hoşbulduk şekerim.
Aldım canım aldım. Ama ancak p.tesi annem alabilecek. Sonrada ben size gönderecem. Geç kaldım dimi ben biraz. Valla utanıyorum ama annemın fırsatı yoktu cıkıp almaya.
o ihtimalden bahsetmiştin ben onuda hesaba katıyorum ap yeni evli bi komşum var 98 kilo.
Bu sana teselli olur umarım.
biloyorum sen beni düşünüyorsun ama şartları zorlıyıcam benimde katkım bulunsun.
olsun tatlım ne zaman gönderebilirsen hoş kaldıki öyle bir mecburiyetin yokken bunu yapıyorsun nasipse gelir beğdattan yemenden,,,,nasip değilse eğer ne gelir elden..........
HEE MASALCIĞIM BEN DÜKKANIN ADRESİNİ VERDİMYA SANA SEN BENİM ADIMIDA YAZKİ TATLIM KAYINPEDERİM ONA GELDİĞİNİ SANIP EL KOYMASIN
ondan çok eşime yaklaşmama az kaldı bu daha baskın geliyor sanırım.
slm kızlar
slm kızlar
kocası kaç kilo?????????
ayy benimki selülit yağ hepsiyle dalga geçiyo...ne iyi adamlar varmış
tamam bitanem nasipse en geç salı gönderirim inşallah.
valla benim 2 ay bile sürmedi oldu muradım inşallah sizlerinde olur.
olsun tatlım ne zaman gönderebilirsen hoş kaldıki öyle bir mecburiyetin yokken bunu yapıyorsun nasipse gelir beğdattan yemenden,,,,nasip değilse eğer ne gelir elden..........
HEE MASALCIĞIM BEN DÜKKANIN ADRESİNİ VERDİMYA SANA SEN BENİM ADIMIDA YAZKİ TATLIM KAYINPEDERİM ONA GELDİĞİNİ SANIP EL KOYMASIN
ondan çok eşime yaklaşmama az kaldı bu daha baskın geliyor sanırım.
tatlım hepimize yollayabilecekmisin??? :26:
a.s. Hoş geldin tatlım
ay kızlar ne bu merak ettim ya.
hoşbuldukarkadaşlar bişe sorcam size içinizde yumurta çatlatma iğnesi vurunup ilk defada hamile kalan var mı
tamam bitanem nasipse en geç salı gönderirim inşallah.
Valla benim 2 ay bile sürmedi oldu muradım inşallah sizlerinde olur.
tesbih tatlım.. masal anlatır sana daha doğru olur ben unuttum yasin mi okunuyodu ne ... dileğin kabul olması için..
hoşbuldukarkadaşlar bişe sorcam size içinizde yumurta çatlatma iğnesi vurunup ilk defada hamile kalan var mı
evet tatlım burdaki arkadaşlardan kalan olmadı. bende febeye katılıyorum.
ben şahsen 3 defa ç.iğnesi oldum ama nerdeeeeee.
ama kalanlar vardır belki:26:
canım isteyene var tabiki.
şu an 5 kişinın adresi avr tatlım. istersen seve seve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?