23 aydır sebpsiz infertilitedeyiz
ne yapacagımızı şaşırmış vaziyetteyiz
sizler nasılsınız neler yaptınız başarılı olanlarınız var mı aranızda geçen ay aşılama yaptırdık o da tutmadı of offfff
ay inşallah hemde ne stres
hangi topike girdiysem herkes yavaş yavaş hami,ş kaldı geri bi ben kalıyorum iyice psikolojim bozuldu gün saymaktan
yumoş zamanı adet zamanı manyak oldum resmen
23 ay oldu
bu ay aşılama yaptırdık o da tutmadı
ya ne güsel haberler var yamerhaba canım. biz de iki yılı geçkin bir süre çocuk istedik olmadı. bizimki de sebepsiz infertilite ( o ne demekse artık). bir aşılama yaptırdım tutmadı. ben artık tüp bebekten başka çaremiz yok herhalde diye düşünürken eşimin isteğiyle ikinci aşılamayı yapmaya karar verdik ve tuttu çok şükür. sen de umudunu kaybetme. bak topiğimizden masalcan arkadaşımız tam tüp bebeğe geçmek için adet olmayı beklerken doğal yoldan hamile olduğunu öğrendi. darısı senin başına inşallah.
uf ya rabbim vericek elbette biraz sınıyor bizi işte napıcaksıno gün saymalar hepimizde var maalesef belki saymasak kendimiz biraz rahat bıraksak olacak ama nerdeeeee... bende iki kez aşılama yaptırdım tutmadı ve sebepsiz infertilite bizimkide
uyguladıgınız herhangi bir kür falan var mı
ne güzel maşallahsenin yaş kaç tatlım????
önceden incir havuç kürü uygulamıştım.. şuanda eşim ve ben böğürtlen kökü suyu içiyoruz.. destekleyici bi kürmüş.. sorun olmadığı için başkada bişe kullanam artık.. ama kuranı kerim okuyorum bol bol,burdada tefriciyeler falan okuyoruz bide ben bu ay pre-seed aldım bakalım inş sonuç alırız
hoşgeldin canım RABBİM tez zamanda verir inşallah bebişini,hiç birşey yoksa preseed falan dene23 aydır sebpsiz infertilitedeyiz
ne yapacagımızı şaşırmış vaziyetteyiz
sizler nasılsınız neler yaptınız başarılı olanlarınız var mı aranızda geçen ay aşılama yaptırdık o da tutmadı of offfff
canımm çok geçmiş olsunn,kızzz yoksa bebiş falan varda onun sinyallerimigünaydın kızlar
iyi haftalar herkese.....
ben bu mide ağrısından kurtulamadım kızlar, çok fena mide ağrım var. geceleri uyutmuyor valla..
bu arada bugün adetimin 20. günü ama sanırım erken adet olacağım, inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum....
benim normalde adet döngüm 30u geçmezdi, 25i bulmayacak herhalde bu ay...
ne güzel maşallah
ben 27 eşim 33 yaşındayız
bende incir yaptım olmadı
baltarçınçörekotu yaptım olmadı
hayıt tohumu adaçayı civan perçemi hiçbişi işe yaramadı
arısütübalpolende işe yaramadı
daha napıyım bende bilmiyorum
teşekkür ederim canım hayırlısıhoşgeldin canım RABBİM tez zamanda verir inşallah bebişini,hiç birşey yoksa preseed falan dene
ovulasyonları takip et,çoğu kişi hamiş oluyo bu şekildeee
[/B]
evet canım malesef sözler daha çok yoruyor benihiç bişey yapmadan duramadığımız gibi bunları denemekte yoruyo aslında bizi.. sonuç alamamak çok yıpratıcı.. hee bide ailelerin beklentileri var beni çok yıpratan.. ama napalım vakti zamanı var demekki rabbim ol der olur inş.
febe+
nasılsın janımmm,tefriciyeni dualadın mı?
teşekkür ederim canım hayırlısı
benim adetlerim düzenlidir ovulasyon zamanımı biliyorum düzenli ilişkide oluyo ama kısmet degilmiş daha demekki
evet canım malesef sözler daha çok yoruyor beni
bide benim 2 tane kimyasal gebeliğim var hayırlısı
yok kullanmadım ondan canımanladım febecimm,evet yazardı mutlak ALLAH cc şimdiden kabul etsin inşalalhhh
kıvırcık preseed jel denedin mi?
kuzucum progestan ilaç bile kullandım ovulasyondan sonra tutunsun diyeozaman tatlım sonuçta yumurtan döllenebiliyo bunu bilmek bile çok güzel.. ben şimdiye kadat hiç çift çizgi görmedimmasalda kimyasaldan sonra tekrar hamiş ve bebişi sımsıkı tutundu bu sefer maydonoz yeme ok? bu arada bilmiyorum ama tüp bebek yaptıranlar tutnması için bişeler yiyolar ya sende onlardan denesene...(kabak çekirdeği gibi)
masallll naber bitanem??
tatlım kaçıncıyı okuyosun bugün?? ben 38 deyimperşembe bitiyo inşşşşşş gelsin bebişlerrrrrrrrrrrr
amanınnn hamişler gelmişşş
nasıl gidiyor kızlar
yok kullanmadım ondan canım
bende 2 kimyasal gebelik olunca nasıl olsa oluyo diye denemedim ama
son kimyasaldan sonrada daha hiç olmadı bide onu denesek işe yarar belki
kuzucum progestan ilaç bile kullandım ovulasyondan sonra tutunsun diye
son kimyasaldan sonra baya zaman geçti daha ortada tık yok aşılamada tutmayınca iyice sıkıldıcanım
hmm anladım cnm ne diyelim var bundada bir hayır.. zaten tutunamayıp düşmesi onu gösteriyo dimi? ben öyle biliyorum.. gelcek gelcekte bu sıpalar naz yapıyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?