bende okumak istiyorum ama arapçayı bilmiyorum inşallah duların kabul olur
amin canım amin.bende okumak istiyorum ama arapçayı bilmiyorum inşallah duların kabul olur
allah kabul etsin ..bende başlıcam ama benim dua kitabımda yok..başka bitane almam lazım..çok kuvvetli bir sureymiş herkes okuyo...
bildiğim kadarıyla hayır cenım
oda benden
1 semi
2 orkide
3 neva
tume kaldı febeyi bilmiyorum amasanırım oda bizden dosba kaldı
şule kaldı mineyi bilmiyorum aklıma gelmeyen varmı ki
bence önemli.bir şekilde kaybedilse bile rabbim yaşatmasın tabi ama hamile kalmak önemli.en azından benim için
düşünsene kaç senedir hiç hiç hiç
rabbim sana bir vercek tam vercek bence :)
amin canım amin.
türkçes,inden oku işallah rabbim kabuleder.tez zamandada öğrenmek nasip olur işallah
ben 2 sene önce çok güzel okuyordum.gaflete düştük.bu akşam 3 sayfayı zor okudum.
işallah düzelecek tekrar
bende dua kitaplarında bulamadım canım.16.cüz de
bebiş için vesile oljur işallah
ah ahhh bal damlıyor ağzından canım.bak daha çok sevdim seni.işalllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh tatlım.
rabbim büyük
hasretini çeken herkese versin işallah.çok zor.
kızlar biz hani buluşacaktık.
Havalar ısınınca demiştik.o yüzden mi kimseden ses çıkmıyor acaba
fikir annesi mineydi oda yok ki
illa arapça okuman gerekmiyor ki zaten..hatta ben türkçesini okuyunca daha çok etkileniyorum çünkü ne yazdığını anlıyorsun için ürperiyor..
amin canım amin.
Türkçes,inden oku işallah rabbim kabuleder.tez zamandada öğrenmek nasip olur işallah
ben 2 sene önce çok güzel okuyordum.gaflete düştük.bu akşam 3 sayfayı zor okudum.
Işallah düzelecek tekrar
bende dua kitaplarında bulamadım canım.16.cüz de
bebiş için vesile oljur işallah
aslında evet minede unutmuş değil bana söyledi facede o ama kimseden ses çıkmayınca onlardan cvp gelirse ayarlarız diye konuştuk yani sizin istemediğinizi düşündü.bana uyar izmit 1 saatlik yol ah ah ehliyet var ama kullanan yok yoksa çıkar çıkar gelirdimde semicim kovardın artık dermişim
tatlım bildiğim kadarıyla anlamını bilmek tabikide güzel ama arapça harfleriden okumanın ayrıdır tesiri kanımca her harfi bir ilaçmış ama kalp ve niyet çok önemli tabi
meryem süresi dua kitaplarında olmazki tatlım kuran-ı kerimde olur
yorulmuşsundurr canım al duşunu rahatla....öpüldünn ....semiciğim hiçte bikerem ben birkere rüyamda birde ovulasyon testinde gördüm çift çizgiyiBaşkada görmedim zaten
Bu arada herkese iyi akşamlar demeyi unuttum pardon iyi geceler
At ortalığı topla falan anca gelebildim çok terledim az ben duş alıp geleceğim burada kimse kalmaz belki ama şuleciğim gelir yalnız bırakmaz beni.
bende ehliyet kursuna yazılacam bakalım.liseden bu yana biliyorum ama sanırım polislere bunu anlatamam.
Aaaaa neden kullanmıyorsun.kimse beni tutamaz.açılın ben geliyorum
bende yatıyorum kızlar ben ilk defa bu saatte kadar kaldım kociş yataktan atacak beni öpüyorum hepinizi iyi geceler
neden kullanmıyorum :26:güzel soru yaa kullanıyorum ama birascık korkuyorum sanırımNeyse yaza otomatik vites alırsa kullanırım bak o zaman vitesle pek anlaşamadıkta biz
kızlarrrrrrrrrrrrEki Görüntüle 182575 Eki Görüntüle 182574
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?