Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim kzuuzcummm...marankiyide izleyemedim ben yaa aman napıcağımıda şaşırdım valla zaten ben o adama ondan gittim..marankimi saraçoğlumu bumu hepsi başka bişe söylüyo hangi birini yapalım????

sinir içinde rahatlatıcı çay veriyomuş galiba bi arkadaşımda gitmiştide ona vermiş.

bu arada sen test yaptınmı???

ama bişe söylüyüm benim tetikleyen şeylerin başında pc geliyo.. yani pc başındayken tutuldum ben..kafamı öne çok eğmişim şimdide hiçç eğemiyorum

ahh cnm yaaa mevsimimidir nedir yaa ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür.. biraz evi toparlayabildim yani.. ayy çok zor yaaa tatlım git sende doktora ben 15gün çektim resmen

ay bilmiyorum ya kaskatı kesildim kaldım olmassa gidicem artık dr.
fabecim duayı gece okuyucaktım ama iyi değilim okuyamadım bağışlanıcakmı bittikten sonra biraz toparlanıyim akşama yada en geç yarına okurum kusura bakma nolur.

biz orkideyle hesapladık 9.da çift çizgiyi gördüm ama pazar sabahı oldu 1kere yani Neyse 10 diyorum döllendiyse o gün döllenmiştir 14 katınca üstüne 24 ü oluyor daha 2 günüm var yani ama bu sabahçok açık pembe leke geldi anlamadım :26:

est. tatlım sadece duasını yapıcam, senin bitirmeni bekliyorum tatlım.. eğer okuyamayacak gibiysen ben okurum ok??

ama bişe söylüyüm benim tetikleyen şeylerin başında pc geliyo.. Yani pc başındayken tutuldum ben..kafamı öne çok eğmişim şimdide hiçç eğemiyorum

şişşşşşşşşşşşşşt yerin kulağı var kız :18::18::18::18::18::18::18::18: Kocişim duymasın

ay bende bi senedir vardı ama kilitlenmemiştim hiç.
ama azıtmasında pc,ninde etkiside var doğru.
gerçi ben bu illete ütü yüzünden yakalandım herşeyi ütüleyince saatlerce devam ediyordu biraz titizlikte var malesef aman nebiliyim ya.
senin kocişin günah keçisi olmuş pc desene

şişşşşşşşşşşşşşt yerin kulağı var kız :18::18::18::18::18::18::18::18: Kocişim duymasın

bu arada benimde annem senin kociş gibi biraz zayıfım diye alakalı alakasız herşeyi ama heerrrrrrşeyi ona bağlardı yemiyosun zayıfsın ondan derdi o geldi şimdi aklıma

evet evet ne olsa ondan biliyor Geçen akşam abartıp pcnle yat gelme deyip yatak odasının kapısını kitleyen adamdan ne beklersin

Bu arada benimde annem senin kociş gibi biraz zayıfım diye alakalı alakasız herşeyi ama heerrrrrrşeyi ona bağlardı yemiyosun zayıfsın ondan derdi o geldi şimdi aklıma

bana zayıflıktan bahsetmeyinnnnnnnnnnnnnnn Asabiyim gompleksliyim diyorum size.

uykucu şirin hoş geldinnnn:79::79::79: Masalcım tatlım sen benim adresimi aldın dimi bu arada rüyamda sanki herkezi saydın beni söylemedin gibi geldide.

uykucu şirin hoş geldinnnn:79::79::79: Masalcım tatlım sen benim adresimi aldın dimi bu arada rüyamda sanki herkezi saydın beni söylemedin gibi geldide.

hoşbulduk şekerim.
aldım canım aldım. ama ancak p.tesi annem alabilecek. sonrada ben size gönderecem. geç kaldım dimi ben biraz. valla utanıyorum ama annemın fırsatı yoktu cıkıp almaya.

ya zaten çok katkıda bulunamadım bukadarını okuyim bari bana yarına kadar musade edrmisin.
bitanem okuman beni memnun eder tabiiki okuyamazsan diye dedim ben.. ozaman tamam yarın akşam duasını yaparım inşş..
bana zayıflıktan bahsetmeyinnnnnnnnnnnnnnn Asabiyim gompleksliyim diyorum size.

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…