Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım zor. Allah yaşatmasın kimseye ayrılık.

offf ya sıra bendeymişş demekki.bende yedim fırçayı.balkonu kapısını açık ınutmuşum
diye
haklı tabi
neyse ben çıkayım bari.iyi geceler kızlar.

iyi geceler canım.

ben de çıkayım kızlar hepinize iyi geceler öpüldünüzz

haklsın canım ya..sen hele hiç okuma bu tarz şeyleri sana mutluluk yakışır kuzum..pozitif ol üzme kendini sakın herşey yolunda allhın izniyle

bende yatıyorum kızlarr telle rahat bırakmıyo uyuz ya ..hadi ben şunu ifadesini alayım birrr ...dommuz ne demek bir görsün bakalım öpüyorumm sizi çokkkkkkkkkkkkii gecelerrrrrrrrrrrr

bende yatıyorum kızlarr telle rahat bırakmıyo uyuz ya ..hadi ben şunu ifadesini alayım birrr ...dommuz ne demek bir görsün bakalım öpüyorumm sizi çokkkkkkkkkkkkii gecelerrrrrrrrrrrr

git sen git çok aşık kız sana kocişin napsın yanında olasın diye bütün bunlar.
öpyrm iyi geceler

gitsin sarılsın kocasına yatsın. Sonra çok arar bak. Ayyyy ben kocama sarılmak istiyorum yaaaa:84::84::84::84:

üzülme bitanem inşallah tüm sorunlar ortadan kalkar ne yapalım kimse 4 4 lük olamıyor işte herkesin var bir sıkıntısı ama çaresiz olmasın yeterki

herkezi kocaman öpüyorum herkeze hayırlı geceler

heyyyyyyyyyyyyyyyy
topik milleti uyuyormusunuz
kalkın kkızzzzzzzzzzzzzzzzzlaaaarrrrrrrrrrrr huuuuuuuuuuuuuuuu

MELODİ İÇİN KALAN =1900

27.04.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU|09.05.2011
SEMİ|11.05.2011
DOSBA|12.05.2011
FEBE|14.05.2011
MELODİ|18.05.2011
NEVA|22.05.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…