hoşbuldukArkadaşlar bişe sorcam size içinizde yumurta çatlatma iğnesi vurunup ilk defada hamile kalan var mı
bende dün yaptırdım dr kalırsın dedi hayırlısı bakalım nolcak
aaaaaaa ne güzel masal banada anlatırmısın?
selinciğim eşinde hiçbir problem yoksa sendede çatlatma sorunu varsa o takip edilip vurulup ilişki önerilirse neden olmasınki tatlım ama buradakilerle kendini kıyaslaman doğru olmaz sonuçta herkesin ayrı rahatsızlığı var mesela eşinde problem olan birine çatlatma iğnesinin etkisi olmazki
çok geçmiş olsun canımmkızlar merhaba ben çok kötüyüm boynumu hareket ettiremiyorum.
uykucu şirin hoş geldinnnn:79::79::79: Masalcım tatlım sen benim adresimi aldın dimi bu arada rüyamda sanki herkezi saydın beni söylemedin gibi geldide.
valla canım benim annemle gönderdiler tespihi.
annem yasini okudu ilk mübine kadar. sonra ilk mübinde bıraktı tabiki bana niyet etti bebek için.
sonrada o tespihi kıbleye karşı ben avizeye astım. boş olan bi odam var ordaki avizeye astım.
sonra muradın olunca yasini bıraktığın yerden devam ediyosun ve şükür namazı kılıp duasını ediyosun. veeee duası kabul olan herkezin tekrar 41 adet tespih dağıtıyo canlar.
sağol canım benim.çok geçmiş olsun canımm
inşallah kalırsın bitanem. hayırlısıyla
ay çok güzelmiş bu bende alabilirmiyim masal.
evet haklısın sadece sorayım dedim
[sıze="3"]nevaaaaa ben sana test yaptınmı diye sordum niye cvp vermedinnnnn
semii gelmişşş tatlımm hoşgeldin bi denk gelemedik senle..ayrı vardiyalarda çalışıyoruz sankiAraba almışsınız hayırlı uğurlu olsun.. Darısı başımıza inşşşş [/sıze]
çok geçmiş olsun canımm
Sen demin kilodanmı bahsettin,kaç kilosuuundelüüüü
Inceciksin fotoğraflardaaa
Sen benim kaç kilo olduğumu biliyomusun ?
sen içini ferah tut tatlım dün vurulduysa 3 gün sen çalışYat ve kalkma belinin altına yastık koy ve relax ol anlaştıkmı?
dedimya tatlım sen görmedin daha 2 günüm var dedim ama pembe bir leke geldi sabah dedim yaptığım testte çıksa söylemem mi heççç çıkmadı birşey tabiii
75 tim 72 ye düştüm ama daha inmiyor hızlı olsun istiyorum ekmek yok tatlıyı çok azalttım o kadar şimdilik.
sen içini ferah tut tatlım dün vurulduysa 3 gün sen çalışYat ve kalkma belinin altına yastık koy ve relax ol anlaştıkmı?
dedimya tatlım sen görmedin daha 2 günüm var dedim ama pembe bir leke geldi sabah dedim yaptığım testte çıksa söylemem mi heççç çıkmadı birşey tabiii
75 tim 72 ye düştüm ama daha inmiyor hızlı olsun istiyorum ekmek yok tatlıyı çok azalttım o kadar şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?