şuleeeeeeeeee tatlım boynun nasıl oldu yahu?
aaaaaahhhhhhhhhh aaaaahhhhhhhhhhhhhh benim kociş de yanımda olsaydı da rahat bırakmasaydı keşke
aaaaaahhhhhhhhhh aaaaahhhhhhhhhhhhhh benim kociş de yanımda olsaydı da rahat bırakmasaydı keşke
şuleeeeeeeeee tatlım boynun nasıl oldu yahu?
pc açıtı ama benim işim vardı geldim
bugün daha iyiyim melodicim sağol
sen nasılsın?
uzakta olunca kıymeti anlaşılıyor sanırım..biz onu hiç yaşyamadık henüz.bazende özlemek güzeldir ya:)ama sizin için demiyorum tabii kuzum ..küstü bana gitti yattıalem adam ya .4 ten önce gelme bide yarın hastayım deme bana dedi ve gitti zılgıtıda yedim bi güzel ohh.....
uzakta olunca kıymeti anlaşılıyor sanırım..biz onu hiç yaşyamadık henüz.bazende özlemek güzeldir ya:)ama sizin için demiyorum tabii kuzum ..küstü bana gitti yattıalem adam ya .4 ten önce gelme bide yarın hastayım deme bana dedi ve gitti zılgıtıda yedim bi güzel ohh.....
canım üzülme ya.ee senin riskli dönemin gecene kadar gidemeyecekmisin.yani eşinde hiç gelemiyor mu
geçmiş olsun kuzum ..ben kocişten zılgıtı yedim daha bi iyi oldum
özlemek de özlenmek de güzeldir tabi canım.
şimdi pişmanım kocişime küsüp de ayrı yattığım günler için. siz siz olun yanınızdayken kıymetini bilin. az üzmedim ben kocişi bu bebek mevzusu yüzünden.
ama ne yapayım etrafımdaki herkes tek tek hamile kalıyordu bunalımlardaydım resmen.
çok üzdüm kocişi çoook pişmanım
4 te gider sorarsın canım gelebilirmiyim diye
bu erkeklerde bir tuhaflar canım.onlar gibi dışarıda değiliz ki evde oturuyoruz tüm gün.
bize iyi geliyor burası ama neden anlamıyorlar anlamış değilim
gerçi itiraf ediyorum arada sizi bilmem ben abartıyorum ama
sağolasın canım ya geçmiştir umarım.
aaaa neden kızıyoki sana
4 te gider sorarsın canım gelebilirmiyim diye
bu erkeklerde bir tuhaflar canım.onlar gibi dışarıda değiliz ki evde oturuyoruz tüm gün.
bize iyi geliyor burası ama neden anlamıyorlar anlamış değilim
gerçi itiraf ediyorum arada sizi bilmem ben abartıyorum ama
gidip yatmadım ya onla ondangıcık yaa bugün sinirleri üstünde zaten...
ah ah canım hem hamilesin hem özlem var duygusalsın
o yüzden gelsin yanına 3 5 gün sonra normale dönersin
bende abartıyorumm arada tatlımdün gece gittim yattım ne güzel sonra kalktım dürttü şeytan..açtım pc yi 3,5 gece ben kk da meleklerimize yazdığımız mektuplar var ya onları okuyorum..ağla ağla şiştimm tabii..sabah bi kalktım ddaklarım uçuklamış üzüntüden deliriyorum sanırım bende kafayı bozdum bu bebk muvzusnda yavaştan
ay yok ya bende ayrı kalamıyorum
hasretcim ALLAH kolaylık versin zormuş senin durumun
valla benimki hiç karışmıyor pc ilgilenmeme ama ben sebebini biliyorum ona ekşimiyim diye azcık üstüne gidince sen kızlara bi bak kafan dağılır diyor:18:
seninkide abartmış melodicim hastalıkla pc,nin ne ilgisi var.
ben tavukmuyum deseydin
şule yalnızmı kalsın yani kocacım de belki bişey demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?