Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla dün okadar ıslandımki bi an adet oldum yada altıma kaçırdım sandım
aaaa ne işe yarırıyormuş böğürtlen kökü suyu bu arada ikisi arasındaki etki benzerliğini çözemedim.:26:

tatlım yazmıştım okumadınmı sen??? üsküdarda bi aktar var tv yede çıkıyomuş ona gittim anlattım o verdi.. eşimde bende içiyoruz.. yumurtanın gelişip çatlamasına yardımcı oluyomuş.. daha bi çok yararıda varmış..inşş bu ay gelir bebişim..

kızlar size bi soru.. aşılama veya tüp bebek öncesi yumoşları geliştirmek için iğne yaptırdığınız zamanlarda adetiniz bitince akıntınız fazlalaşıyomuydu?????
canım yumurta takibinde öyle bişi yaşamadım zaten ilk aşılamada hamile kalmıştım...bu konuda bişi diyemicem

canım sen neden pıhtılaşma ile ilgili takıldın nasıl şüphelendin??
bende çıktı biliyosun hamile kalırsam hergün iğne olacam
bana düşükten 15 gün sonra kan tahlili ile bakıldı

febecim ben bu ay senden çok ümitliyim

aaa evet şimdi hatırladım tadı nasıl?
aaa hadi inşallah bellimi olur ha şimdi anladım aradaki benzerliği.
inşallah canım ya inşallah bi akşam üstüde senden haber alırız orkide gibi bellimi olur.

canım sen neden pıhtılaşma ile ilgili takıldın nasıl şüphelendin??
bende çıktı biliyosun hamile kalırsam hergün iğne olacam
bana düşükten 15 gün sonra kan tahlili ile bakıldı
ay gerçektenmi dosba bilmiyordum sende böyle bi sorun olduğunu ben senin
arkadaşında var diye hatırlıyorum niyeyse.:26:
niyemi taktım bebeğimi kaybetme şeklim beni bu düşünceye itti sanırın doğruda.
senin dr bunu isteme gereği duymuş ne güzel benimki ilgilenmedi malesef.
iyide normal kan sayımında çıkmıyor diye biliyorum:26:

ayyy tatlım inşşş bu ay çok sağlam geliyorumm artık olmazsa gerçekten var bunda bi hayır diyip çekilcem kenara okadar yanii...neler yapmadım yaaaaa maddi manevi yaptım yani inşş rabbim tüm isteyenlere içindde banada nasip eder..
sen niye öyle dedin öylemi hissettin??? bal damladı ağzından haberin olsun

aaa evet şimdi hatırladım tadı nasıl?
aaa hadi inşallah bellimi olur ha şimdi anladım aradaki benzerliği.
inşallah canım ya inşallah bi akşam üstüde senden haber alırız orkide gibi bellimi olur.

tadı tabiiki hiç güzel değil.. toprakla odun tadı resmen.. eşimde bende çok zor içiyoruz ama sabrediyoruz yanii.. hemen arkasından tatlı bişe yemezsem çıkaracak gibi oluyorum okadar söyliyim...

inşş hepimiz öyle güzel haberleri paylaşalımmmm burdan hemde ennnnn kısa zamandaaaaaa

canım kan tahlili biraz pahalıydı ama bana 2 düşük gösterdi ve 150 verdim yoksa 750 imiş...devlet ilk düşüğe yapmıyomuş...benim dr.da sinirlendi bende çıkınca dedi ki şimdi 2.bebğinide kaybetmen lazımdı devlete göre dedi (
kısacası benim ki bütün ihtimallere bakalım dedi ve bu testi yaptı canım
sanırım hayatım şimdi de yaptırabiliyosun istersen bi sor ilgilen madem şüpheleniyosun ...Allah korusun canım 2. bebekte de üzülme

ah canım ya nelere katlanılıyor bebişler için hadi hayırlısı RABBİM emeklerinin karşılığını versin inşallah hayırlısıyla tez zamanda.

inanmıyorum yaaaa ozaman bu test bütün anne adaylarına yapılmalııııııııı.. can gidiyo haksızmıyımmm

ah nekadar şanslısın dr,n sağ duyuluymuş.
bende çok kızıyorum sanki çok kolay hamile kalıyoruz 3 betane düşürün gelin diyolar resmen
neyse ya ben parayı gözden çıkardım genetik testimizi yapan merkeze yaptırıcam.
çok araştırdım zaten bu testi yapmadan bebek düşünmüyorum.
canım çok sordum kusura bakma lütfen peki normal yaşantında yada hamilelikte bi belitti yaşadınmı? bide bebeğini nasıl kaybettin?

ama bunu anlamak için bebeğini kaybetmen gerekiyo ozaman..bizede yazık bebeğede

malesefki bunu anlamak için devlet üç beştane kayıp olmasını şart koşuyor çok sinir bozucu.
haklısın ama garantiye almak istersen testi yaptırabilirsin.
ama ben belirtileri olduğuna eminim yoksa belirtin takılma.

inanmıyorum yaaaa ozaman bu test bütün anne adaylarına yapılmalııııııııı.. can gidiyo haksızmıyımmm

canım çok istisnai bi durum bende dr.uma dediğimde düşük yapmadan kanda çıkmıyormuş sanırım
yani gerçekten de düşük olmayınca anlaşılmayan bi durum malesef (

evet canım dr.umdan Allah razı olsun çok şanslıyım bu konuda
canım hiç bi belirti yoktu rutin kontrole gittim ve kalbinin durduğunu öğrendim ( 10 haftaya girmiştim ( sonrada kürtaj oldum...yani hiç bir belirti yok...bi de ailemde bu durumda olan kimsecikler de yok ama biraz genetik bi durummuş

ama bunu anlamak için bebeğini kaybetmen gerekiyo ozaman..bizede yazık bebeğede

evet canım malesef ( ayyy bi daha Rabbim yaşatmasın hala çok korkuyorum

kızlar size bi soru.. aşılama veya tüp bebek öncesi yumoşları geliştirmek için iğne yaptırdığınız zamanlarda adetiniz bitince akıntınız fazlalaşıyomuydu?????

dobacımmm amiin inşş rabbim kimselere yaşatmasın tez zamanda kucağımıza alalım inşşş bebişlerimizii...

tatlım sen tekrar aşılamamı düşünüyosun????????

aslında çıkıyor dosbacım komşumun yiğeninde embilobi çıktı bacakları şişmiş düşmüş kalmış
işte bende bu kaybetme şeklinden şüpelendim aşşağı yukarı aynı benimde bildiğim kadarıyla yok bizdede ama teşis edilmemiş olabilir evet ya genetikmiş.
peki seni günlük yaşantında rahatsız eden bi belirtisi yokmu.
ay çok sordum dimi pardon canım ya.

belirtileri neler???:26::26::26:

ah canım ya sen bırak bunları takılma.
ayaklarında his kaybı varmı?
ayaklarında uyuşma sızı yorgun uyanma aşırı halsizlik uyuyamama uyuduktan sonra uyanamama iştahsızlık gibi ama bunlar benim belirtilerim herkeste farklı reaksiyonlar gösterir.

canım ben de sürekli yoğun miktarda akıntı olduğu için (hatta bir ara bu yüzden doktora gitmeyi düşündüm ama gitmedim) iğneden kaynaklı akımtım olup olmadığını bilmiyorum.

evet haklısın cnm nese takılmıyım ben buna... napalım herşey kader kısmet.. ben daha şimdiye kadar hiç hamile kalmadımki...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…