Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aşkolsun canım ne demek sorcan tabiki hayır canım eşim için değil tek kendim için ama konaklama için demiyolar ücreti sadece bağışmış ama zorunlu bağış !!!! akrabaların varsa orda kalmassın

canım devlette yaptırdığın zaman 1000 lıra kadar bi ücret ödüyomuşun ve ilaçlar dahil.
ama ben dr güvenmiyorum ve ordaki dr ları da araştırdım çok iyi birini bulamadım. o yüzden özele yöneldim. ve eğer bu anlatılanlar kadar iyiyse razıyım ben herşeye.
bu arada sordum ben 1. tüp bebek tutmazsa 2. 3. ne oluyo aynı paralarımı alıyosunuz diye.
söylediği şey 2. 3. % indirimleri oluyo. yok üçüde tutmazsa 4. tüp ücretsiz yapılıyomuş.

ama şunu da söyleyeyim hastane çok temiz çok hijyenik doktorlar hemşireler çok ilgili haftasonuda açık bi yer ben ordayken on taneye yakın kadın geldi sanırım otelde kalanlardı ultrason için gelmişlerdi hepside köylerden gelen kadınlardı vakıflarla birlikte çalışıyolar öyle demişti kadın

aşkolsun canım ne demek sorcan tabiki hayır canım eşim için değil tek kendim için ama konaklama için demiyolar ücreti sadece bağışmış ama zorunlu bağış !!!! Akrabaların varsa orda kalmassın

bunların yaptığıda uygun adı altında müşteri çekmek ama alttan alıyorlar alacaklarını yani
Artık yeterki tutsun diye bakıyoruz en şanslı drlarda bu uzmanlık alanındakiler çünkü en zayıf hasta çeşitleri biziz nereye çekerseler oraya gidiyoz Allah insaflı ve vicdanların eline düşürsün he işini yapsın aldığı para helal olsun ama sadece para için yapanlarda öteki tarafta onca insanın elinin yakalarında olacağınıda unutmasınlar.

aşkolsun canım ne demek sorcan tabiki hayır canım eşim için değil tek kendim için ama konaklama için demiyolar ücreti sadece bağışmış ama zorunlu bağış !!!! akrabaların varsa orda kalmassın

teşekkür ederim bitanem. inan çok heyecanlandım. o yüzden peş peşe geliyo sorular.:78:
evet canım var akrabam oraya gider kalırım ben sorun olmaz bizim için.
zorunluysa bende kalmayıveririm.
peki sen sırf konaklamadan dolayımı gitmedin canım. bide ilk gelindiğinde sadece 150 lıra verilecekmiş sonradan başka bi ücret istiyolarmı. yani derlermi şunuda yapalım bunun için bu kadar şunun için bu kadar para verin diyolarmı??? ona göre gitmekte yarar var dimi

kesinlikle katılıyorum bitanem. burda değil ama öteki tarafta nasıl hesap vereceklerini düşünmüyolar

ilk gittiğinde 150 mi ?????ben ilk görüşmeye ücret ödemedim ücretsiz yani tedavi görürsen veriyosun istemessen yok ben vermedim yani

ilk gittiğinde 150 mi ?????ben ilk görüşmeye ücret ödemedim ücretsiz yani tedavi görürsen veriyosun istemessen yok ben vermedim yani

hıııımm ama bana denen şey eşimde problem olduğu için ürolojiye filan gidilirse ki gidilecek spermiogram yapılırsa ondan alınacaktır belki???

ayyy mineciğim allah razı olsun bitanem çok teşekkür ederim içim dahada rahatladı.
sen memnun kaldıysan ilgi alakadan ben kesin gidiyorum....
heyecanlandım:84::84::84::84::84::84:

hıııımm ama bana denen şey eşimde problem olduğu için ürolojiye filan gidilirse ki gidilecek spermiogram yapılırsa ondan alınacaktır belki???

onu bilemem bitanem ama beni muayene ettiler ve ücret almadılar hem tüp yaparken zaten bakarlar spermlere ayriyetten yapmalarına ne gerek varki

Kızlar ben kaçar çok uykum var yoruldum bugün gezmekten öpüyorum iyi geceler herkese

onu bilemem bitanem ama beni muayene ettiler ve ücret almadılar hem tüp yaparken zaten bakarlar spermlere ayriyetten yapmalarına ne gerek varki

o benim fikrimdi acaba dedim yaparlarmı diye.valla bilemedim kadın öyle dedi.
yarın arayacak sorarım ben gene her şeyi.
dur bakalım ne diyecek....

o benim fikrimdi acaba dedim yaparlarmı diye.valla bilemedim kadın öyle dedi.
yarın arayacak sorarım ben gene her şeyi.
dur bakalım ne diyecek....

bi sor bakalım gerektiği yerde benim adımı da verebilirsin beni arada bir arıyolar bende düşünürsem orda yaptırcam diyorum onlara kalacak yer sorun olmasaydı yaptırcaktım valla dersin arkadaşım tavsiye etti gelmiş çok beğenmiş falan bu arada adım emine öztürk

of ya sinir ediyor beni bu pc
bağlantı gidiyor 3 gecedir ya.siz muhabbet ediyosunuz
ben kaçırıyorum

ayyy bitanem valla nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. çoook sağol tatlım...
yarın arayacaklar sorarım valla herşeyi tek tek. yakın biyerde değiliz ki ona göre kendimi ayarlayıp gitmem lazım. herşeyi bileyimde kendimidde ayarlıyım öyle gideyim.

of ya sinir ediyor beni bu pc
bağlantı gidiyor 3 gecedir ya.siz muhabbet ediyosunuz
ben kaçırıyorum

hala düzelmedimi şekerim. evet haklısın benimde öyleydi deli oluyodum valla
bide sizin sohbeti kaçırdığımada çok sinirleniyodum

ne demek tatlım birazcıkta yardımcı olabildiysem ne mutlu bana biz kader arkadaşıyız birbirimize yardımcı olmayıpta kime olcaz

ne demek tatlım birazcıkta yardımcı olabildiysem ne mutlu bana biz kader arkadaşıyız birbirimize yardımcı olmayıpta kime olcaz

öyle valla kader arkadaşıyız biz. hemde çok yardımcı oldun.
kadının anlatıkları mantıklı ve ilgi çekici şeylerdi. yani benim durumumdaki bi insanı cezbetmek için söylenecek ne varsa söyledi kadın... tamam iyi güzel hoş da uzak yer neyle karşılaşırız diye aklımın bi köşesinde duruyodu soru işareti ama sayende soru işareti kalmadı gidip görüşmekte kesinlikle fayda vardır diye düşünüyorum. rabbim hayırlısını versın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…