Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çokkkk teşekkür ederim dularımız dileklerimiz hepimizin böyel kabul olmaya devam edecek drısı sizlerin başına inşallah

amin tatlım amiinnnnnn artık sırayla peşinizden gelcez inşşşşşş

inşş neva hasta olmamıştır ve bi güzek haberde o verir bizeeeee

iyiyim bitanem. sen nasılsın?
neler hissediyosun bakalım güzel anne

ortalıgı toparladım geri geldim iyiyim çok şükür daha hiç bişey hissedemiyorum ama inanamıyorumda agrım oldugu zaman sanki adet olacagım sanıyorum kafamda karışık keseyi ve kalp atışlarını duyunca rahatlayıp hamile moduna girecegim galiba

günaydıııııınnnn (öğlen oldu ama :))
nasılsınız güzeller...ayyy valla hamiş topici yapcaz burayı...nasıl sevindim kızlar anlatamam
artık inanıyorum hepimiz bu duyguyu yaşayacağız... sadece yaşadıklarımdan korkuyorum ama bunu da atlatacağım inş. (
orkide taze anne nasılsın??

ah canım benim. valla inan bendede aynı duygular daha var.
hala adet sancısı gibi sancılar oluyo. yinede sen kendine dikkat et. valla ben hiçbir iş yapmıyorum nerdeyse. yapmamayada özen gösteriyorum. yemek dışında bitek çamaşır katlayıp yerleştırıyorum. 3-4 ay gecsın sonra yıne devam ederim yinede dikkatle.
açıkçası bende hiçbirşey daha hissetmiyorum. ve kalp atışlarını duymadan rahat edemeyeceğim bende

masalcım ben geçende söyledim ya size şımarıyorum öyle ciddi bişey değildi.
kaldıkı semininde dediği gibi beni ilgilendirmez kimin hangi satte geliceği veya hangi topiği tercih edceği haddimi aşan sözlerdi kusura bakma.

kusura bakacak bişey yok tatlım.
şımar şımar sen boşver
biz seni seviyoruz tatlım

kızlar size bi soru.. aşılama veya tüp bebek öncesi yumoşları geliştirmek için iğne yaptırdığınız zamanlarda adetiniz bitince akıntınız fazlalaşıyomuydu?????

kvrck merhaba ya bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili beni biraz bilgilendirirsen çok sevinirim nasıl farkettin tedavi şekli nasıl bende kardiyovasküler risk paneli testinin 12 mutasyonu olanını yaptırıcam inşallah ama trambofoli ile ilgili çok soru işareti var kafamda.:26:

hmm ya bende olmuştu.. şimdide çok var.. böğürtlen kökü suyunu içiyorum ya acaba aynı etkiden dolayımı diye merak ettim..

valla dün okadar ıslandımki bi an adet oldum yada altıma kaçırdım sandım
aaaa ne işe yarırıyormuş böğürtlen kökü suyu bu arada ikisi arasındaki etki benzerliğini çözemedim.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…