canım ben de sürekli yoğun miktarda akıntı olduğu için (hatta bir ara bu yüzden doktora gitmeyi düşündüm ama gitmedim) iğneden kaynaklı akımtım olup olmadığını bilmiyorum.
evet haklısın cnm nese takılmıyım ben buna... napalım herşey kader kısmet.. ben daha şimdiye kadar hiç hamile kalmadımki...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
amiiiinnnnnndobacımmm amiin inşş rabbim kimselere yaşatmasın tez zamanda kucağımıza alalım inşşş bebişlerimizii...
tatlım sen tekrar aşılamamı düşünüyosun????????
canım bende hiç bi belirti yokaslında çıkıyor dosbacım komşumun yiğeninde embilobi çıktı bacakları şişmiş düşmüş kalmış
işte bende bu kaybetme şeklinden şüpelendim aşşağı yukarı aynı benimde bildiğim kadarıyla yok bizdede ama teşis edilmemiş olabilir evet ya genetikmiş.
peki seni günlük yaşantında rahatsız eden bi belirtisi yokmu.
ay çok sordum dimi pardon canım ya.
selam kızlar bende sizleri uzaktan takip edenlerdenim hepinizin yazılarını okuyunca kendimi çok iyi hissediyorum moral vede umut buluyorum tabiki en büyük umudum yüce ALLAH.ben ve benimgibi anne olmak isteyen herkese ALLAH bu güzel duyguyu nasip etsin bunun nedemek olduğunu çok iyi biliyorum her ay umutlanmak ve hayal kırıklığı nedir ben bunu yıllarca yaşadım ve hala yaşıyorum umarım Rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize güzel minnoşlar ..:)))
canım bende hiç bi belirti yok
çok şükür kendimi çok sağlıklı hissediyordum şimdi de öyle...yani hiç aklıma gelmeyen bi konuydu...
bu arada tabii ki de çok sormadın burda sıkıntılarımızı paylaşmak için varız
sende ne gibi belirtiler var?? yada öyle olduğunu düşünüyosun??
hoşgeldin bitanem... evet bende burda paylaştıkça okudukça rahatlayanlardanım..inşşş rabbim en kısa zamanda yollar bebişlerimizi...
senin yaş kaç,sorun ne ve ne kadardır bekliyosun??
çok teşekkür ederim hoşbulduk.ben 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve 2 yıldan beri çocuk sahibi olmak istiyoruz ve 2 yıldır korunmuıyoruz ama bi netice yok bende PKO varher iki yumurtamda dr enson gittiğimde sunu yumurtlama yapacağız sana dedi bi iğne yapacakmış heralde tam detayınıda bilşmiyorum bu ayda olmasa gideceğiz bakalım hayırlısı....
anladım cnm hayırlısıyla olur inşş.. soğan kürünü denedinmi tatlım???
onu duydum ama denemedim dr bana GLUCOPHAGE ( şeker ilacı) verdi PKO tedavisinde kullanılıyormuş bir hafta içtim ama inanılmaz rahatsız etti şekerimi düşürdü baş dönmesi vs..bünyem kabul etmedi heralde kesmek zorunda kaldım
bence kullanırsan faydasını görürsün tatlım..ibrahim saraçoğlunun sitesinden ve bu kdaınlar kulübünden bi araştır istersen.. en son örneği burdan orkidede pko lu soğan kürü yaptı ve dün hamile olduğunu öğrendiii
hadiya maaşAllah Allah kucağınada almayı nasip etsin hımm bakşimdi hemen soğan alıyorum ..:)))
hadiya maaşAllah Allah kucağınada almayı nasip etsin hımm bakşimdi hemen soğan alıyorum ..:)))
canım ben 2 tane kimyasal gebelik geçirdim bende kalp problemi vardı gençken doktorum pıhtılaşma olabilir demiştikvrck merhaba ya bu kan pıhtılaşmasıyla ilgili beni biraz bilgilendirirsen çok sevinirim nasıl farkettin tedavi şekli nasıl bende kardiyovasküler risk paneli testinin 12 mutasyonu olanını yaptırıcam inşallah ama trambofoli ile ilgili çok soru işareti var kafamda.:26:
kuzucum ya sende de mi çıktı mutasyonların nelercanım sen neden pıhtılaşma ile ilgili takıldın nasıl şüphelendin??
bende çıktı biliyosun hamile kalırsam hergün iğne olacam
bana düşükten 15 gün sonra kan tahlili ile bakıldı
selaaam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nabersiniz bakalım. bugün ben misafir ağırladım.
şimdi gittiler bende hemen pc başınaaa
ay ay ayyyyy yerim seni bennnn..ya ne misafiri yaaa gelemsin kimseler yormasın masalımııı
tatlım takip çizelgesi yapsana hep görelim bebişimiz kaç haftalık
bugün 7 haftalık oldu teyzesi.
tebriğe gelmişler. herkez bekliyomuş. herkezde çekındığınden bişey soramıyomuş. falan ffilan.
herkezlerde rüyasında görmüş. ne çok sevenim varmış benim yahuuuuuu
yok yok annemde vardı zaten yorulmadım
sen nasılsın febecim iyimisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?