Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin neva ayyy sen yoktun bak gördünmü kimse girmedi geliyorum bakıyorum kimse yok

slmmmmmmmm
nasılsınız kızlar.neden illaki çocuğu olmayanlara düşer bu refakat işi anlamış değilim.

bengeldim sen çıktın nevacım.denk gelemedik.

kimsede yok.orkide burda iyi geceler tatlım

bende tam çıkacaktım.seni takip edeyim dedim.bir de ne göreyim.orkide hangi topiklerde geziyor

melodi ile şule düngeceden bitkinler bu gece gelmezler
nevada gitti.
sanırım kocişi dışarda olan sen varsın bugece
kalıp muhabbet etmek isterdim canım ama benimde çıkmam lazım
iyi gecelr canım.uyuyamazsan git eşinize ilk ne zaman reziloldunuz topiğine azıcık gülersin canım sıkılmazsın
byee

iyi geceler

23 aydır sebpsiz infertilitedeyiz
ne yapacagımızı şaşırmış vaziyetteyiz
sizler nasılsınız neler yaptınız başarılı olanlarınız var mı aranızda geçen ay aşılama yaptırdık o da tutmadı of offfff

günaydın kızlar

iyi haftalar herkese.....

ben bu mide ağrısından kurtulamadım kızlar, çok fena mide ağrım var. geceleri uyutmuyor valla..

bu arada bugün adetimin 20. günü ama sanırım erken adet olacağım, inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum....
benim normalde adet döngüm 30u geçmezdi, 25i bulmayacak herhalde bu ay...

Maşallah canım çok sevindim, rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Arada diğer topiğimize uğrardın buraya gelmiyorsun hiç...

çok teşekkür ederim tume rabbim isteyen dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.ben çalıştığın için sizinle pek sohbet etme imkanım olmadı ama gönlüm hep sizinleydi.benim mutluluğumu paylaşan herkese teşekkür ediyorum.sizinle aynı şeyleri yaşayan biri olarak şunu tavsiye edebilirim ne olur umudunuzu yitirmeyim yüce rabbim hiç beklemediğiniz bir anda hediyesini gönderiyo.

amin canımcım...
umudumuz asla bitmeyecek canım.
Rabbim bizim meleklerimizi de en kısa zamanda gönderecek, bu bir sınav bizim için.
sadece isyan etmeden o günün gelmesini bekliyoruz.....

amin canımcım...
Umudumuz asla bitmeyecek canım.
Rabbim bizim meleklerimizi de en kısa zamanda gönderecek, bu bir sınav bizim için.
Sadece isyan etmeden o günün gelmesini bekliyoruz.....

doğru söylüyosun canım. Benim umutsuzluğa düştüğüm anlarda burası sizler umudum oldunuz.kimi zaman sabır tükeniyo isyan bayrakları açılıyo ama bu başlık hepimize uğur getirdi ona çok inanıyorum

zor durumdayım benide aranıza alıcakmısınız

hoşgeldin bitanem .. burda hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz takıl bize rahatla biraz.. çok stresli gördüm seni,hayırlısıyla bizlerde anne olacağız inşş
ay inşallah hemde ne stres
hangi topike girdiysem herkes yavaş yavaş hami,ş kaldı geri bi ben kalıyorum iyice psikolojim bozuldu gün saymaktan
yumoş zamanı adet zamanı manyak oldum resmen
23 ay oldu
bu ay aşılama yaptırdık o da tutmadı

yüzdeyüz bitanem ben seni hatırlıyorum..arada sırada geliyodun önceden zaten aynı zamnalarda aşılama yaptırmışız seninle.. bende ekimde ve aralıkta yaptırmıştım.. nese çok sevindim tatlım senin için rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…