Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıssslar mrb.bizde bugün esimle konustuk uzun uzun.artık çocuk yapmaya karar verdik.adetim daha yeni bitti ama yinede çalısmalara başladık.allahım hayırlısını nasip etsin inşallah....

inşallah tatlım inşallah sen bol bol çalış gün aşırı

otomatik vites çok sıkıcıııııııııııııııı

aslında güzel kullanıyorum semiciğim ama kurstaki hocayla ohoooo nerelere gitmedik çok beğeniyordu ama kocişe bir türlü beğendiremedim kendimi belkide işine gelmedi bilemiyorum ama mazotlu minübüs var dükkanın onu nla her yere giderim çok rahat kullanması bu arada bana el salla yarın akşam sizin oradan geçeceğim

canım ya çok tesekkür ederim...insallah insallahçpeki olma sansı varmı canım adetim biteli 2 gün oldu

tabikide var tatlım daha çok yenisin, ovulasyon testi al tatlım yumurtlama gününü tespit et o zaman çalış. Yada adetin 10. 12. 14. 16. 18. De çalışabilirsin ayaklarınnı dik ve hemen kalkma ok Ve rahat ol kafana takma daha sen emeklemeden koşmak istiyorsun karar vermişssiniz olmazsa çözüm yollarına gidersiniz anlaştıkmı olmaz fikrini çıkar aklından benim 8 sene oldu hala umudum var hemde doğalından gelecek bebişim diye allahım inşallah

burcum adetin düzenlimi tatlım adet döngün nedir? Yani kaç günde bir olursun:26:

ayyy içime su serptin canım yaaa.daha 22 yasındayım ben ama ne biliyim heyecanlandım işte.ama eşim 30 yasında o problem.hayırlısı inşallah.allahım seninde gönlüne göre verir inşallah canım

FEBE İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE
NEVA|500|OKUNDU TUME|444|OKUNDU EDANURLU|570|OKUNDU DOSBA|200|OKUNDU FEBE|1600|OKUNDU ORKİDE|200|OKUNDU HASRET41|100|? SEMİ|530|OKUNDU MELODİ|100|OKUNDU ŞULE|200|?

MELODİ İÇİN 4444 SALAT-I TEFRİCİYE

TUME|444|? ŞULE|200|? NEVA|300|? DOSBA|100|OKUNDU FEBE|300|? MELODİ|500|? SEMİ|200|?

KALAN =2400

GERÇEK İSİME NİYET EDİLİP OKUNACAK ONA GÖRE ARKADAŞLAR

22.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
NEVA|22.04.2011
ORKİDE|24.04.2011
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:

Son düzenleme:
benimde duam bitti.melodi için 200 yaz tatlım okuyabilirsem tekrar alırım

güzel vah vah genç yaşta canım yaa bende oyuncak bebek istemiştim EŞİMDEN ama almadı niyeki

ayyy içime su serptin canım yaaa.daha 22 yasındayım ben ama ne biliyim heyecanlandım işte.ama eşim 30 yasında o problem.hayırlısı inşallah.allahım seninde gönlüne göre verir inşallah canım

olur tatlım olur 30 da çok değil sen dene olmazsa dr gidersiniz ama sen şimdiden umutsuzsunki bu topiklerde geziyorsun şimdiye kadar korunuyormuydun tatlım

benimde duam bitti.melodi için 200 yaz tatlım okuyabilirsem tekrar alırım

febe bittimi :26:HE TAMAM ANLADIM ŞİMDİ

Son düzenleme:

nasıl ya genç yaşta vah vah
anlamadım ben :26::26::26::26:
bebişimin cicilerini gösterdim işte
sen neye vahlıyosun

eşim korunuyordu.ben ilaç vb gibi seyler hiç kullanmadım.ama ilk defa bugün oldu...2 senelik evliyim.ilk defa içime bıraktı...bu topikte tecrübeler var o yüzden danısmak istedim...
66::6

anladım tatlım yani hiç denemediniz daha o zaman bu ay sen dediğimi yap unutma ayda 1 kez ve 24 saat süresi olan bir yumurtamız oluşuyor önemli olan ona denk getirmek mesela yumurta çatladığı gün beyaz uzayan bir akıntı gelir onu gördüğün vakit gün aşırı ilişkiye gir eğer anlayamam dersen dediğim gibi adetin 10 12 14 16 18. Günleri ilişkiye gir allahın izniyle olur inşallah sende hamileyim haberinle gelirsin bizi ziyarete

nasıl ya genç yaşta vah vah
anlamadım ben :26::26::26::26:
Bebişimin cicilerini gösterdim işte
sen neye vahlıyosun

tamam tamam birşey demedik tatlım teyzesi onu bu yatağında görmeye gelir yer onu yer kalbimizde yatan kız sanırım

semim kuzum ben bir yasin okuyayım mübarek gece allah bu saatte edilen duaları çok sever ve karşılıksız bırakmazmış tatlım dua edeyim hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…