Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
29 nisan(başla yapmaya)
30 nisan
31 nisan
1 mayıs(tahmini yumurtlama günü)
2 mayıs
3 mayıs

hesabıma göre 1 mayıs yumurtlaman gerekiyor tatlım ama sen 29. dan başla her akşam 5 gibi ve 2 saat su içmemiş olarak yap testini. çift çizgiyi silik olarak bile gördüğün an 3 gün üst üste jel ile birlikte anlaştıkmı?zaten silik gördünmü ertesi gün daha net çıkıyor sonraki gün tekrar silik oluyor jeli ileriye doğru sıkıp 15 dk geçmeyecek hemende çalışma olabilir ama geciktirme ok.ayaklar havaya ve kalkmak yok

3gün üst üstemi

ayyy haftasonuda annemle babam kalmaya gelcekmiş napıcam yaaaaaaaa:18::18::18:

3gün üst üstemi

ayyy haftasonuda annemle babam kalmaya gelcekmiş napıcam yaaaaaaaa:18::18::18:

eee şansa bırakmamak lazım hep böyle deneniyor tatlım banyoya uzak bir yerde yatırırsın gece de duymazlar ne yapacaksın herşey bebiş için ben tek çalışma yapmıştım biliyorsun şansını yüksektmek istemezmisin hem tam gazdın hani

en uzak odada yatırırım ama annem kuş uykuludur heran yakalanabilirim :18::18::18: ama kaçırmam o günleriiii banane herşey bebiş için.. ayy ebeveyn banyosu olsa keşke yaa evim okadar büyükki 4oda 1salon bi o yok

valla tam gazım kimse durduramaz beni

[sıze="2"][sıze="3"]iyiki doğdun tumeeeeeeeeee. Canımın içi seneye bebişin kucağında kutlarsın inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh..
:119::119::119::119::119:[/sıze][sıze="3"][/sıze][/sıze]

annen kuş uykuluysada duysa ne oluyor diyecek hali yokya duysun ne yapacaksın daha iyi işte kalkmaz. sen dediğimi yap bu ay zaten buradanda takip edeceğiz test sonucunu ben çok şaşırmıştım çift çizgiyi görünce valla çok kolaylık.zamanını bildiğin zaman bunlarıda uyguladığında inşallah kökünde işe yaramıştırda bu ay sen sevindirirsin bizi canım. aaa senin evindemi büyük benimde 4 oda 1 salon canım 180 m2 o yüzden herşeyin kolay temizlenenine gidiyorum yoksa evden çıkamam temizlik yapmaktan en çok da balkonumu seviyorum mutfakla oturma odam bir olacak oradanda yere kadar cam olan terasa çıkılacak 25 m2 falan oda ama o kavurucu yaz sıcaklarında bile ifil ifil esiyor o ön taraf bir bitsede hayırlısıyla.

en güzel günler sizlerin olsuuuuuun

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım
valla sizleri çoooooooooooook özlediiiiiiimmmmmmm

tumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

mutlu yılllar tatlım nice senelere yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık ve bebiş getirsin inşallah.

al tatlım al.bekle yaparsın.2 ay oldu bir tülbent başladım.halaaa.. bitecek
pc varken olmuyor

yazdım arkana baksan göreceksinde anca konuş sen :99:

günaydın tatlım febeciğim sanada günaydın geçmişi okuyorsun sanırım şekerim
bikerem aynı zamanda yazdık:86:
çıkarken gördüm o zamanda vaktim yoktu

bunda hiçbir iğrençlik yok tatlım.keyfimizden yazmıyoruz ki.herkeste bunun farkında

artık utanmayı bi kenara bırakıp çalışmak lazım..önceden napıyomuş insanlar bilmiyorum evet çok büyük çok kullanışlı bi evim var tek eksiği ebeveyn banyosu.. benimkide 175m2 ayyy balkonun süpermişşşşşşş benimki öğleden sonra bi başlıyo akşama kadar güneş ve ben yazı hiç sevmemmm

180m2 ALLAH kolaylım versin.sakın hata yapıp benim gibiçok koyu yada çok açık laminant ve fayans alma.evin hizmetçisi olursun.
misal teyzoş almış toz göstermeyen fayansları.4 5gün süpürülmesin ev hiç birşey yok
benim evi 2 gün süpürme tozdan bakılmıyor:84::84::84::84::84::84::84:
banada demişlerdi ama dinlememiştim
ama sana dinle derim

masallllll semiii hoşgeldinizzzzzzz

TUMEEEE bitanem nice mutlu senelereeeeeeee.. yeni yaşın sana bebiş gtirsin inşşşşşşşş:119::119::119::119:

kesinlikleeeeee çok koyu renklerle başım dertte en küçük zerre kadar tozu bile gösteriyo hele bide güneş varsa bide çok önemli bişe daha eğer koyu renkse düz olmamalı karışık renk olmalıki göstermesin..

evet gerçekten ne yapıyormulş bu insanlar
gelin kaynana beraber oturanlar

balkon problemimiz aynı canım.ancak baharda ve yaz akşamları
arka bahçeye şöyle güzel bir kamelya yapabilsek ama yakın gelecekte görünmüyor maalesef
evim 130m2 ve temizle temizle bitmiyor sen nasıl başa çıkıyorsun febecim çok zor yyaaaa hergün hergün fenalık geliyor yapmasanda olmuyor
kızıyorum artık yapmayacm tam hizmetçi oldum diyorum
1 gün sonra bakıyorum içim almıyor tıpış tıpış

benim ebeveyn banyom varrrr ne işe yarayacaksa:26::26:
:85: :85: :85: ne yapalım.
tatlım gelirsiniz sizde beraber otururuz valla ohhh ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…