26-27-28gün olabiliyo..bugünde 11.günüm. dün akşam yaptım negatifte.. günde iki kezmi yapmalıyım yoksa 1kez mi???ne hakkında tatlımovulasyon testi hakkındamı? eğer oysa bana adet döngünü söyle
29 nisan(başla yapmaya)
30 nisan
31 nisan
1 mayıs(tahmini yumurtlama günü)
2 mayıs
3 mayıs
hesabıma göre 1 mayıs yumurtlaman gerekiyor tatlım ama sen 29. dan başla her akşam 5 gibi ve 2 saat su içmemiş olarak yap testini. çift çizgiyi silik olarak bile gördüğün an 3 gün üst üste jel ile birlikteanlaştıkmı?zaten silik gördünmü ertesi gün daha net çıkıyor sonraki gün tekrar silik oluyor jeli ileriye doğru sıkıp 15 dk geçmeyecek hemende çalışma olabilir ama geciktirme ok.ayaklar havaya ve kalkmak yok
3gün üst üstemi
ayyy haftasonuda annemle babam kalmaya gelcekmiş napıcam yaaaaaaaa:18::18::18:
neva adet döngüsü 28olan bi kadın 14.gün yumurtlamazmı?????
eee şansa bırakmamak lazım hep böyle deneniyor tatlım banyoya uzak bir yerde yatırırsın gece de duymazlar ne yapacaksın herşey bebiş için ben tek çalışma yapmıştım biliyorsun şansını yüksektmek istemezmisin hem tam gazdın hani
en uzak odada yatırırım ama annem kuş uykuludur heran yakalanabilirim :18::18::18: ama kaçırmam o günleriiii bananeherşey bebiş için.. ayy ebeveyn banyosu olsa keşke yaa evim okadar büyükki 4oda 1salon bi o yok
valla tam gazım kimse durduramaz beni
ya benim ev almış başını gidiyor tozdan 5 gündür eve uğradığım yok neyse sıvayayım kolları yapayım işlerimi akşamada siparişleri götüreceğim ne kadan yoğunum ben böyle bu ara yaaabirde yeni eve yeni salon takımı başlayacağım onun malzemelerinide alayım bari inmişken bu ara bol uğraş bulmam lazım kendime.
bikerem aynı zamanda yazdık:86:yazdım arkana baksan göreceksinde anca konuş sen :99:
günaydın tatlım febeciğim sanada günaydın geçmişi okuyorsun sanırım şekerim
nevacım sen o aktarı telle ara uzağım gelemiyorum de anlat belki yollar kız sana ne dersin??? bu böğürtlen kökü sanırım çok işe yarıyo.. ben aşılma yaptırmak için iğne yaptırırken çok akıntım olmuştu,aynısını yaşıyorum..(bunu yazdığım için iğreniyorummmm) hatta ozaman yumurtam erken çatladı zannetmiştim aynısını yine düşündüm
annen kuş uykuluysada duysa ne oluyor diyecek hali yokya duysun ne yapacaksın daha iyi işte kalkmaz.sen dediğimi yap bu ay zaten buradanda takip edeceğiz test sonucunu ben çok şaşırmıştım çift çizgiyi görünce valla çok kolaylık.zamanını bildiğin zaman bunlarıda uyguladığında inşallah kökünde işe yaramıştırda bu ay sen sevindirirsin bizi canım. aaa senin evindemi büyük benimde 4 oda 1 salon canım 180 m2 o yüzden herşeyin kolay temizlenenine gidiyorum yoksa evden çıkamam temizlik yapmaktan en çok da balkonumu seviyorum mutfakla oturma odam bir olacak oradanda yere kadar cam olan terasa çıkılacak 25 m2 falan oda ama o kavurucu yaz sıcaklarında bile ifil ifil esiyor o ön taraf bir bitsede hayırlısıyla.
annen kuş uykuluysada duysa ne oluyor diyecek hali yokya duysun ne yapacaksın daha iyi işte kalkmaz.sen dediğimi yap bu ay zaten buradanda takip edeceğiz test sonucunu ben çok şaşırmıştım çift çizgiyi görünce valla çok kolaylık.zamanını bildiğin zaman bunlarıda uyguladığında inşallah kökünde işe yaramıştırda bu ay sen sevindirirsin bizi canım. aaa senin evindemi büyük benimde 4 oda 1 salon canım 180 m2 o yüzden herşeyin kolay temizlenenine gidiyorum yoksa evden çıkamam temizlik yapmaktan en çok da balkonumu seviyorum mutfakla oturma odam bir olacak oradanda yere kadar cam olan terasa çıkılacak 25 m2 falan oda ama o kavurucu yaz sıcaklarında bile ifil ifil esiyor o ön taraf bir bitsede hayırlısıyla.
180m2 ALLAH kolaylım versin.sakın hata yapıp benim gibiçok koyu yada çok açık laminant ve fayans alma.evin hizmetçisi olursun.
misal teyzoş almış toz göstermeyen fayansları.4 5gün süpürülmesin ev hiç birşey yok
benim evi 2 gün süpürme tozdan bakılmıyor:84::84::84::84::84::84::84:
banada demişlerdi ama dinlememiştim
ama sana dinle derim
artık utanmayı bi kenara bırakıp çalışmak lazım..önceden napıyomuş insanlar bilmiyorumevet çok büyük çok kullanışlı bi evim var tek eksiği ebeveyn banyosu.. benimkide 175m2 ayyy balkonun süpermişşşşşşş benimki öğleden sonra bi başlıyo akşama kadar güneş ve ben yazı hiç sevmemmm
artık utanmayı bi kenara bırakıp çalışmak lazım..önceden napıyomuş insanlar bilmiyorumevet çok büyük çok kullanışlı bi evim var tek eksiği ebeveyn banyosu.. benimkide 175m2 ayyy balkonun süpermişşşşşşş benimki öğleden sonra bi başlıyo akşama kadar güneş ve ben yazı hiç sevmemmm
benim ebeveyn banyom varrrrne işe yarayacaksa:26::26:
:85: :85: :85: ne yapalım.
tatlım gelirsiniz sizde beraber otururuz valla ohhh ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?