Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi bakalım inşallah.
rabbim en hayırlısını versin hepimizin hakkında. en büyük dileğim.

canım 10 haftalıkken kaybettim bebiğimi ( aşılama ile olmuştu canım...normal yolla hamile kalmadım sebepsiz infertilite (test sonucumu görmedim canım ama dr.a gidince inceleyeceğim
aslında kafaya takmak istemiyorum zaten hamile kalamıyorum bi de bunları düşününce çok daha kötü oluyorum
bi hamile kalayım da inşallah sonra iğnelere başlarım artık

slmm kısllarrr.bn deee annne olmakk istııorummm.nasılsınızz.bn hülyaaa.bnmde 1.tup bebek denemem negatıfle sonuclandı gecen haftaaa....Allahım hepımıse dogla yollla hamıs kalmayıı nasıp edıverseeeeee...ahhhhhh..bnde yumurta rezevı azlıgıı varrr...sımdı napcam bılemıommm dun kan aldırdımm fsh e2..dr dedı sonuca gre karar verelım.ama hıc baslamk ıstemıom tedavıyeee...

ben seni ikaz etmedim ki tatlım.haddi aşmak mı sende biliyorsun ki yok öyle birşey.ki ben kimseye öyle birşey söylemem.imada etmem.
ben sadece senin msjından yola çıkıp düşüncelerimi yazdım.GENEL DÜŞÜNCELERİMİ.diğer topiklerden bile bahsettim yani sana özel değildi ki.basit bir msjdan derin anlamlar çıkarmışsın canım.yanlış anlamana sebep olup seni gerçekten üzdüysem özür dilerim.

evet canım hastalandı ama gününde oldugu için çok mutlu

ben öyle birşey söylemedim yahu

hadiya maaşAllah Allah kucağınada almayı nasip etsin hımm bakşimdi hemen soğan alıyorum ..:)))

beyaz soğan olacak mutlaka canım.dikkat et

selaaam kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nabersiniz bakalım. bugün ben misafir ağırladım.
şimdi gittiler bende hemen pc başınaaa

iyi canım.sen nasılsın.bende teyzoştan temizlikten geldim.akşama da misafir var.bir yandan yemek bir yandan pc

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

masal sonra bunları yap olur tatlım..

Son düzenleme:
semii vardiyaya biraz erken başladın ben daha çıkmadım

seni yakalayayım dedim febecim sen ve tume ile ne zmandır muhabbet edemedik.
ne güzel dua okuyormuşsun.en faydalı şeyi yapıyorsun canım rabbim kabul etsin.ben sadece günde 1 meryem suresini okuyorum.imrendim sana.

seni yakalayayım dedim febecim sen ve tume ile ne zmandır muhabbet edemedik.
ne güzel dua okuyormuşsun.en faydalı şeyi yapıyorsun canım rabbim kabul etsin.ben sadece günde 1 meryem suresini okuyorum.imrendim sana.

iyi yapmışsın tatlım bende özlemiştim seni vallaaaa zaten birazdan gelir benimki çıkarım yanii

evet okuyorum tatlım bu hafta kendimi eve kapattım ne bi yere gidebilirim nede misafir kabul edebilirm okadar yani sende okursun inşş tatlımmm rabbim yardım ediyo.. bak bugün 39tane vakıa okudum hiç zorlanmadım...

demek nevacım regl olmuş haaa nese bidehaki aya inşş gelir bebişi.. acaba aktara gitmişmi onu söledimi??

cnmm hoşgeldinnn..rabbim hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşş...

yine yapamadım valla. olmuyoooo.
neyse şekerim ben sık sık yazarım kaç hafta olduğunu

kıssss seni yerim bennnnn sık sık yazarmışşşş ayy çok güldüm vallaaaaaaa.. tamam sık sık yaz ozaman sen

eeee teyzesi merak ederde ben yazmamıııııııı.
bbende seni yerım kız canımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…