bende tam çıkacaktım.seni takip edeyim dedim.bir de ne göreyim.orkide hangi topiklerde geziyor
isteyerek olmadı dikkatimi çekti uykumda yok sizde yoksunuz ne yapacagımı şaşırdım
melodi ile şule düngeceden bitkinler bu gece gelmezler
nevada gitti.
sanırım kocişi dışarda olan sen varsın bugece
kalıp muhabbet etmek isterdim canım ama benimde çıkmam lazım
iyi gecelr canım.uyuyamazsan git eşinize ilk ne zaman reziloldunuz topiğine azıcık gülersin canım sıkılmazsın
byee
Maşallah canım çok sevindim, rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
Arada diğer topiğimize uğrardın buraya gelmiyorsun hiç...
çok teşekkür ederim tume rabbim isteyen dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah.ben çalıştığın için sizinle pek sohbet etme imkanım olmadı ama gönlüm hep sizinleydi.benim mutluluğumu paylaşan herkese teşekkür ediyorum.sizinle aynı şeyleri yaşayan biri olarak şunu tavsiye edebilirim ne olur umudunuzu yitirmeyim yüce rabbim hiç beklemediğiniz bir anda hediyesini gönderiyo.
amin canımcım...
Umudumuz asla bitmeyecek canım.
Rabbim bizim meleklerimizi de en kısa zamanda gönderecek, bu bir sınav bizim için.
Sadece isyan etmeden o günün gelmesini bekliyoruz.....
zor durumdayım benide aranıza alıcakmısınız
ay inşallah hemde ne streshoşgeldin bitanem .. burda hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz takıl bize rahatla biraz.. çok stresli gördüm seni,hayırlısıyla bizlerde anne olacağız inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?