canım o kadar çok mutlu oldumki duyunca sevincimi anlatamam rabbime binlerce kez şükürler olsunki dualarımızı karşılıksız bırakmıyor
evet umut hiç bitmemeli ve sabırla beklememiz gerektiğini bir kez daha gördük.
tatlım okadar moralim bozukki anlatamam gitmedihemde yanından geçtik ama o öyle şeylere inanmıyormuşta ne duysam yapıyormuşumda kafayı sıyırmama az kalmışta falan filan ne kadarda doluymuş meğer ALLAH verirse olur diyor onları yapmaya gerke yok diyor tabikide ondan şüphem yok ama çabalamakta gerek anlamıyor bende ona artık yıprandım ve sen farkındasın demek dedim öyleyse tüp bebeğede gerek yok bekleyeceğiz dedim tek başıma koşturmaktan yoruldum yıprandım hep ben çabalıyorum ama acıyı çeken insanların acımasız soruları altında ezilen sinirlenen benim senin rahatın yerinde yokmu yok baktım mısır çarşısında gezerken keçiboynuzu tozu falan almış akşamda sütle yapta içeyim diyor bu saatten sonra çok yoruldum kızlar uğraşmayacağım tüpte yaptırmayacağım hiç bir şey istemiyorum artık. çünkü iş eşte bitiyor.
şuleciğim tamam ben yokum diye alınganlıklar yapılmışama seminin anlatmak istediği çok net tatlım o senin şaka yaptığının farkında ama sen söyleöişkende bu konuya gerçek düşüncelerini söylemiş ve çok haklı ama şart ortada BİZİ UNUTMAMAK KAYDIYLA arada gezilere çıkılabilir.
bu arada o kadar yorgunumki anlatamam o yüzde okudum bir duş alıp yatacağım kızlar bizde yeni geldik eve yatağı falan açtımyattı birde doğumhane bölümü sendromu yaşadım tabi (senin varmı, niye yok, elin yatkın,)falan filan orkidenin bir lafı vardı KENDİMİ ERKEK GİBİ HİSSEDİYORUM DİYE aynen öyle hissettim bebeği kucağıma alıp hep kokladım annesi bişey dermi diyede korkarark tabi öyle biri değil tabikide ama insan bir tuhaf oluyor işte ne bileyim evlerine gittik her gelen bana bakıyor istemiyorum artık insan içine girmeyi ve her bebek olduğunda bana pay çıkarılmasını çok sıkıldım elimizde değil ne yapalım bu kanserli bir hastaya yarın ölecekmişsin geçmiş olsun der gibi geliyor bana neyse kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın geçer sanırım bu arada bebişide çooooooooooooooooook özledim ben.. kokusunu
yok ben ya adtin 20. günü yumurtladım yada 21.günü sen gördüm deyince korktum niye göremedi diye inşallah aksilik çıkmadan görürüz
hayır canım hiç görüşemedik. ben en azından kamera karşısında vereyim istedim haberi ama onun kamerasını çalışmayacağın tuttu. yüz ifadesini bile göremedim yaaaaaa
canım ben 4+3 te gördüm ama aramızda döllenme olarak 10 gün fark var benim gördüğüm kese de zaten 4 mm birşeydi yani çok küçük. senin görünmemiş olması çok normal. benim 4+3 üm senin 3+1 ine eşit yani.
ayyyyyyyyyy biliyorum benim şimdi sana moral vermem lazım ama:96::96::96::96::96::96::96:
ay işallah bir fırsatını bulurda eşin yanına gelir canım ya
canım teşekkür ederim darısı sizlerin başına duygularını anlayabiliyorum inan benim eşimde umursamazdı olursa olur diyordu ama sonucu ögrenirken oda vardı ben gözyaşlarımı tutamadım oda benle agladı biz dışa yansıtsakta onlar içlerinde yaşıyor tabi sorumsuzl tavırlarına kızıyorumda
dogru aramızda baya zaman var inan korkuyla yaşıyorum ögrendiğimden beri ne olacak diye arada olan agrılarımdan sanki adet olacagım sanıyorum
nasıl yani.şimdi ben hamiş olsam kocişimdemi ağlayacak benle beraber:26zaman beni kimse susturamazki
ağlarım azami 2 saat
daha yenimi geldin kuzum sen.bende sabahtan beri uyuyorsun daha yeni ayıldın sandım.yarım saattir seni bekliyorum ama git bakalım.düşüp bayılacak gibi bir halin var.
