Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

semicim aşk olsun
gül semicim gül.
ay yok canım ne münasebet.

tatlım bende istanbulda değilim yolum düşüyor uğrayacağım bakalım dediğim yer aktar tatlım yani çözüm olacakmı daha bakalım hemen stres yapmasana sen işe yarar şeyler bulalım tabikide hepsini paylaşacağız tabi bu arad hangisinin yaradığını anlayabilirsek o kadar çok şey deniyoruzki

valla tatlım nelerden etkileniyo bende anlamış değilim ama sinir stres herşeyi mahvettiği gibi bunuda etkiliyodur mutlaka..çok sinirliyse eşin ona sakinleştirici çaylar yap melissa papatya sanırsam ama araştır yinede sen.. dosba var ankaralı başka hatırlamıyorum şu anda..

1.67 boyum hem daha vereceğim görürsün seni geçeceğim Kaç beden giyiyorsun edacığım

kilolardan nefret diyorum...üniversitede bir ara çok kilo almıştım 70 gördüm...sonra zayıfladım 54 düştüm..ama evlendikten sonra yine çıktım ya..çok kilo aldım ve gitmiolr...yine 70 falanım galiba..allahtan boy varda biraz..yoksa yuvarlanırdım artık

bende yeniden zayıf olmak istiyorum..bole sevmedim kendimi

içmez ki ole bitkisel şeyler ben çok tüketrim ama sevmiyo tadı ne biçim dio..nerde zararlı şey var onu sever..alem benim koca ya türk kahvesini koca kupayla içier ...ole bi adam

ya ben dolabım 3 kişiye ait gibi 38 40 42 sinir oluyorum tekrar 38 olmak istiyorum bend ama bu sefer hırs yaptım adet olayım sporda yapacağım şimdi fazla sarsmıyorum kendimi ne olur ne olmaz

ay evet ya ben çok stres yapıyorum herşeyi doğru söylüyosun...sakin sakin

kızlar ben gidiyorum boynum çok fena.

tamam tatlım git yat biraz

içmez ki ole bitkisel şeyler ben çok tüketrim ama sevmiyo tadı ne biçim dio..nerde zararlı şey var onu sever..alem benim koca ya türk kahvesini koca kupayla içier ...ole bi adam

woooooooov kahveninde bu gibi durumlarda iyi olduğunu duymuştum dimi semiciğimm..

hepsi aynı hayatım bunların.. zararlı şeylerden vazgeçmiyolar faydalılarada dokunmuyolar

ya ben dolabım 3 kişiye ait gibi 38 40 42 sinir oluyorum tekrar 38 olmak istiyorum bend ama bu sefer hırs yaptım adet olayım sporda yapacağım şimdi fazla sarsmıyorum kendimi ne olur ne olmaz

ya cnm bende yeniden 38 beden olmak istiyorum ...benimde dolabım ole..aynı senin ki gibi...ama ben sporda yapmayorum haftanın 6 günü çalışıyorum mesaim 7 de bitiyo eve gidene kadar saat 8,8,30 oluyo...evi topla ütünü yap..yarının yemeğini yağ derekn saat zaten 12 oluyo sonra anca yatıyorum zaten..o çok kötü böle..ya

woooooooov kahveninde bu gibi durumlarda iyi olduğunu duymuştum dimi semiciğimm..[/QUOTE]

nasıl yani iyimi geliyomuş...nasıl yani bende içiyim o zaman bir kupa

ay evet ya ben çok stres yapıyorum herşeyi doğru söylüyosun...sakin sakin

heh işte böylee rahatla unutma çocuk hiç bir sorun olmasada olmaz bu kadar stresle drlar beyninizi rahatlatın oluruna bırakın o zaman gelir bebiş bak masal arkdşmız 3 aşılama yaptırdı sonra artık tüp yaptırmaya karar verdi o ay artık olmaz düşüncesiyle tüpe gidecekkken hamile kaldı teyzelerinin güzeline yaaa rahatla bakalım

:26:

evet takılmamak lazım biraz oluruna bırakmak lazım ama...ben bi psikopata bağladım zaten bu ay..sürekli kendimi dinliyorum..biraz bu düşenceyi atmak lazım kapıdan

evet takılmamak lazım biraz oluruna bırakmak lazım ama...ben bi psikopata bağladım zaten bu ay..sürekli kendimi dinliyorum..biraz bu düşenceyi atmak lazım kapıdan

bak tatlım böle olan kişiler bende düşünüyorum hatta psikiyatri destek alıyorlar hatta tedavi sonrasında hamile kalan çok bence dene derim gerçekten sen çok takıyorsun tatlım

bak tatlım böle olan kişiler bende düşünüyorum hatta psikiyatri destek alıyorlar hatta tedavi sonrasında hamile kalan çok bence dene derim gerçekten sen çok takıyorsun tatlım

valla cnm olabilri...aslında eşimle aramızda bebek fikride yeni...belkide ondan...dünde bahsettim ya arkadaşım il denemede ikiz gebe kaldı..bende doktorda bişey yok diyince bi kolay lacak sandım...ama sizleri dinleyince aslında işin renginin o kadarda açık olmadığını farkettim...bakalım bu aya umutlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…