ilk başta bende çok sorun yaşadım çok kilo aldım
tamam bende etçilimdir ama evimizde hep sebzede olurdu
eşim hiç sebze yemiyordu şimdi bi çorba bi sebze yaparak alıştırdım yoksa aç kaldı :))
çoğunu yine yemez ama artık yedikleri var artık bende çok zorlamıyorum
ah canım sağol afiyet olsun size.
bazı şeyleri kendime yapıp yiyorum ama herşeyi değil 2 ayrı menü hazırlamak istemiyorum
öyleymiş atlım benimde ablam 2.aşılamasında hamile kalmıştı.. onun tek tüpü kapalı ve yomurtalıkları yavaş çalışıyodu.. (nese şimdi çok şükür dünyalar tatlısı oğluşumuz var) ebegümeci ve maydonoz yeme dedi bana.. maydonozda düşüğe neden oluyomuş..
ayyy kahveyi çok severim ama apartmanımda kafa dengi kahve arkadaşı yok malesef( teklifine hayır demem ama yeşil çaya karar kıldım :)) yarın geleyim sana inş.
bende ne zamandır patates yemeği yapmıyodum taze patates alınca canım çekti Allahtan benim eşim yiyo onunda yemek huyu hiç ii değil(
öyleymiş atlım benimde ablam 2.aşılamasında hamile kalmıştı.. onun tek tüpü kapalı ve yomurtalıkları yavaş çalışıyodu.. (nese şimdi çok şükür dünyalar tatlısı oğluşumuz var) ebegümeci ve maydonoz yeme dedi bana.. maydonozda düşüğe neden oluyomuş..
eveeet maydonoz yemeyin diyolar düşüğe neden oluyo.
birde nar yemeyin vede suyunuda içmeyin diyolar
aynen bende ona ayak uyduruyorum artık..çünkü ozaman yemekleer bitmek bilmiyo.. ama sana bi tavsiye misafir geldiğinde kendi sevdiğin yemeklerdende yap.yoksa bi çok şeyi yemeden mevsimi geçiyo.. ben öyle yapıyorum
aynen bende ona ayak uyduruyorum artık..çünkü ozaman yemekleer bitmek bilmiyo.. ama sana bi tavsiye misafir geldiğinde kendi sevdiğin yemeklerdende yap.yoksa bi çok şeyi yemeden mevsimi geçiyo.. ben öyle yapıyorum
narı eğer hamile kalmak istiyorsanızda tüketmeyin diyolar...çok öenliymiş...yani maydonozdan daha güçlüymüş
ayy cnm yaaa çok iyi anlıyorum seni.. bende hamile olana kadar bazı ortamlardan soyutladım kendimi..hem insanlar çok anlayışsız hemde ben çok alıngan oldumnasıl isterdim hayatım anlatamam
bu aralar çok sıkıldım... sanki herkes yarama basıyo(
beni en ii sizler anlıyosunuz... derdi veren inş. dermanını da verecek ve ben bebişim olduğunda kimseyi incitmeyeceğim onlara hiç özel sorular sormayacağım kırmayacağım şu aralar insanlara çok kırgınım
tatlım bırak o aceleci olsun.benimkide öyleydi sonra sanki vazgeçti konusunu bile açtırmadı..ozaman sanki tek başıma mücadele ediyo gibi oldum daha zor geldi..artık zaten öle yapıyorum .takıntılı ya şimdide diyo ne zman doktora gidicez hadi gidelim..aşılama yaptıralım vs....bende doğal yoldan beklemek istiyorum o çok aceleci kızdırıyor beni
eveeet maydonoz yemeyin diyolar düşüğe neden oluyo.
birde nar yemeyin vede suyunuda içmeyin diyolar
narı eğer hamile kalmak istiyorsanızda tüketmeyin diyolar...çok öenliymiş...yani maydonozdan daha güçlüymüş
ayy cnm yaaa çok iyi anlıyorum seni.. bende hamile olana kadar bazı ortamlardan soyutladım kendimi..hem insanlar çok anlayışsız hemde ben çok alıngan oldum
tatlım bırak o aceleci olsun.benimkide öyleydi sonra sanki vazgeçti konusunu bile açtırmadı..ozaman sanki tek başıma mücadele ediyo gibi oldum daha zor geldi..
aaaa tatlımm nar neden??? gerçi ben pek yemem ama olsun :) bu arada naber tatlımm
ya bak bilmiyodum..nasılda severim maydonuzu herşeyle yiyebilirim...gerçi hamile kalamadan..düşük die korktum şimidi
benimkine hergün et ver hayır demezetçil insan yaaaa
ben çıktım,hayırlı günler sizlere.
iyiyim bitanem.
nar rahim duvarını inceltiyomuş ve rahimdeki damarların çatlayıp hem erken doğuma hemde düşüğe neden oluyormuş. bu arada benim eltim 7 aylık doğurmuş. ve 7 ay boyunca narı nerdeyse haftada3-4 kılo yiyomuş. hııım sebebi omudur bilemem de çoook fazla yemiş vede suyunu sıkıp sıkıp içmiş
ya ben 1 demeti sövüş olarak yiyebilirim mööööööööama hasret kaldım yaaa geçenlerde baktım bebiş olmuyo nasılsa adet olunca oturdum bi güzel yedim ohhhh
iyiyim bitanem.
nar rahim duvarını inceltiyomuş ve rahimdeki damarların çatlayıp hem erken doğuma hemde düşüğe neden oluyormuş. bu arada benim eltim 7 aylık doğurmuş. ve 7 ay boyunca narı nerdeyse haftada3-4 kılo yiyomuş. hııım sebebi omudur bilemem de çoook fazla yemiş vede suyunu sıkıp sıkıp içmiş
ha bak bende kahvaltıda bile koyarım maydanozu sofraya koçişte seviyorda şükür.
iyide hamileyken yememek gerekiyor diye biliyorum ben:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?