canım çok teşekkür ederim.
bende biraz önce yazdım. ben özellikle sordum bi ücret alıyomusunuz diye. oda dediki randevu verdiğim gün bana gelecek olanları söyleyin ona göre size yer ayarlamaya çalışayım dedi.
bu 250 lırayı senın ıcınmı yoksa eşin içinmi istedi tatlım???
çok oldum kusura bakma
aslında kulağa şöyle hoş geliyor paranla rezil olmadan en azından ilgilenmeleri güzel ama özel düşünenler için devlette yaptırmanın maliyetinide araştırmalı bence ama özensiz 3 kere yapılacağna ilgili 1 kere olmasıda güzel ne kararsız bir durum yaa
aşkolsun canım ne demek sorcan tabiki hayır canım eşim için değil tek kendim için ama konaklama için demiyolar ücreti sadece bağışmış ama zorunlu bağış !!!! Akrabaların varsa orda kalmassın
aşkolsun canım ne demek sorcan tabiki hayır canım eşim için değil tek kendim için ama konaklama için demiyolar ücreti sadece bağışmış ama zorunlu bağış !!!! akrabaların varsa orda kalmassın
bunların yaptığıda uygun adı altında müşteri çekmek ama alttan alıyorlar alacaklarını yani
Artık yeterki tutsun diye bakıyoruz en şanslı drlarda bu uzmanlık alanındakiler çünkü en zayıf hasta çeşitleri biziz nereye çekerseler oraya gidiyozAllah insaflı ve vicdanların eline düşürsün he işini yapsın aldığı para helal olsun ama sadece para için yapanlarda öteki tarafta onca insanın elinin yakalarında olacağınıda unutmasınlar.
teşekkür ederim bitanem. inan çok heyecanlandım. o yüzden peş peşe geliyo sorular.:78:
evet canım var akrabam oraya gider kalırım ben sorun olmaz bizim için.
zorunluysa bende kalmayıveririm.
peki sen sırf konaklamadan dolayımı gitmedin canım. bide ilk gelindiğinde sadece 150 lıra verilecekmiş sonradan başka bi ücret istiyolarmı. yani derlermi şunuda yapalım bunun için bu kadar şunun için bu kadar para verin diyolarmı??? ona göre gitmekte yarar var dimi
ilk gittiğinde 150 mi ?????ben ilk görüşmeye ücret ödemedim ücretsiz yani tedavi görürsen veriyosun istemessen yok ben vermedim yani
hıııımm ama bana denen şey eşimde problem olduğu için ürolojiye filan gidilirse ki gidilecek spermiogram yapılırsa ondan alınacaktır belki???
onu bilemem bitanem ama beni muayene ettiler ve ücret almadılar hem tüp yaparken zaten bakarlar spermlere ayriyetten yapmalarına ne gerek varki
Kızlar ben kaçarçok uykum var yoruldum bugün gezmekten öpüyorum iyi geceler herkese
Kızlar ben kaçarçok uykum var yoruldum bugün gezmekten öpüyorum iyi geceler herkese
o benim fikrimdi acaba dedim yaparlarmı diye.valla bilemedim kadın öyle dedi.
yarın arayacak sorarım ben gene her şeyi.
dur bakalım ne diyecek....
bi sor bakalım gerektiği yerde benim adımı da verebilirsin beni arada bir arıyolar bende düşünürsem orda yaptırcam diyorum onlara kalacak yer sorun olmasaydı yaptırcaktım valla dersin arkadaşım tavsiye etti gelmiş çok beğenmiş falan bu arada adım emine öztürk
of ya sinir ediyor beni bu pc
bağlantı gidiyor 3 gecedir ya.siz muhabbet ediyosunuz
ben kaçırıyorum
ayyy bitanem valla nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. çoook sağol tatlım...
yarın arayacaklar sorarım valla herşeyi tek tek. yakın biyerde değiliz ki ona göre kendimi ayarlayıp gitmem lazım. herşeyi bileyimde kendimidde ayarlıyım öyle gideyim.
ne demek tatlım birazcıkta yardımcı olabildiysem ne mutlu bana biz kader arkadaşıyız birbirimize yardımcı olmayıpta kime olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?