Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmem.erkek olsun kız olsun deme lüxümüz çoook gerilerde kaldı nevacım.ama cici cici giydirip sevmek isterdim.ama bana hep oğlum olacak gibi geliyor
artık onuda babası düşünsün.
amannn olsunda sağlıklı sıhhatli gerisi yalan

semim kuzum ben bir yasin okuyayım mübarek gece allah bu saatte edilen duaları çok sever ve karşılıksız bırakmazmış tatlım dua edeyim hepimiz için

tamam canım.ALLAHkabul etsin.özeline baktınmı
bende çıkayım.az kitap okur uyurum.öptüm canım

daha yıkanalı 3 gün oldu dedin sen ondan umutlanama devam şekerim bu ay ful çalış ama o akıntıya dikkat işaretin o senin anlaştıkmı dua et bol bol allahım verir istemesini bilelim tatlım hakkımızda herşeyin hayırlısı unutma..

Son düzenleme:
günaydın herkeze bütün dilek ve dularınız kabul olsun

günaydın kızlar....işten güçten anca gelebildim

günaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar

günaydıııııınnnnnn
hayırlı cumaar kızlar

hayırlı cumalarrr kızlarrrrrr

nevacım sana bazı sorularım var... tatlım 1.si bu pre-seed i kaç gr kullanıyosun sen? 2.si melodiden sonra sanmaı okuyoruz tefriciye??? ben yarın ablama gidicemde melodininkini bitirince ona geçerim..yolda çok iyi okunuyo :) hem yolcu duası kabul olurmuş inşşş

evet tatlım sıra bende ben o preseed 9 kullanmlık 3-4 grm yeterli tatlım ama tamamen ileriye kadar gitki akmasın bende bu akşam istanbula gideceğim o aktar tam olarak nerede tatlım inşallah bulabilirim.

evet tatlım sıra bende ben o preseed 9 kullanmlık 3-4 grm yeterli tatlım ama tamamen ileriye kadar gitki akmasın bende bu akşam istanbula gideceğim o aktar tam olarak nerede tatlım inşallah bulabilirim.

tamam cnm daha var aslında kullanmama ama olsun sordum işte

aktar üsküda merkezde cnm çok kolay bulursun.. PTT yi bul önce sonra ptt yi karşına alınca solundan büyük bi cadde çıkıyo o caddeye çık kızılay var o caddede kızılayıda biraz geçince sağda.zaten kime sorsan gösterir.

bu arada Aziz Mahmud Hüdainin türbeside orda çok yakın 5dk aktara.. aktara gidince orayada gittim ben duamıda ettim..vaktin olursa gidersin sende..

Kadına yönelik şiddeti destekliyorum. Ancak, içten gelen minicik bir tekmeyse. :)

Son düzenleme:

tamam canım peki oaraya gittiğimde hüseyin beylemi görüştün.

nevacım ben melodiye 500 tane okudum..

sanada 500 tane alıyorum.. yarın okurum inşşşş sonra pek zamanım olmaz vakıa suresi ve başka okumam gereken şeyler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…