slm kızlar nasılsınız.
yaaaaa ben kocacımı çoooooooooooook özledim
gidemiyorum yanına
keseyi ne zaman göreceksin canım. şu an tam olarak kaç haftalıksın. SAT'tan hesaplayınca
nasıl ya.çokmu uzaksınız.farklı iller biliyorum ama.
hemde hamilesin.ALLAH yardımcın olsun canım ya.zor olmalı.
melodiiiiiiiiii
nerelerdesin bakim sen
canım otobüsle 9 saatte ancak gidiyorum. doktorlara sordum tehlikeye atma diyorlar. ben de kaldım burda. 1 aydır görmüyorum eşimi. daha önce hiç bu kadar uzun süre ayrı kalmamıştık.
canım mayısın 10da çagırdı adetime göre 4+5 canım ama ben geç yumurtladım sen kaç haftalıkken görmüştün keseyi?
buralardayım tatlımkociş bugün evdeydi tepemde..azcıkta hastaydım gelemedim yahu topik canlanmış semii bayağı ..hamişlerde artıyo oh ne güzel
:52birgün bende buraya bunu yazacagımı bilmiyordum kızlar evet bende hamileyimm geçen gittigim doktor bugüne çagırmıştı beni bugün adetim geçeli birgün oldu umudum yoktu üsten baktı iyi görünüyor kan testi isteyelim dedi 2 saat sonra sonuç çıktı ve hamileyimmm ama daha çok küçük ben bu ay geç yumurtlamıştım bugün yumurtalayalı 13 gün oldu allahım mucizemi gönderdi darısı tüm isteyenlerin başına ilk kontrolümüz 10 mayıs keseyi görecez inşallah allah nasip ederse
canım ben yaklaşık iki seneye yakın zamandır ugraşıyorum 2 başarısız aşılamam var ve polikistoverliyim şuan dogal yola hamile kaldim allahım sizlerede nasip etsin
evet hamileyim bende bilmiyordum geçen ay öyle bi doktora gitmiştim tamda yumurtam oluşmuş çatlıyacakmış hemde iki tane kendi kendiliğine ben yumurta falan kalmamış derken benim yumurtalar geç çatlıyormuş bugünede çagırmıştı kan testi yaptı hamilesin 10 mayısa gel keseni görelim dedi ama 55 çıktı degerim korkttum ama zaten biliyorumki geç yumurtlama gerçekten hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
doktor bana adet olsanda gel olmasanda gel dedi dün akşama kadar yattım sancım vardı adet olcagım sandım bugünde hani yumurtamın çatladıgını biliyor ya olmuşmu bişey diye çagırdı karından ulturasyonla baktı rahim duvarı kalın dedi kan testi istedi 1,5 saat sonra test sonucu çıktı eşimle annem vardı yanımda onlar aldı sonucu be bakmıyorum baktım hamileyim doktorun yanına girdim doktor çok şakacı bu kız hamile kalmış ne yapacgız şimdi biz bir hamile daha başımızın belası dedi2 hafta sonra tekrat göreyim dedi tabi ben aglıyorum niye aglıyorsun hamile kaldıgın içinmi diyor sadace benden habersiz seyahat yasak bide ilça kullanma dedi sadce folik asit mucizenin mucizesi bu bebek bana şimdi gelmez 10 mayıs meraktan çatlarım
ohhhhh beeee valla kırdık şeytanın bacağını artık sırayla göbüşlerimiz şişecek belli oldu
yaaa ben nevayı çok merak ediyorum hasta oldumu acaba sonra üsküdara gittimi adam ona ne dedi ne verdi???????????????????????????? bu akşammı gelecekmiş:26: aramayada çekiniyorum hastanede sonuçta
masalcım ben geçende söyledim ya size şımarıyorum öyle ciddi bişey değildi.
kaldıkı semininde dediği gibi beni ilgilendirmez kimin hangi satte geliceği veya hangi topiği tercih edceği haddimi aşan sözlerdi kusura bakma.
ay canım yaaa.ama sakın riske atma canım.biraz daha sabır.bebeğinle eksikliği tamamlamaya çalış.bişey sorucam ama cevabından korkuyorum.
hamiş haberinden sonra hiç görüşebildiniz mi:26::26::26::26::26:
hımmm biz hep canlıyız canım.şule ile ben burda olduktan sonra korkma
aksiyon eksik olmaz
dimi kız şule
iyi geceler kızlarrrrrrrrr..nevacım hoşgeldin:)özlettin kendini tatlım..semi,şule,hasret,orkide selamlar canlarrrrrrrrr
slm canım. nasılsın
canım ben SAT'a göre 4+3 te gördüm ama çok minik bir keseydi. ama benim aşılama adetin 11. günü oldu. yani ben de erken yumurtladım gibi birşey.yani benim gebeliğim 3 4 gün önden gidiyor.mayısın 10'unda 6+4 oluyorsun sanırım. iyi tam zamanı. hadi bakalım. inşallah hiçbirimizin gebeliğinde bir sorun yoktur. ben de diyordum keseyi görünce rahatlarım diye şimdi sıra kalp atışında. onu duyayım rahatlayacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?