Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amannn işleri boşver yavaş yavaş yap takama kafanaa tatlım

ayy inşş masalcım bu ay sağlam geliyorum bakalım bebiş teşrif edecekmi

masall hamilelik nasıl gidiyor. hiçbir şey hissediyor musun. ben henüz ne mide bulantısı ne halsizlik ne de başka bir şey hissediyorum.:44::44:

amannn işleri boşver yavaş yavaş yap takama kafanaa tatlım

ayy inşş masalcım bu ay sağlam geliyorum bakalım bebiş teşrif edecekmi

inşallah inşallah tatlım.
rabbim dualarımızı kabul etsin inşallaaaahhhh
AMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN

anladım febecimm,evet yazardı mutlak ALLAH cc şimdiden kabul etsin inşalalhhh

kıvırcık preseed jel denedin mi?
edacım ovulasyon testini nezaman yapıyosun? sabah akşam farkediyomu gebelik testi gibimi oda acaba?????

valla haklısın bi gelsin zaten ilk işim o sıpanın poposunu ısırmak olucak

bende öyle diyorum ama kıyabilirmiyiz yaaaa oyyy yerim ben onu yeeeerrr ..kız bari şöle 6aylık falan olunca ısıralım hem ozaman daha datlu oluyolar

canım sebepsiz infertiliteyse Allah'ın izniyle olur çocuğun umutsuzluğa kapılmana gerek yok. ben elbet birgün olacağını düşünüyordum ama hemen olsun istediğim için stres yapıyordum. Allah hakkımızda en hayırlı olanı biliyor. şüphesiz bizim için en hayırlı zamanda gelecek bebeklerimiz.

masall hamilelik nasıl gidiyor. hiçbir şey hissediyor musun. ben henüz ne mide bulantısı ne halsizlik ne de başka bir şey hissediyorum.:44::44:

valla tatlım geçen hafta vardı mide bulantısı. bu hafta pek yok.
ama çok uyuyorum ben. hemde nasıl uyuyorum. adım uykucuya çıktı valla
ama başka hiiiçbirşey hissetmiyorum. bazen hamile olduğumu bile unutuyorum valla

Son düzenleme:

sen nasılsın?
hasretcim san adr verdimi ilaç filan kullandığın bişey varmı?
bana hem progynex verdi hemde prolutan diye bi iğne verdi 4 hafta c.tesileri yaptıracam.
düşük önleyici ikiside. vitamin verdi işte folicle beraber.
merak ettim sen ne kullanıyosun?:26:

evet canım ben de sık sık hamile olduğumu unutuyorum.

bana aşılama yapan doktorum crinone jel vermişti aşılamanın ilk günü başlamıştım aradım doktorumu devam et dediler ona devam ediyorum onun haricinde de folik asit kullanıyorum başka birşey yok. crinone jel de bebeğin tutunması için.

burada gittiğim doktor bazı ilaçlar verecekti bunları söyleyince başka birşey yazmadı.

masalcım sen kalp atışlarını ne zaman duyacaksın Allah'ın izniyle

cumartesi gidecem inşallah canım bi aksilik çıkmazsa.
allahın izniyle kalp atışlarını duyarım inşallah

evet bu topiğk çooookkk uğurlu.sağlıkla kucağına al bebişini işallah canım.darısı bizim başımıza

zor durumdayım benide aranıza alıcakmısınız
hoşgeldin canım

yaşadıklarını birebir bizde yaşıyoruz canım
ama senin 23 ay biz senden çoookkkk daha kıdemliyiz bu durumda
stres yapma,psikolojim bozuldu denecek bir zamanda geçmemiş tatlım
sen iyi ol sağlam durki bebişin gelsin annesi

tumecim varmıydı daha önce mide rahatsızlığın:26:
benimde arada ağrır sırtıma falan vurur ağrısı
süt içerim geçirmezse mide koruyuculardan alırım geçer
neden geçmediki acaba

iyidir tatlım senden naber????

hayır çünkü şule okudumu bilmiyorum.. yazmamışta galiba okuduysa yazardı heralde...

fabe merhaba canım senden çok ama çok özür dilerim vallahi ben dün akşam özeline msj attım ama bi hata yaptım sanırım edayla yazışmanı görünce anladımki gelmemiş.
ben cmrts sabaha karşı acile gittim boyunluk takıldı hareketlerim dahada kısıtlandı ve çok ağrımda var okuyamadım kusura bakma nolur zamanını çaldım amacım benimde katkım olsundu ay nolur kusura bakma olurmu kızma bana lütfen.

mrb arkadaşlar daha öne yazmıştım ben 3 defa kimyasal gebelik geCirdim bugün rahim ilmi çekildim sol tüpüm tıkalı sağ tüpümde yarı açık çıktı.sağ tüpüm açıldı sol tüpüm açılamadı.tek tüple doğal yoldan hamile kalamam mı?nolur bana yardım edin ne yapmam lazım?

kızlarrrrrrrrr selammm..nasılsınız .umarım herşey yolundadırr canlarımm....

canım moralini bozmaa...benimde sağ kapalı sol açık..ama tek tüp hamile kalmak için yterli diyorlar..ben bir kaç ay deneyip yumurta takibi yaptırıcam..hangi yumurtalığın aktif olduğu önemli tatlım..karamsar olacak bir tablo yok yani...

amin canım inşallah rabbim bizleri isyana sürüklemeden verir bebeklerimizi

sagolasın kuzucum teşekkür ederim hoşbuldum
evet burda daha uzun süredir bebek bekleyenler varmış
rabbim herkese bian önce bebegini verir inşallah

kızlar burdaki herkes sebepsiz infertilite mi

selam hoşgeldin topiğimize canım :)inşllah sana da uğurlu gelir topiğimiz ..bende 17 aydır uğraşıyorum bebk için.ilk prolaktinim yüksek çıktı o normale döndü sonra bekledik yine olmadı.en son rahim filminde sağ kapalı sol açık çıktı tüpler .bu 2.ayım film çekileli bekliyoruz bakalım..herkes sebepsiz değil farklı sorunları olanlarda var yani canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…