Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım teşekkür ederim darısı sizlerin başına duygularını anlayabiliyorum inan benim eşimde umursamazdı olursa olur diyordu ama sonucu ögrenirken oda vardı ben gözyaşlarımı tutamadım oda benle agladı biz dışa yansıtsakta onlar içlerinde yaşıyor tabi sorumsuzl tavırlarına kızıyorumda

yok ben ya adtin 20. günü yumurtladım yada 21.günü sen gördüm deyince korktum niye göremedi diye inşallah aksilik çıkmadan görürüz

canım ben 4+3 te gördüm ama aramızda döllenme olarak 10 gün fark var benim gördüğüm kese de zaten 4 mm birşeydi yani çok küçük. senin görünmemiş olması çok normal. benim 4+3 üm senin 3+1 ine eşit yani.

hayır canım hiç görüşemedik. ben en azından kamera karşısında vereyim istedim haberi ama onun kamerasını çalışmayacağın tuttu. yüz ifadesini bile göremedim yaaaaaa

ayyyyyyyyyy biliyorum benim şimdi sana moral vermem lazım ama:96::96::96::96::96::96::96:
ay işallah bir fırsatını bulurda eşin yanına gelir canım ya

dogru aramızda baya zaman var inan korkuyla yaşıyorum ögrendiğimden beri ne olacak diye arada olan agrılarımdan sanki adet olacagım sanıyorum

ayyyyyyyyyy biliyorum benim şimdi sana moral vermem lazım ama:96::96::96::96::96::96::96:
ay işallah bir fırsatını bulurda eşin yanına gelir canım ya

gelemezki canım yaaa. biz ümitsiz vakayız. derslerinden başını kaldıramıyor. yazık o da özlemiş beni bu hafta gel diyor ama bebeği de tehlikeye atmak istemiyor. oooooooooooooffffffffffffff oooooooooooooffffffffffffff. ne yapacağımı şaşırdım vallahi

nasıl yani.şimdi ben hamiş olsam kocişimdemi ağlayacak benle beraber:26 zaman beni kimse susturamazki
ağlarım azami 2 saat

dogru aramızda baya zaman var inan korkuyla yaşıyorum ögrendiğimden beri ne olacak diye arada olan agrılarımdan sanki adet olacagım sanıyorum

seni çooooooooooook iyi anlıyorum canım. şuan aynı duygular içerisindeyiz. benim karın ağrılarım hala devam ediyor hem de yoğun bir şekilde.arada lavaboya geçip birşey var mı diye bakıyorum korkumdan. zaten akıntım da çok fazla. zannediyorum kırmızı geldi. ne zaman geçecek bu korkularımıız bilmem.

nasıl yani.şimdi ben hamiş olsam kocişimdemi ağlayacak benle beraber:26 zaman beni kimse susturamazki
ağlarım azami 2 saat

bende bu tepkiyi beklemiyordum çok şaşırdımaçıkcası yani benle doktora gelmeyen adam gelmek istedi sonucu beraber ögrendik demek içinemi dogdu ne oldu

evet dün gece 2 saat uyuyabildim o yüzden birascık yorgunum asabiyim duygusalım ve tabi sizleri özlemiş olmamın verdiği duyguyla musluklarda foraaaaa çok cahil insanlar var nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar diyorum bu arada hamile refakatçısı olaraktan sezeryan olacaklara kesinlikle epudural belden uyuşturmayı tercih etsinler diyorum gerçekten mikemmel bir buluş :26: muuş neyse

evet biliyorum oda üzülüyor ama çabamı görsün bende bayılmıyorumo iğrenç şeyleri yiyip içmeye inanmazssınız ben bekarken sağlık karnem bom boştu dra gitmeyi sevmiyorum stres yapıyorum zaten o stresle olacağı varsada olmaz yani. neyse sıla ablam ne demiş.

OLURUNA BIRAK,HER NEYSE GEÇER.
HAYATA ZULMEDİP, ÜZÜLMEYEMİ DEĞER. BENDEN SİZE GELSİN BU ŞARKIDA HADİ ÖPÜYORUM ANACIĞIM HEPİNİZİ BEN DUŞUMU ALAYIM YATMADAN ÖPÜCÜK ATARIM SİZLERE.

ne diyeyim
sevenleri hasretin hasretini çekenleri ALLAH kavuştursun

yaaaaaaaaaaaaaaa ben sizi anlamıyorum
ama anlamak istiyoyyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

inan bende benim akıntım bugün biraz var ama çok yogun degil gidiyorum bişeymi var diye sürekli inşallah kucagımıza aldıgımzda benim ozaman kadar geçmez galiba

ne diyeyim
sevenleri hasretin hasretini çekenleri ALLAH kavuştursun

aminnnnnnnnn. inşallah ayrılmamak üzere kavuşuruz. ne zormuş ayrılık yaa. Allah kimseyi eşindenn evinden barkından ayırmasın.
yaaaaaaaaaaaaaaa ben sizi anlamıyorum
ama anlamak istiyoyyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmm kıyamam ben sanaaa. o günler de gelecek sen merak etme. az kaldı. çok az. o kadar sabrettin biraz daha sabret. sonra burada haykıracaksın ben hamileyimmmm diye. sonra da acaba kese görünecek mi acaba kalbi atacakmı bir sürü sıkıntı.

Son düzenleme:
neyse ben çıkıyorum benimki yattı hadi gelmiyomusun deyip iki gündür oturdugum zaman konuşup söylenip duruyor lütfen canınızı sıkmayın en umutsuz zamanlarda geliyor bebişlerimiz ben buna inanıyorumki sizlerde haykıracaksınız burda allahın izniyle inşallahhhh iyi geceler öpüyorum hepinizi

iyi geceler canım git yat bu kocişler rahat bırakmıyorlar birtürlü

inan bende benim akıntım bugün biraz var ama çok yogun degil gidiyorum bişeymi var diye sürekli inşallah kucagımıza aldıgımzda benim ozaman kadar geçmez galiba

inşallahh Allah'ım kucağımıza aldığımız günleri görmeyi de nasib eder bize. ama birşey olsa bile (ki Allah göstermesin) ben genede en azında oluyor hamile kalabiliyorum diye teselli bulacağım ve yoluma bakacağım. biz olumlu düşünelim olumlu olsun tamam mı canım.

aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn
beklemek,sabretmek ve umut etmek durumunda olan tüm arkadaşlarım için amiiiiiiiiiiinnnnnnnn

aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn
beklemek,sabretmek ve umut etmek durumunda olan tüm arkadaşlarım için amiiiiiiiiiiinnnnnnnn

benden de kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…