ya tatlım bilemiyorum zmaanı var heralde ..kaldım hamile hiç ummadığım anda aynen ama 17 aydır teşrif edemedi sıpamızbi gelsin var ya totosuna şaplağı yicek benden..anne şaplağı nasıl oluyormuş anlasın kerata
valla tebriklerrrrr canım ..ne aşkmışay sorma melodi al sana şükrediceğin bi konu daha en azından kendine ait bi düzen oturtun hemen inan bana el bebek gül bebektim bende tamam sorumluluklarım vardı ama sevgiye doyuyordum 4 abim 1 ablam evin en küçüğüyüm omuzladığım yükü hep takdir edip bana çok güzel bi hayat sundular.
ama evlendikten sonraki hayatımı yaşadığım huzursuzluğu anlatamam hiç takdir edilmedim hep daha fazlasını istediler ysak olan şeyleri saysam aklın almaz çayımda kesme şeker dahi kullanmam yasaktı sabah 10 gece 1,de anca mesai bitiyordu herşeyi ayaklarına istiyorlardı hasta dahi olsam numara diyorlardı daha neler neler ama sabrettim işte kocam iyiydi aşıktım yoksa ailem boşanmamdan yanaydı.
aslında sana daha çok destek olmaları gerekir ya..sonuçta eşinden kaynaklı bide ...nasıl rahat oluyorlar anlamıyorum..haklarını yemeyeyim bizim öyle bir sorunumuz olsaydı varlarını yoklarını sererlerdi önümüze eminim yani...
olucak olucak inşallah bak görürsün.
hııı olsunda bak bakıyım kıyabilicenmi.
ben hamileyken diyordum benimki öyle bedaveye gelmedi valla sıkıysa biri yanından geçsin bak naparımtohumuna para saydık neyse parası verdik
:
allah iyiliğini versin tatlımmm yaaa güldürdün gece gece beni
öyle ama valla ağzını burnunu kırarım dokunanın
şaka biyana çok kıymetli olucaklar söylemişmiydim sana benimki erkekmiş
evet canım biliyorum ya kıyamam minik erkekineinşallah hayırlı bir evlat yeniden konar göbüşüne canım...benimde hep oğlum olacak gibime geliyor bekarlığımdan beri..rüyalarımda bile hep oğlum olduğunu gördüm..tabii kısmet hayırlısı ne ise o olsun ..allahtan gelen hepsi kabulümüz o ayrı..bakalım kızda olsa erkekte olsa çok sevicez :)
canımm kociş uyandııııııııı:)ayvayı yedim kaçıyorummmmmm..öptüm seni çokkkkkkkkkkkkkk
valla tebriklerrrrr canım ..ne aşkmışaşık olunca insan herşeye katlanıyor..gelmiş geçmiş bunada şükür dicen ne yapıcan kuşum :)artık kendi evin ,düzenin var ne güzel ..karışan yok ohhhh...keyfini çıkar boşver..geçmişi kurcalama kendini mutsuz etme.ben çok yaptım o hatayı ..ne getirdi mutssuzluktan başka..ileriye hep ileriye bakmak lazım....
HERKESE MERHABA ARKADAŞLAR BURADA KİMSECİKLER YOK AMA AMA BEN YİNEDE MUTLULUĞUMU SİZİNLE PAYLAŞMAK SİZE UMUT OLMAK İSTEDİM.DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM 5 HAFTALIK.HİÇ BEKLEMİYODUM.2 TANE AŞILAMA YAPTIRMIŞTIM EKİMDE VE ARALIKTA OLMADI KISMET BU AYMIŞBENİM HİKAYEMDE MASALCANINİN Kİ GİBİ OLDU MAYISTA 3 .AŞILAMAMI YAPTIRACAKTIM BU AY MUCİZEM KENDİLİĞİNDEN GELDİ.ALLAHIM DİLEYEN İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLAH DUALARIM SİZLERLE.ŞAKA GİBİ BEN BİLE HALA İNANAMIYORUM AMA OLDU NE OLUR UMUDUNUZU KAYBETMEYİN ARKADAŞLAR SİZDE BENİM İÇİN DUA EDİN
kızlar bir hafta falan çok sık giremem nete, merak etmeyin beni.
Annem geliyor bugün yanıma. Bir hafta kalır yanımda...
öptüm hepinizi
kızlar görünce gene sazı almış eline şule diyicekler:18::18:
Neyse idare edin kızlar arada konu açılıyorda eteğimdeki taşları döküyorum
Hepinizi seviyorum kızlar semiyi bile
Görüşürüz.
ayyy neolmuş buraya ya kimseler gelmiyor neoldu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr herkeze nereye gitti
merhabalar bende pko luyum kilo vermem gerekiyor hiçbir tedavi uygulamadılar 1 yıl geçsin öyle başlayalım denildi ben şimdi daha önce bi diyet yapıp kısa bir sürede 8 kilo vermiştim şimdi tekrar yapsam yumurtaları iyice kalitesizleştirirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?