kıssslar mrb.bizde bugün esimle konustuk uzun uzun.artık çocuk yapmaya karar verdik.adetim daha yeni bitti ama yinede çalısmalara başladık.allahım hayırlısını nasip etsin inşallah....
otomatik vites çok sıkıcıııııııııııııııı
allahım yanaklara bak semiiiiiiiiiiii sana hiç benzemiyor bu kız kime benzemiş maviş maviş ohh yanımda olsada yesem
canım ya çok tesekkür ederim...insallah insallahçpeki olma sansı varmı canım adetim biteli 2 gün oldu
tabikide var tatlım daha çok yenisin, ovulasyon testi al tatlım yumurtlama gününü tespit et o zamançalış. Yada adetin 10. 12. 14. 16. 18. De çalışabilirsin ayaklarınnı dik ve hemen kalkma ok Ve rahat ol kafana takma daha sen emeklemeden koşmak istiyorsun karar vermişssiniz olmazsa çözüm yollarına gidersiniz anlaştıkmı olmaz fikrini çıkar aklından benim 8 sene oldu hala umudum var hemde doğalından gelecek bebişim diye allahım inşallah
allahım yanaklara bak semiiiiiiiiiiii sana hiç benzemiyor bu kız kime benzemiş maviş maviş ohh yanımda olsada yesem
kızını çaldım işte çatlada patla
tabikide var tatlım daha çok yenisin, ovulasyon testi al tatlım yumurtlama gününü tespit et o zamançalış. Yada adetin 10. 12. 14. 16. 18. De çalışabilirsin ayaklarınnı dik ve hemen kalkma ok Ve rahat ol kafana takma daha sen emeklemeden koşmak istiyorsun karar vermişssiniz olmazsa çözüm yollarına gidersiniz anlaştıkmı olmaz fikrini çıkar aklından benim 8 sene oldu hala umudum var hemde doğalından gelecek bebişim diye allahım inşallah
dur kız bağırma
odamızı ve cicilerimizide gösterecz onları ayarlıyorduk
Eki Görüntüle 182600 Eki Görüntüle 182599 Eki Görüntüle 182598 Eki Görüntüle 182597 Eki Görüntüle 182596
nasılızzzzzzzzzzzzzzz
ayyy içime su serptin canım yaaa.daha 22 yasındayım ben ama ne biliyim heyecanlandım işte.ama eşim 30 yasında o problem.hayırlısı inşallah.allahım seninde gönlüne göre verir inşallah canım
benimde duam bitti.melodi için 200 yaz tatlım okuyabilirsem tekrar alırım
güzel vah vah genç yaşta canım yaa bende oyuncak bebek istemiştim sezginden ama almadı niyeki
olur tatlım olur 30 da çok değil sen dene olmazsa dr gidersiniz ama sen şimdiden umutsuzsunki bu topiklerde geziyorsunşimdiye kadar korunuyormuydun tatlım
eşim korunuyordu.ben ilaç vb gibi seyler hiç kullanmadım.ama ilk defa bugün oldu...2 senelik evliyim.ilk defa içime bıraktı...bu topikte tecrübeler var o yüzden danısmak istedim...
66: :6
eşim korunuyordu.ben ilaç vb gibi seyler hiç kullanmadım.ama ilk defa bugün oldu...2 senelik evliyim.ilk defa içime bıraktı...bu topikte tecrübeler var o yüzden danısmak istedim...
66: :6
nasıl ya genç yaşta vah vah
anlamadım ben :26::26::26::26:
Bebişimin cicilerini gösterdim işte
sen neye vahlıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?