Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım ozaman benim kafayı yemem lazım dile kolay 8 sene oldu hiç hamile kalamadım zaten drda gitsen sana hiç korunmasız 1 yıl süre verecek tedavi için sen yumurta gününü takip et ve 1 kaç ay o şekilde dene kalırsın tatlım inşallah.

inş. cnm saol...

5. gün iğneler de bitti çok şükür........yarın sabah randavum var.....bakalım yumurtalar ne alemde
:26:

selam kızlarrr ben geldim.....

nevacım istanbula gidiyormuşsun canım hayırlı yolculuklar sana.....

şulecim boynunu sürekli sıcak tut canım, benimde bir kez tutulmuştu, üstelikle yana bakar gibi tutulmuştu.. yan yan bakıyordum yani..
3 gün kas gevşetici iğnelerle kendime anca gelebildim...

tupukcum kahve sana değil ama kocişine iyi gelir.. sperm hareketini arttırdığını biliyorum ben..

febecim seninle hiç karşılaşamıyoruz, kocişine söyle seni rahat bıraksın... kızlar buraya az giriyorum diye kızıyor de ona..

masalcım sende yeğene iyi bakıyorsun değil mi kız??? sigara falan içmiyorsun değil mi? beslenmene de dikkat et... bak hep soruyorum ama ben yeğeni düşünüyorum valla
minecim dün ceeeeeee dedin kaçtın gittin, nerelerdesin yine..

semicim ben yarın senin memlekete gidiyorum şekerim, kastamonuda eşimin müşterisinin açılışı varmış, kociş beni de götürecek

Son düzenleme:
slm kızlar ben bügün yumurtalarımı toplattım15 taneden bakalım kaç tanesi dönlencem pazartesi yada carşambatransferim olcakböyle olmam için dualarınızı bekliyorum güzel bi gündü hiç tüp bebek sitresi yaşamadan birden olup bitiyor

hadi hayırlı olsun ay bende özledim valla o günleri.

hoşgeldin tumecim
geçmiş olsun canım benim son olsun inşallah.
ay tumecim benim sonumda dr olucak sanırım boynumu aştı koluma vurdu aynen ya yan yan bakıyorum konuşuyorum.

sağol canım.darısı başına febecim.evet vardiyalar ayrı bu hafta

tumecim iyi gezmeler canım
ne açılıyor ki:26:merak ettim.

neva aşkolsun test yapıyosun haberimiz yok
negatifmi çıkmış tam anlamadım ben.senin yumurtlaman geç oluyor o yüzden test için erklen bence biraz daha bekle tatlım
gideceğin aktarı nerden duydunuz
sor bakim tüp tıkanıklığına ne diyor.ist.gidince uğrayıveriyim bende

karacım yetişemedim sana ama bugün aklımdaydın.güzel geçmesine sevindim sonucunda güzel olur işallah

masaaaaallll kuzum özledim seni

iyiyim bitanem.
yeğeninde iyidir heralde inşallah.
sigara hiiiiç içmiyorum. görünce bile midem bulanıyo çok şükür.
hayret ediyorum bi anda nasıl bıraktığımı. hep düşünürdüm nasıl bırakırım diye.
ama çooook şükür hiç göresim bile yok.
inşallah sende iyiisindir ne zamandır karşılaşamadık:26:

kızlar çoooooooook mutluyum 28. Gün adet oluyorum sanırım delirdi demeyin demekki stres yapmadığım zaman düzenli oluyormuş. Leke geldi ve belime vuruyor ağrı bu ağrıylada yol çekilmez ama neyse demekki kociş için lazım bize destek acaba 2 gün soğan suyu içtimya Omu düzene soktu neyse ben en iyisi çay alayım rahatlatıcı soğan suyu bana göre değil :100: :100:

Neyse kociş aradı birazdan gelecekmiş o gelene kadar buradayım sizleri çok ösicem 3 gün ama sizde beni özleyin tamam mı anacım febe biter sanırım ben melodiye de okuyacağım yolda giderken falan biter sanırım

bende seni bitanem
nasılsın tatlım iyimisin.
valla 2 saat önce tv seyrederken uyuyup kalmışım

tatlım test yapıyorum ama hep negatif bunumu söyleyeyim sanki hiç duymadığınız şey.

Aktarı tvde bir programda görmüştüm canım bir kadın aramıştı bir karışım kullanmış eşi 2 aşılama 1 negatif tüp sonunda o karışımla hamile kaldım dedi ama ne kadar doğru bilemem öyle febe gibi kök falan verirse gözüne sok derim valla şöyle etkili birşeyler ümit etmek istiyorum adetim düzenede girdi ohh ohhh yandannn

Tabii sorarım tatlım hatta verirse alır sana dönüşte bırakırım istersen ama kistin için soğan suyunu muhakkak iç bitanem çok etkili gerçekten ama ben ben de stresten başka sorun olmadığına kanaat getirdim çünkü dün akıntım geldi dedimya demek adet olacakmışım ovulasyon testi doğru çıktı yani yumurtlama tarihini hesap edince bu gün olmam gerekirdi.ama biz jelle tek gece çalıştığımız için olmadı tabi millet 5 6 gün çalışıyor neyse bu ay bomba gibi gelirim inşallah.

ay gerçekten yokluğun hissettirecek kendini sensiz semiyle topik offfff
ama senin için iyi olucak havan değişir.
hayırlısıyla git gel inşallah.

hadi hayırlısı olsun bitanem.
inşallah çifter çifter geir bebişler tatlım.
rabbim en hayırlı en güzel bebekler versin inşallah tatlım. dualarım seninle

güle güle git gel tatlım. iyi yolculuklar.:79:
iyi gezmeler, iyi eğlenceler şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…