Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk Arkadaşlar bişe sorcam size içinizde yumurta çatlatma iğnesi vurunup ilk defada hamile kalan var mı

selinciğim eşinde hiçbir problem yoksa sendede çatlatma sorunu varsa o takip edilip vurulup ilişki önerilirse neden olmasınki tatlım ama buradakilerle kendini kıyaslaman doğru olmaz sonuçta herkesin ayrı rahatsızlığı var mesela eşinde problem olan birine çatlatma iğnesinin etkisi olmazki

aaaaaaa ne güzel masal banada anlatırmısın?

valla canım benim annemle gönderdiler tespihi.
annem yasini okudu ilk mübine kadar. sonra ilk mübinde bıraktı tabiki bana niyet etti bebek için.
sonrada o tespihi kıbleye karşı ben avizeye astım. boş olan bi odam var ordaki avizeye astım.
sonra muradın olunca yasini bıraktığın yerden devam ediyosun ve şükür namazı kılıp duasını ediyosun. veeee duası kabul olan herkezin tekrar 41 adet tespih dağıtıyo canlar.

evet haklısın sadece sorayım dedim

nevaaaaa ben sana test yaptınmı diye sordum niye cvp vermedinnnnn
semii gelmişşş tatlımm hoşgeldin bi denk gelemedik senle..ayrı vardiyalarda çalışıyoruz sanki araba almışsınız hayırlı uğurlu olsun.. darısı başımıza inşşşş

kızlar merhaba ben çok kötüyüm boynumu hareket ettiremiyorum.
çok geçmiş olsun canımm
uykucu şirin hoş geldinnnn:79::79::79: Masalcım tatlım sen benim adresimi aldın dimi bu arada rüyamda sanki herkezi saydın beni söylemedin gibi geldide.

sen demin kilodanmı bahsettin,kaç kilosuuun delüüüü
inceciksin fotoğraflardaaa
sen benim kaç kilo olduğumu biliyomusun ?

ay çok güzelmiş bu bende alabilirmiyim masal.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

febe ,sulekaratas ,selin00 ,edanurlu+ ,AHSENNEVA+ ,zeytinn ,semi+ ,o_rkide01+ ,

evet haklısın sadece sorayım dedim

sen içini ferah tut tatlım dün vurulduysa 3 gün sen çalış Yat ve kalkma belinin altına yastık koy ve relax ol anlaştıkmı?

dedimya tatlım sen görmedin daha 2 günüm var dedim ama pembe bir leke geldi sabah dedim yaptığım testte çıksa söylemem mi heççç çıkmadı birşey tabiii

çok geçmiş olsun canımm

Sen demin kilodanmı bahsettin,kaç kilosuuun delüüüü
Inceciksin fotoğraflardaaa
Sen benim kaç kilo olduğumu biliyomusun ?

75 tim 72 ye düştüm ama daha inmiyor hızlı olsun istiyorum ekmek yok tatlıyı çok azalttım o kadar şimdilik.

görmedim ben... 22si zannediyodum gününü..nese dur bakalım 2 gün daha bekleyelim ozaman

ay hava atıyım o zaman ben 71 kilo 500 gramım
boyun kaç

kızlar aranıza sonrdan katıldığımı için bazı konuları anlamıyorum doğal olarak...

geçmişi okudum baya bi süre..sinirden falan etkileniyo mu bu ya offf...benim koca acayip gergin...işi çok yoğun bide...malum bazı meselelerde var aramızda..adam sinirli sonuçta...demek artık sakin olması lazım desenize...

bide bu bahsettiğiniz yerler hep istanbulda galiba...yok mu ankaralı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…