bebiş sendromunda gördüm seni.
her bebiş gördüğümüzde hissettiğimiz duygular içine tam düşmüşsün tatlım.eee hastanede doğum yapan birine refakatçı olursan olacağı bu.çok normal.
hatırlarsan en sonda bende bebek ziyaretine gitmiştim.
kocişlerinde arada tutar öyle huysuzluklarını.
boşver canım.anlaması gerekeni anlatmışsın sanırım sen zaten.kuzu olmuştur kuzu
canım teşekkür ederim darısı sizlerin başına duygularını anlayabiliyorum inan benim eşimde umursamazdı olursa olur diyordu ama sonucu ögrenirken oda vardı ben gözyaşlarımı tutamadım oda benle agladı biz dışa yansıtsakta onlar içlerinde yaşıyor tabi sorumsuzl tavırlarına kızıyorumda
gelemezki canım yaaa. biz ümitsiz vakayız. derslerinden başını kaldıramıyor. yazık o da özlemiş beni bu hafta gel diyor ama bebeği de tehlikeye atmak istemiyor. oooooooooooooffffffffffffff oooooooooooooffffffffffffff. ne yapacağımı şaşırdım vallahi
yaaaaaaaaaaaaaaa ben sizi anlamıyorumseni çooooooooooook iyi anlıyorum canım. şuan aynı duygular içerisindeyiz. benim karın ağrılarım hala devam ediyor hem de yoğun bir şekilde.arada lavaboya geçip birşey var mı diye bakıyorum korkumdan. zaten akıntım da çok fazla. zannediyorum kırmızı geldi. ne zaman geçecek bu korkularımıız bilmem.
seni çooooooooooook iyi anlıyorum canım. şuan aynı duygular içerisindeyiz. benim karın ağrılarım hala devam ediyor hem de yoğun bir şekilde.arada lavaboya geçip birşey var mı diye bakıyorum korkumdan. zaten akıntım da çok fazla. zannediyorum kırmızı geldi. ne zaman geçecek bu korkularımıız bilmem.
evet dün gece 2 saat uyuyabildim o yüzden birascık yorgunum asabiyim duygusalım ve tabi sizleri özlemiş olmamın verdiği duyguyla musluklarda foraaaaaçok cahil insanlar var nasıl bu kadar acımasız olabiliyorlar diyorum bu arada hamile refakatçısı olaraktan sezeryan olacaklara kesinlikle epudural belden uyuşturmayı tercih etsinler diyorum gerçekten mikemmel bir buluş :26: muuş neyse
muuuuşşşş
hadi git yatta bir güzel dinlen kendine gel canım.bir dahada gitme doğuma refakata falan
ne diyeyim
sevenleri hasretin hasretini çekenleri ALLAH kavuştursun
yaaaaaaaaaaaaaaa ben sizi anlamıyorum
ama anlamak istiyoyyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
neyse ben çıkıyorum benimki yattı hadi gelmiyomusun deyip iki gündür oturdugum zaman konuşup söylenip duruyor lütfen canınızı sıkmayın en umutsuz zamanlarda geliyor bebişlerimiz ben buna inanıyorumki sizlerde haykıracaksınız burda allahın izniyle inşallahhhh iyi geceler öpüyorum hepinizi
inan bende benim akıntım bugün biraz var ama çok yogun degil gidiyorum bişeymi var diye sürekli inşallah kucagımıza aldıgımzda benim ozaman kadar geçmez galiba
aminnnnnnnnn. inşallah ayrılmamak üzere kavuşuruz. ne zormuş ayrılık yaa. Allah kimseyi eşindenn evinden barkından ayırmasın.
ayyyyyyyyyyyyyyyy canımmm kıyamam ben sanaaa. o günler de gelecek sen merak etme. az kaldı. çok az. o kadar sabrettin biraz daha sabret. sonra burada haykıracaksın ben hamileyimmmm diye. sonra da acaba kese görünecek mi acaba kalbi atacakmı bir sürü sıkıntı.
aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnn
beklemek,sabretmek ve umut etmek durumunda olan tüm arkadaşlarım için amiiiiiiiiiiinnnnnnnn
iyi geceler canım git yat bu kocişler rahat bırakmıyorlar birtürlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?