ha bak bende kahvaltıda bile koyarım maydanozu sofraya koçişte seviyorda şükür.
iyide hamileyken yememek gerekiyor diye biliyorum ben:26:

bende aynen bayırlırım maydonaza herşeyle yerim...kahvaltıda maydonoz peynir olsun dahada bişey istmem ama sakıncalıymış baksana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…