hasta olsam pcnin başında olamazmışım..hem ne dedi bana biliyomusun domuz gibisin bişeyin yok dediben soracam ona bunun hesabını tabiiii
ay yok ya bende ayrı kalamıyorum
hasretcim ALLAH kolaylık versin zormuş senin durumun
valla benimki hiç karışmıyor pc ilgilenmeme ama ben sebebini biliyorum ona ekşimiyim diye azcık üstüne gidince sen kızlara bi bak kafan dağılır diyor:18:
seninkide abartmış melodicim hastalıkla pc,nin ne ilgisi var.
offf ya sıra bendeymişş demekki.bende yedim fırçayı.balkonu kapısını açık ınutmuşum
diye
haklı tabi
neyse ben çıkayım bari.iyi geceler kızlar.
bakalım artık birşekilde görüşeceğiz de ne şekilde onu henüz bilmiyorum. neyse hayırlısı artık ne yapalım. bebeğim olsun da herşeye razıyım diyordum. şimdi mecbur katlanacağım ne yapayım. kendim kaşındın
şimdi ben sana "canım böyle yapıp üzme kendini de kocişi de"diye başlayan bir paragraf yazacaktım ama sonra kendi yaptıkların aklıma gelince vazgeçtim. bende dünden beri boş gebelik forumlarını okuyorum ondan sonra bebeği anne karnında ölenleri okuyorum. kendime zarar vermekten başka bir şey yapmadığımı bile bile bunları okuyorum.
ama sen gene de üzme kendini canım. sonra pişman oluyor insan inan bana.
hasta olsam pcnin başında olamazmışım..hem ne dedi bana biliyomusun domuz gibisin bişeyin yok dediben soracam ona bunun hesabını tabiiii
offf ya sıra bendeymişş demekki.bende yedim fırçayı.balkonu kapısını açık ınutmuşum
diye
haklı tabi
diye
haklı tabi
aaaaaaaaa asıl küsücek biri varsa oda sensin bırak yalnız yatsın al işte hasret melodi şimdi napsın?
iyi geceler hasretcim benim için yarın sabah bi nefes çek o güzel memleketimde.
gitsin sarılsın kocasına yatsın. sonra çok arar bak. ayyyy ben kocama sarılmak istiyorum yaaaa:84::84::84::84:
tamam canım söz veriyorum sabah ilk işim bu olacak. hadi iyi geceler ben kaçar.
bende yatıyorum kızlarr telle rahat bırakmıyo uyuz ya ..hadi ben şunu ifadesini alayım birrr ...dommuz ne demek bir görsün bakalım öpüyorumm sizi çokkkkkkkkkkkkii gecelerrrrrrrrrrrr
gitsin sarılsın kocasına yatsın. Sonra çok arar bak. Ayyyy ben kocama sarılmak istiyorum yaaaa:84::84::84::84:
bende yatıyorum kızlarr telle rahat bırakmıyo uyuz ya ..hadi ben şunu ifadesini alayım birrr ...dommuz ne demek bir görsün bakalım öpüyorumm sizi çokkkkkkkkkkkkii gecelerrrrrrrrrrrr
günaydın güzel topiğimin güzel insanları :79::79::79:
heyyyyyyyyyyyyyyyy
topik milleti uyuyormusunuz
kalkın kkızzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaarrrrrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?