anladım tatlım yani hiç denemediniz daha o zaman bu ay sen dediğimi yap unutma ayda 1 kez ve 24 saat süresi olan bir yumurtamız oluşuyor önemli olan ona denk getirmek mesela yumurta çatladığı gün beyaz uzayan bir akıntı gelir onu gördüğün vakit gün aşırı ilişkiye gir eğer anlayamam dersen dediğim gibi adetin 10 12 14 16 18. Günleri ilişkiye gir allahın izniyle olur inşallah sende hamileyim haberinle gelirsin bizi ziyarete
ya sen bitanesin.insallah allah agzından duysun.valla önce abdest aldık sonra 2 rekat namaz kıldık sonra dua ettik sonrasını anlarsın işte.insallah hadi hayırsısı.darısı tüm isteyenlerin basına insallah.allah saglıklı evlatlar nasip etsin....
semim kuzum ben bir yasin okuyayım mübarek gece allah bu saatte edilen duaları çok sever ve karşılıksız bırakmazmış tatlım dua edeyim hepimiz için
[ya sen bitanesin.insallah allah agzından duysun.valla önce abdest aldık sonra 2 rekat namaz kıldık sonra dua ettik sonrasını anlarsın işte.insallah hadi hayırsısı.darısı tüm isteyenlerin basına insallah.allah saglıklı evlatlar nasip etsin....
günaydın herkeze bütün dilek ve dularınız kabul olsun
günaydın kızlar....işten güçten anca gelebildim
Eki Görüntüle 182672 Eki Görüntüle 182672 hayırlı cumalar
günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
günaydıııııınnnnnn
hayırlı cumaar kızlar
hayırlı cumalarrr kızlarrrrrr
nevacım sana bazı sorularım var...tatlım 1.si bu pre-seed i kaç gr kullanıyosun sen? 2.si melodiden sonra sanmaı okuyoruz tefriciye??? ben yarın ablama gidicemde melodininkini bitirince ona geçerim..yolda çok iyi okunuyo :) hem yolcu duası kabul olurmuş inşşş
evet tatlım sıra bende ben o preseed 9 kullanmlık 3-4 grm yeterli tatlım ama tamamen ileriye kadar gitki akmasın bende bu akşam istanbula gideceğim o aktar tam olarak nerede tatlım inşallah bulabilirim.
tamam cnm daha var aslında kullanmama ama olsun sordum işte
aktar üsküda merkezde cnm çok kolay bulursun.. PTT yi bul önce sonra ptt yi karşına alınca solundan büyük bi cadde çıkıyo o caddeye çık kızılay var o caddede kızılayıda biraz geçince sağda.zaten kime sorsan gösterir.
bu arada Aziz Mahmud Hüdainin türbeside orda çok yakın 5dk aktara.. aktara gidince orayada gittim ben duamıda ettim..vaktin olursa gidersin sende..
Kadına yönelik şiddeti destekliyorum. Ancak, içten gelen minicik bir tekmeyse. :)
tamam canım peki oaraya gittiğimde hüseyin beylemi görüştün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?