Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler kızlarrrrrrrrr..nevacım hoşgeldin:)özlettin kendini tatlım..semi,şule,hasret,orkide selamlar canlarrrrrrrrr

nasıl ya.çokmu uzaksınız.farklı iller biliyorum ama.
hemde hamilesin.ALLAH yardımcın olsun canım ya.zor olmalı.

canım otobüsle 9 saatte ancak gidiyorum. doktorlara sordum tehlikeye atma diyorlar. ben de kaldım burda. 1 aydır görmüyorum eşimi. daha önce hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
semi hasret41 krishazel sulekaratas+ o_rkide01+ melodi2+ AHSENNEVA+

canım otobüsle 9 saatte ancak gidiyorum. doktorlara sordum tehlikeye atma diyorlar. ben de kaldım burda. 1 aydır görmüyorum eşimi. daha önce hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık.

ay canım yaaa.ama sakın riske atma canım.biraz daha sabır.bebeğinle eksikliği tamamlamaya çalış.bişey sorucam ama cevabından korkuyorum.
hamiş haberinden sonra hiç görüşebildiniz mi:26::26::26::26::26:

canım mayısın 10da çagırdı adetime göre 4+5 canım ama ben geç yumurtladım sen kaç haftalıkken görmüştün keseyi?

canım ben SAT'a göre 4+3 te gördüm ama çok minik bir keseydi. ama benim aşılama adetin 11. günü oldu. yani ben de erken yumurtladım gibi birşey. yani benim gebeliğim 3 4 gün önden gidiyor.mayısın 10'unda 6+4 oluyorsun sanırım. iyi tam zamanı. hadi bakalım. inşallah hiçbirimizin gebeliğinde bir sorun yoktur. ben de diyordum keseyi görünce rahatlarım diye şimdi sıra kalp atışında. onu duyayım rahatlayacağım inşallah.

buralardayım tatlımkociş bugün evdeydi tepemde..azcıkta hastaydım gelemedim yahutopik canlanmış semii bayağı ..hamişlerde artıyo oh ne güzel

hımmm biz hep canlıyız canım.şule ile ben burda olduktan sonra korkma
aksiyon eksik olmaz
dimi kız şule

canım ben yaklaşık iki seneye yakın zamandır ugraşıyorum 2 başarısız aşılamam var ve polikistoverliyim şuan dogal yola hamile kaldim allahım sizlerede nasip etsin

canım o kadar çok mutlu oldumki duyunca sevincimi anlatamam rabbime binlerce kez şükürler olsunki dualarımızı karşılıksız bırakmıyor

evet umut hiç bitmemeli ve sabırla beklememiz gerektiğini bir kez daha gördük.

tatlım okadar moralim bozukki anlatamam gitmedi hemde yanından geçtik ama o öyle şeylere inanmıyormuşta ne duysam yapıyormuşumda kafayı sıyırmama az kalmışta falan filan ne kadarda doluymuş meğer ALLAH verirse olur diyor onları yapmaya gerke yok diyor tabikide ondan şüphem yok ama çabalamakta gerek anlamıyor bende ona artık yıprandım ve sen farkındasın demek dedim öyleyse tüp bebeğede gerek yok bekleyeceğiz dedim tek başıma koşturmaktan yoruldum yıprandım hep ben çabalıyorum ama acıyı çeken insanların acımasız soruları altında ezilen sinirlenen benim senin rahatın yerinde yokmu yok baktım mısır çarşısında gezerken keçiboynuzu tozu falan almış akşamda sütle yapta içeyim diyor bu saatten sonra çok yoruldum kızlar uğraşmayacağım tüpte yaptırmayacağım hiç bir şey istemiyorum artık. çünkü iş eşte bitiyor.

şuleciğim tamam ben yokum diye alınganlıklar yapılmış ama seminin anlatmak istediği çok net tatlım o senin şaka yaptığının farkında ama sen söyleöişkende bu konuya gerçek düşüncelerini söylemiş ve çok haklı ama şart ortada BİZİ UNUTMAMAK KAYDIYLA arada gezilere çıkılabilir.

bu arada o kadar yorgunumki anlatamam o yüzde okudum bir duş alıp yatacağım kızlar bizde yeni geldik eve yatağı falan açtım yattı birde doğumhane bölümü sendromu yaşadım tabi (senin varmı, niye yok, elin yatkın,)falan filan orkidenin bir lafı vardı KENDİMİ ERKEK GİBİ HİSSEDİYORUM DİYE aynen öyle hissettim bebeği kucağıma alıp hep kokladım annesi bişey dermi diyede korkarark tabi öyle biri değil tabikide ama insan bir tuhaf oluyor işte ne bileyim evlerine gittik her gelen bana bakıyor istemiyorum artık insan içine girmeyi ve her bebek olduğunda bana pay çıkarılmasını çok sıkıldım elimizde değil ne yapalım bu kanserli bir hastaya yarın ölecekmişsin geçmiş olsun der gibi geliyor bana neyse kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın geçer sanırım bu arada bebişide çooooooooooooooooook özledim ben.. kokusunu

ay canım yaaa.ama sakın riske atma canım.biraz daha sabır.bebeğinle eksikliği tamamlamaya çalış.bişey sorucam ama cevabından korkuyorum.
hamiş haberinden sonra hiç görüşebildiniz mi:26::26::26::26::26:

hayır canım hiç görüşemedik. ben en azından kamera karşısında vereyim istedim haberi ama onun kamerasını çalışmayacağın tuttu. yüz ifadesini bile göremedim yaaaaaa

nevacım erkekler öyle ilgisiz görünüyor ama onlar da çok üzülüyor canım yaa. kızma sen kocana. birbirinizi anlamaya çalışın fevri kararlar almayın canım. tedavinin bırakma yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişken. bak topiğimizde canlandı zaten. Allah'ın izniyle az kaldı güzel, bol bebişli günlere.

yok ben ya adtin 20. günü yumurtladım yada 21.günü sen gördüm deyince korktum niye göremedi diye inşallah aksilik çıkmadan görürüz

daha yenimi geldin kuzum sen.bende sabahtan beri uyuyorsun daha yeni ayıldın sandım.yarım saattir seni bekliyorum ama git bakalım.düşüp bayılacak gibi bir halin var.

bebiş sendromunda gördüm seni.
her bebiş gördüğümüzde hissettiğimiz duygular içine tam düşmüşsün tatlım.eee hastanede doğum yapan birine refakatçı olursan olacağı bu.çok normal.
hatırlarsan en sonda bende bebek ziyaretine gitmiştim.
kocişlerinde arada tutar öyle huysuzluklarını.
boşver canım.anlaması gerekeni anlatmışsın sanırım sen zaten.kuzu olmuştur kuzu

nevacımmm hassaslığına veriyorummm bu olayı..bebişten vazgeçmek yok ne olursa olsun lütfen canım..kolay değil valla yeni doğan bir bebk gördün kokusunu hissettin zor olmalı ama bu seni biraz daha kendi bebişine yaklaştırmalı....kocalar ikna edilir hertürlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…