Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba canım. biz de iki yılı geçkin bir süre çocuk istedik olmadı. bizimki de sebepsiz infertilite ( o ne demekse artık). bir aşılama yaptırdım tutmadı. ben artık tüp bebekten başka çaremiz yok herhalde diye düşünürken eşimin isteğiyle ikinci aşılamayı yapmaya karar verdik ve tuttu çok şükür. sen de umudunu kaybetme. bak topiğimizden masalcan arkadaşımız tam tüp bebeğe geçmek için adet olmayı beklerken doğal yoldan hamile olduğunu öğrendi. darısı senin başına inşallah.

o gün saymalar hepimizde var maalesef belki saymasak kendimiz biraz rahat bıraksak olacak ama nerdeeeee... bende iki kez aşılama yaptırdım tutmadı ve sebepsiz infertilite bizimkide

ya ne güsel haberler var ya
ben gün geçtikce daha çok umutsuzluga kapılıyorum
boş boş bekliyorum işte denemediğim şey kalmadı maddi manevi
tüp bebek içinde acele etmek istemiyorum kısmet artık senin adınada çok sevindim saglıcakla kucagına alırsın bebeğini inşallah
o gün saymalar hepimizde var maalesef belki saymasak kendimiz biraz rahat bıraksak olacak ama nerdeeeee... bende iki kez aşılama yaptırdım tutmadı ve sebepsiz infertilite bizimkide
uf ya rabbim vericek elbette biraz sınıyor bizi işte napıcaksın
etrafa dert anlatmaktan da insan bıkıyor zaten hayırlısıyla gelir bebeklerimiz inşallah

uyguladıgınız herhangi bir kür falan var mı

uyguladıgınız herhangi bir kür falan var mı

senin yaş kaç tatlım????

önceden incir havuç kürü uygulamıştım.. şuanda eşim ve ben böğürtlen kökü suyu içiyoruz.. destekleyici bi kürmüş.. sorun olmadığı için başkada bişe kullanam artık.. ama kuranı kerim okuyorum bol bol,burdada tefriciyeler falan okuyoruz bide ben bu ay pre-seed aldım bakalım inş sonuç alırız

masallll naber bitanem??

tatlım kaçıncıyı okuyosun bugün?? ben 38 deyim perşembe bitiyo inşşşşşş gelsin bebişlerrrrrrrrrrrr

ne güzel maşallah
ben 27 eşim 33 yaşındayız
bende incir yaptım olmadı
baltarçınçörekotu yaptım olmadı
hayıt tohumu adaçayı civan perçemi hiçbişi işe yaramadı
arısütübalpolende işe yaramadı
daha napıyım bende bilmiyorum

hoşgeldin canım RABBİM tez zamanda verir inşallah bebişini,hiç birşey yoksa preseed falan dene
ovulasyonları takip et,çoğu kişi hamiş oluyo bu şekildeee

canımm çok geçmiş olsunn,kızzz yoksa bebiş falan varda onun sinyallerimi

hiç bişey yapmadan duramadığımız gibi bunları denemekte yoruyo aslında bizi.. sonuç alamamak çok yıpratıcı.. hee bide ailelerin beklentileri var beni çok yıpratan.. ama napalım vakti zamanı var demekki rabbim ol der olur inş.

hoşgeldin canım RABBİM tez zamanda verir inşallah bebişini,hiç birşey yoksa preseed falan dene
ovulasyonları takip et,çoğu kişi hamiş oluyo bu şekildeee

[/B]
teşekkür ederim canım hayırlısı
benim adetlerim düzenlidir ovulasyon zamanımı biliyorum düzenli ilişkide oluyo ama kısmet degilmiş daha demekki

evet canım malesef sözler daha çok yoruyor beni
bide benim 2 tane kimyasal gebeliğim var hayırlısı

anladım febecimm,evet yazardı mutlak ALLAH cc şimdiden kabul etsin inşalalhhh

kıvırcık preseed jel denedin mi?

ozaman tatlım sonuçta yumurtan döllenebiliyo bunu bilmek bile çok güzel.. ben şimdiye kadat hiç çift çizgi görmedim masalda kimyasaldan sonra tekrar hamiş ve bebişi sımsıkı tutundu bu sefer maydonoz yeme ok? bu arada bilmiyorum ama tüp bebek yaptıranlar tutnması için bişeler yiyolar ya sende onlardan denesene...(kabak çekirdeği gibi)

anladım febecimm,evet yazardı mutlak ALLAH cc şimdiden kabul etsin inşalalhhh

kıvırcık preseed jel denedin mi?
yok kullanmadım ondan canım
bende 2 kimyasal gebelik olunca nasıl olsa oluyo diye denemedim ama
son kimyasaldan sonrada daha hiç olmadı bide onu denesek işe yarar belki

kuzucum progestan ilaç bile kullandım ovulasyondan sonra tutunsun diye
son kimyasaldan sonra baya zaman geçti daha ortada tık yok aşılamada tutmayınca iyice sıkıldıcanım

masallll naber bitanem??

tatlım kaçıncıyı okuyosun bugün?? ben 38 deyim perşembe bitiyo inşşşşşş gelsin bebişlerrrrrrrrrrrr

iyiyim bitanem. accık accık ev işi yapmaya çalışıyorum.
ev evlikten çıktı valla.banyoyu accık temizedim yavaş yavaş. mutfağı birazcık toparladım.
şimdi dinlenmek için oturdum birazcık, daha çamaşırlar katlanılacak,yerleştirilecek.

bugün 37. okuyacam inşallah bitanem. benimde cuma günü bitecek. mübarek gün.
rabbim inşallah ona açılan bütün elleri boş çevirmez inşallah
seninkinide allah kabul etsin bitanem. inşallah bu ayın sonunda bebişine kavuşursun

hmm anladım cnm ne diyelim var bundada bir hayır.. zaten tutunamayıp düşmesi onu gösteriyo dimi? ben öyle biliyorum.. gelcek gelcekte bu sıpalar naz yapıyoooooo

hmm anladım cnm ne diyelim var bundada bir hayır.. zaten tutunamayıp düşmesi onu gösteriyo dimi? ben öyle biliyorum.. gelcek gelcekte bu sıpalar naz yapıyoooooo

valla haklısın bi gelsin zaten ilk işim o sıpanın poposunu ısırmak olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…