Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet haklısın cnm nese takılmıyım ben buna... napalım herşey kader kısmet.. ben daha şimdiye kadar hiç hamile kalmadımki...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

aynen öyle bu takılma istisnai bi durum bu.
nasip vardır bi hayır RABBİM umuduna kavuştursun hayırlısıyla
ben kaçıyorum kızlar komşu kahveye çağırdı sonrada yemek telaşı çamaşırım var sericem görüşürüz.

selam kızlar bende sizleri uzaktan takip edenlerdenim hepinizin yazılarını okuyunca kendimi çok iyi hissediyorum moral vede umut buluyorum tabiki en büyük umudum yüce ALLAH.ben ve benimgibi anne olmak isteyen herkese ALLAH bu güzel duyguyu nasip etsin bunun nedemek olduğunu çok iyi biliyorum her ay umutlanmak ve hayal kırıklığı nedir ben bunu yıllarca yaşadım ve hala yaşıyorum umarım Rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize güzel minnoşlar ..:)))

dobacımmm amiin inşş rabbim kimselere yaşatmasın tez zamanda kucağımıza alalım inşşş bebişlerimizii...

tatlım sen tekrar aşılamamı düşünüyosun????????
amiiiinnnnnn
canım eğer olmazsa haziran gibi aşıla düşünüyorum
ama kısmet belki daha önce gelir bebişim

canım bende hiç bi belirti yok
çok şükür kendimi çok sağlıklı hissediyordum şimdi de öyle...yani hiç aklıma gelmeyen bi konuydu...
bu arada tabii ki de çok sormadın burda sıkıntılarımızı paylaşmak için varız
sende ne gibi belirtiler var?? yada öyle olduğunu düşünüyosun??

hoşgeldin bitanem... evet bende burda paylaştıkça okudukça rahatlayanlardanım..inşşş rabbim en kısa zamanda yollar bebişlerimizi...

senin yaş kaç,sorun ne ve ne kadardır bekliyosun??

maşallah canım.
ah sağol dosbacım anlayışın için.
sabah uyandığımda ayaklarımda his kaybı bazen sızı oluyor hareket edince geçiyor aşırı halsizlik iştahsızlık uyuyamama uyanamama gibi.
ama bende anemi boyutu kansızlık var bu belirtiler birazda ondan.

hoşgeldin bitanem... evet bende burda paylaştıkça okudukça rahatlayanlardanım..inşşş rabbim en kısa zamanda yollar bebişlerimizi...

senin yaş kaç,sorun ne ve ne kadardır bekliyosun??

çok teşekkür ederim hoşbulduk.ben 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve 2 yıldan beri çocuk sahibi olmak istiyoruz ve 2 yıldır korunmuıyoruz ama bi netice yok bende PKO var her iki yumurtamda dr enson gittiğimde sunu yumurtlama yapacağız sana dedi bi iğne yapacakmış heralde tam detayınıda bilşmiyorum bu ayda olmasa gideceğiz bakalım hayırlısı....

anladım cnm hayırlısıyla olur inşş.. soğan kürünü denedinmi tatlım???

anladım cnm hayırlısıyla olur inşş.. soğan kürünü denedinmi tatlım???

onu duydum ama denemedim dr bana GLUCOPHAGE ( şeker ilacı) verdi PKO tedavisinde kullanılıyormuş bir hafta içtim ama inanılmaz rahatsız etti şekerimi düşürdü baş dönmesi vs..bünyem kabul etmedi heralde kesmek zorunda kaldım

bence kullanırsan faydasını görürsün tatlım..ibrahim saraçoğlunun sitesinden ve bu kdaınlar kulübünden bi araştır istersen.. en son örneği burdan orkidede pko lu soğan kürü yaptı ve dün hamile olduğunu öğrendiii

hadiya maaşAllah Allah kucağınada almayı nasip etsin hımm bakşimdi hemen soğan alıyorum ..:)))

canım ben şimdilik çıkıyorum çok sağol önerilerin içnde tanıştığıma çok memnun oldum görüşürz umarım yine güzel haberlerle kendinize çook iyi bakın öpüyorum...

hadiya maaşAllah Allah kucağınada almayı nasip etsin hımm bakşimdi hemen soğan alıyorum ..:)))

tatlım dediğim gibi önce bi araştır ok?? adetin bittikten 7gün sonra başalyıp 15gün günde iki kez içiyosun.. sonraki ay tekrar bu sefer 10 gün ve sonraki ay tekrar 10gün içiyosun ..hep adetin bittikten 7gün sonra ama.

bide incir kürü var sonrada onu yaprsın.. Allahın izniyle olur inş..

Son düzenleme:
selaaam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nabersiniz bakalım. bugün ben misafir ağırladım.
şimdi gittiler bende hemen pc başınaaa

canım ben 2 tane kimyasal gebelik geçirdim bende kalp problemi vardı gençken doktorum pıhtılaşma olabilir demişti
bizde kimyasal gebelik olunca tedbir amaçlı genetik test yaptırdık 3 mutasyon çıktı
mthfr lerin ikiside heterizigot fibrinojende homozigot
yani bir sürü çeşit var
doktorum hamile kalmadan önce coraspirin hamile kalır kalmazda
göbekten hergün bebek olana kadar iğne olucam kan sulandırıcı
bu konuda gitmediğim doktor araştırmadıgım yayın kalmadı
kafana takılan olursa yardımcı olurum yaz bana

canım sen neden pıhtılaşma ile ilgili takıldın nasıl şüphelendin??
bende çıktı biliyosun hamile kalırsam hergün iğne olacam
bana düşükten 15 gün sonra kan tahlili ile bakıldı
kuzucum ya sende de mi çıktı mutasyonların neler
benim 2 tane oldu
biri adetten 2 gün sonra digeri 1 hafta sonra sonlandı
bizde artık kese görünmeden başlıycaz iğneye bakalım bu sefer tutunabilecek mi
ama daha hamile kalmak nasip olmadı

selaaam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nabersiniz bakalım. bugün ben misafir ağırladım.
şimdi gittiler bende hemen pc başınaaa

ay ay ayyyyy yerim seni bennnn..ya ne misafiri yaaa gelemsin kimseler yormasın masalımııı

tatlım takip çizelgesi yapsana hep görelim bebişimiz kaç haftalık

ay ay ayyyyy yerim seni bennnn..ya ne misafiri yaaa gelemsin kimseler yormasın masalımııı

tatlım takip çizelgesi yapsana hep görelim bebişimiz kaç haftalık

bugün 7 haftalık oldu teyzesi.
tebriğe gelmişler. herkez bekliyomuş. herkezde çekındığınden bişey soramıyomuş. falan ffilan.
herkezlerde rüyasında görmüş. ne çok sevenim varmış benim yahuuuuuu
yok yok annemde vardı zaten yorulmadım
sen nasılsın febecim iyimisin?

oy oy yer onu teyzesiii.. bende iyiym bitanem vakıayı okudum bitti şimdidebaşka ayetler var onaları okuyorum yazmıştım buraya önceden.. baya yoğunum yani bu hafta.. iş falanda yapamıyorum okuyorum valla.. perşembe vakıa cumarteside bu ayetler bitiyo inşş.. tamda ovulasyon günlerim ee pre seed de aldım böğürtlen kökü de var..bakalımm peşinden gelmek için tüm silahları kullanıyorum yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…