oy oy yer onu teyzesiii.. bende iyiym bitanem vakıayı okudum bitti şimdidebaşka ayetler var onaları okuyorum yazmıştım buraya önceden.. baya yoğunum yani bu hafta.. iş falanda yapamıyorum okuyorum valla.. perşembe vakıa cumarteside bu ayetler bitiyo inşş.. tamda ovulasyon günlerim ee pre seed de aldım böğürtlen kökü de var..bakalımm peşinden gelmek için tüm silahları kullanıyorum yaniii
hadi bakalım inşallah.
rabbim en hayırlısını versin hepimizin hakkında. en büyük dileğim.
yaptım ama olmadı heralde ya. beceremedim sanırım:26:
yok valla beceremedim iki defa yaptım olmadı:26:
canım 10 haftalıkken kaybettim bebiğimicanım ben 2 tane kimyasal gebelik geçirdim bende kalp problemi vardı gençken doktorum pıhtılaşma olabilir demişti
bizde kimyasal gebelik olunca tedbir amaçlı genetik test yaptırdık 3 mutasyon çıktı
mthfr lerin ikiside heterizigot fibrinojende homozigot
yani bir sürü çeşit var
doktorum hamile kalmadan önce coraspirin hamile kalır kalmazda
göbekten hergün bebek olana kadar iğne olucam kan sulandırıcı
bu konuda gitmediğim doktor araştırmadıgım yayın kalmadı
kafana takılan olursa yardımcı olurum yaz bana
kuzucum ya sende de mi çıktı mutasyonların neler
benim 2 tane oldu
biri adetten 2 gün sonra digeri 1 hafta sonra sonlandı
bizde artık kese görünmeden başlıycaz iğneye bakalım bu sefer tutunabilecek mi
ama daha hamile kalmak nasip olmadı
semicim beni ve söyldiklerimi yanlış anlamışsın canım.
ben doğru anlayabilmek adına yazını defalarca okudum
ikazın yerini buldu ben haddimi aştım sanırım kusura bakma
ben kimsenin keyfinin kahyası değilim isteyen istediği topiğe istediği saatte girer ben şaka yapmayı beceremiyorum sanırım kusura bakma.
tabiki önemli olan masal ece hasret ve orkidenin sağlıklı olmaları hepimizin isteği aynı doğrultuda buna ne şüpe pardon çok pardon.
ohhhhh beeee valla kırdık şeytanın bacağını artık sırayla göbüşlerimiz şişecek belli oldu
yaaa ben nevayı çok merak ediyorum hasta oldumu acaba sonra üsküdara gittimi adam ona ne dedi ne verdi???????????????????????????? bu akşammı gelecekmiş:26: aramayada çekiniyorum hastanede sonuçta
masalcım ben geçende söyledim ya size şımarıyorum öyle ciddi bişey değildi.
kaldıkı semininde dediği gibi beni ilgilendirmez kimin hangi satte geliceği veya hangi topiği tercih edceği haddimi aşan sözlerdi kusura bakma.
hadiya maaşAllah Allah kucağınada almayı nasip etsin hımm bakşimdi hemen soğan alıyorum ..:)))
selaaam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nabersiniz bakalım. bugün ben misafir ağırladım.
şimdi gittiler bende hemen pc başınaaa
valla olmadı. beceriksizim bu konuda
semii vardiyaya biraz erken başladın ben daha çıkmadım
seni yakalayayım dedim febecim sen ve tume ile ne zmandır muhabbet edemedik.
ne güzel dua okuyormuşsun.en faydalı şeyi yapıyorsun canım rabbim kabul etsin.ben sadece günde 1 meryem suresini okuyorum.imrendim sana.
kıyamam ben sanaaaa.. sen hepimizden beceriklisin dermişim şimdiburaya tıkla cnm Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
cnmm hoşgeldinnn..rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşş...slmm kısllarrr.bn deee annne olmakk istııorummm.nasılsınızz.bn hülyaaa.bnmde 1.tup bebek denemem negatıfle sonuclandı gecen haftaaa....Allahım hepımıse dogla yollla hamıs kalmayıı nasıp edıverseeeeee...ahhhhhh..bnde yumurta rezevı azlıgıı varrr...sımdı napcam bılemıommm dun kan aldırdımm fsh e2..dr dedı sonuca gre karar verelım.ama hıc baslamk ıstemıom tedavıyeee...
yine yapamadım valla. olmuyoooo.
neyse şekerim ben sık sık yazarım kaç hafta olduğunu
cnmm hoşgeldinnn..rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşş...
kıssss seni yerim bennnnn sık sık yazarmışşşşayy çok güldüm vallaaaaaaa.. tamam sık sık yaz ozaman sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?