Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olucak olucak inşallah bak görürsün.
hııı olsunda bak bakıyım kıyabilicenmi.
ben hamileyken diyordum benimki öyle bedaveye gelmedi valla sıkıysa biri yanından geçsin bak naparım tohumuna para saydık neyse parası verdik

valla tebriklerrrrr canım ..ne aşkmışaşık olunca insan herşeye katlanıyor..gelmiş geçmiş bunada şükür dicen ne yapıcan kuşum :)artık kendi evin ,düzenin var ne güzel ..karışan yok ohhhh...keyfini çıkar boşver..geçmişi kurcalama kendini mutsuz etme.ben çok yaptım o hatayı ..ne getirdi mutssuzluktan başka..ileriye hep ileriye bakmak lazım....

ya onlar sorun bende olsa beni çoktan şutlatmışlardıda işte şimdi seslerini çıkarmıyolar.
yok canım ilkinde istedik vermedi bak az değil 15 bin kredi çektik ödüyoruz daha biçuk sene ödiyicez ikinci içinde kırk takla attık isterken.

:
allah iyiliğini versin tatlımmm yaaa güldürdün gece gece beni

öyle ama valla ağzını burnunu kırarım dokunanın
şaka biyana çok kıymetli olucaklar söylemişmiydim sana benimki erkekmiş

evet canım biliyorum ya kıyamam minik erkekine inşallah hayırlı bir evlat yeniden konar göbüşüne canım...benimde hep oğlum olacak gibime geliyor bekarlığımdan beri..rüyalarımda bile hep oğlum olduğunu gördüm..tabii kısmet hayırlısı ne ise o olsun ..allahtan gelen hepsi kabulümüz o ayrı..bakalım kızda olsa erkekte olsa çok sevicez :)

canımm kociş uyandııııııııı:)ayvayı yedim kaçıyorummmmmm..öptüm seni çokkkkkkkkkkkkkk

amiiiin inşallah evet ama oğluşum inşallah annesine ve babasına şefaat edicekmiş.
bende hep sağlıklı hayırlı olsunda farketmez diyodum ama kız çocuğunu çok seviyorum gönlüm kızdan yana ama erkek hisediyorum diyordum etraftanda hep erkek diyorlardı erkekmiş meğer.
bende hep erkek görüyorum rüyamda.

e boşuna demiyorum tırnaklarına bile aşığım diye kocişe keserken diyorum fazla kısaltma ziyan etme bak ben onlara bile aşığım boş boş bakıyor
aynen yoksa onların hepsini üst üste koyar ıslatır ıslatır döverdim valla bakma aşk beni sindirdi yoksa fenayım ablam yengemler dışarıda pis işleri olunca bana hallettiriyorlardı.
aynen valla ilk ayrıldığımda uyanınca inanamıyordum kendime ait bi evde olduğuma.
yok canım ben zeten hiç kurcalamam anın tadını çıkarıyorum çünkü ben bidaha ayrılamayız sanıyordum daha ne isterimki kociş gerçeği gördü ve sahip çıktı.
onlarsız uyandığım her sabah cennetteyim hissi veriyor.
hem dertlenecek bişey kalmadı zafer benim

kızlar görünce gene sazı almış eline şule diyicekler:18::18:
neyse idare edin kızlar arada konu açılıyorda eteğimdeki taşları döküyorum
hepinizi seviyorum kızlar semiyi bile
görüşürüz.

maşallah canım çok sevindim, Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
arada diğer topiğimize uğrardın buraya gelmiyorsun hiç...

kızlar bir hafta falan çok sık giremem nete, merak etmeyin beni.
annem geliyor bugün yanıma. bir hafta kalır yanımda...

öptüm hepinizi

kızlar bir hafta falan çok sık giremem nete, merak etmeyin beni.
Annem geliyor bugün yanıma. Bir hafta kalır yanımda...

öptüm hepinizi

hiç yatmasaydınız şekerümm,ne kaynattınız kız o kadar saat okuyamadım falla

ayyy neolmuş buraya ya kimseler gelmiyor neoldu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkeze nereye gitti

ayyy neolmuş buraya ya kimseler gelmiyor neoldu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkeze nereye gitti

kızzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
nerdesiniz
iyiyki melodi ile şule varmış
topiğimiz ıssız kalacakmış.ben k.validemdeydim.ama herkes biryerlerde sanırım.neyse görüşürüz kızlar
öpüyorum sizi

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz topiğin yerlerinde yeller esiyor çok ayıp çok :95::95::95::95::95:

merhabalar bende pko luyum kilo vermem gerekiyor hiçbir tedavi uygulamadılar 1 yıl geçsin öyle başlayalım denildi ben şimdi daha önce bi diyet yapıp kısa bir sürede 8 kilo vermiştim şimdi tekrar yapsam yumurtaları iyice kalitesizleştirirmi acaba

canım zayıflasan daha iyi olur bence bence hötü etkilemez sağlıklı zayıfladıktan sonra incir kürü falan yapabilirsin ben de pko yok o yüzden pek bir bilgimde yok canım

kızlar bu arada ben yarın sabah erkenden hastaneye gidiyorum bir akrabam doğum yapacak onun yanına refakatçı olarak :79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…