Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayıldım bebişe maşallah
hemşirenin dediği kadar var
bu arada nevacım ümit kesmiyoruz bizimde olacak inş.
bizimkiler sadece nazlı geliyor kuzucum

çok ortamlardan çıkıp gizli gizli ağladığım olmuştur en çokta k. Validemin benim ceket atsan kalıyorum doğurup vereyim yabancı değil demesini hiç unutamıyorum her bebek haberinide kendi iletir bana çok bencil ve acımasız bir insan dayanamıyorum ona. Bir otururken çocuk soruyorlardı bana bir ortamda hemen o biz böyle iyiyiz diyordu.şimdi çözümler arıyor ama çokta önemli deil yani olmuş olmamış.

ama sen çok tatlı dosba sın.seni üzünler düşünsün canım.neden vicdanımız kalbimiz bu kadar kirli,kara diye

kızlar hadi çıkın melankoliden.
bak komşum pide geytirdi dumanı tütüyor(hamiş yok dimi)
gelin yiyelim bırakın rejimi flan
ben birde kahve yaprım yanınada oı zararlı şeyden ikide muhabbet ederiz ohhhhhhhhhh

bende diyorum allah verirse herşey nasip diye ama bakıtın şu dr varmış bu ot iyiymiş çözümler sunuyorlar sanki dra gidince hemen hamile kalınıyorya. şunu hesaba katmıyorsunuz 1.5 yıldan bahsediyor melodi benim 8 sene oldu ee duyduklarımda yaşadıklarımda bir hayli çok oldu artık kaldıramıyorum ve yapacaklarımdan korkuyorum. çünkü boğazıma kadar dayandı kibar davranamayacağım kimseye.

terbiyesiz kadın kendine yakıştırmışta söylemiş bu lafı
birde ben bilmem k.validelerde var böyle huy saçma gelecek ama bu benim tesbitim
kendi bazı özel durumları bittiği için böyle konuşmaktan haz alıyorlar tövbe tövbe hasetten
ayıp be

konu oraya hiç gelmesin hayatım (
ama senin ki de çok bencil ve acımasızmış
insanlar acaba Allah a inanmıyor mu yada kıyamet günene hayret ediyorum
nasıl verecek senin hesebanı neyine güveniyo??

benim k.valide hiiiiiiiiiiiç sormadı daha :))
iyiliğinden mi kötülüğünden mi bilmem ??
yiğeni düşük yapmıştı ben 2 günlük evliydim kız ağladıkça kaynanam gözünden düşen yaşları sildi...başından hiç ayrılmadı ve kız 3 aylık evliydi ve düşükten hemen sonrada hamile kaldı
bana gelince aradı annen daha ii bakar diye gelmiyorum dedi...çiçek göndermiş geçmiş olsun diye ama oğlunun adına ( varsın diğer dünyayı onlar düşünsün

neva koskoca çizelge yaptım bak bakayım ne yazıyor
neyin hesabı
kibar davranmak zorunda değilsin en azından seni sessiz görüp herşeyi söylemeyi kendine mübah sanmayacakları kadar

saol canım benim o senin güzel görüşün evet çıkalım bu melankoliden
pide neli?? valla çokta severim hamişler burda değil
kahveyede hiç hayır demem

canım seninki birikmiştir tabii...
ama mükafatı okadar çok olacak...Rabbim en kısa zamanda seni bu ruh halinden çıkarsın
ve çekemeyenleri de Allah bildiği gibi yapsın

bencede oğlunu paylaşamayan kadınlar böle oluyo... gerçekten çok sinirlendim ve üzüldüm

Küçük bir çocuk, hamile bir kadının karnına dokunarak:
-Ne var sizin karnınızda t...eyze,
Kadın:
-Çocuğum var evladım, diye cevap verir.
-Sizin çocuğunuz mu?
-Evet
-Onu seviyor musunuz?
-Evet
-Çok mu seviyorsunuz?
-Evet evladım.
-Öyleyse neden yediniz? :

kızlar ben namazı kılayım çıkacğım inş.
şöle evime büyük saksılardan alayım içine de Allah ne versiyse ekeyim diyorum
nane maydonoz soğan :)) ayy bu aralar benim kafa kırık bari başka şeylere sarayım
görüşürüz hepinizi öpüyorum

tabiki kimseye kibar davranma ama kendinide yıpratma lütfen kayınvaliden gerçekten çok tehlikeliymiş öyle denirmi ya kalp kirliliğine bak evladın ya bu senin yuh yani.
neva ben seni çooooooooooooooooooook seviyorum bırak bunları boşver ya bak semi kahve teklifinde bulundu hadi git bi kafanı dağıt gerekirse sinirini semiden çıkar gel

pide pazı lı canım.daha doğrusu pazılı idi
hımmm şeyyy sanırım hepsi şu an midemde

ama hala kahve yapabilirim
pcyi temizlemekle meşgulum hem laf yetiştirip hem için
ay ne pisimmmmm

ama hala kahve yapabilirim
pcyi temizlemekle meşgulum hem laf yetiştirip hem için
ay ne pisimmmmm

ay aşk olsun bak ben çok severim pazıyı yu yani sağlam sağlam yuttun sanırım bu acele.

neva koskoca çizelge yaptım bak bakayım ne yazıyor
neyin hesabı
kibar davranmak zorunda değilsin en azından seni sessiz görüp herşeyi söylemeyi kendine mübah sanmayacakları kadar

semi deme bana çok sinirlendim ben burada açım o pide diyor ne yapayım ben bu kızı Al sana bir bencil daha Bende seni ve buradaki arkadaşlarımı çook seviyorum eğer burayı bulmasaydım ben artık tamamen bunalıma girmiş durumdaydım çünkü bir tek ben böyleyim sanıyordum gördümki benim gibi çok insan varmış. Bende duş alacağım yemek yiyeceğim çamaşır asacağım yemek yapacağım falan filan akşama görüşürüz şekerler bu arada dantalim hakkında kimse fikrini söylemedi beğenmedinizmi?:26:

şule tatlım neva gelirse sen kıskanclıktan çatlarsın
ayrıca geri dönecek diyede çok bakarsın
biz böyle
:95::95::95::95::95:sende böyle olursun ama ne fayda hey hat

ALLAH kabuletsin dularında olalım dosbacım.
ay ne güzel fikir taze taze yersin.
bende çok severim toprakla uğraşmayı
ama küçücük balkonum var onuda kullanamıyorum.

Ama hala kahve yapabilirim
Pcyi temizlemekle meşgulum hem laf yetiştirip hem için
ay ne pisimmmmm

Ayyyy çok severim dondurucuda pazım var hamur yoğursam mayalanırmıki ay birsürüde işim var ne yapsam kocişte kesin kızar yap yap hamur işi çok lazım sana diye ben nerelere gideyim yarabbim huzur istiyorum bu kocişin elinden

ay neva aşkolsun ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun
nasıl kandıracaz şuleyi yazdıklarımız tutmazsa

dantelin arada kaynadı.güzelmiş canım.arada kumaş olduğu için çabuk ta biter birde nakış yapınca çok güzel olur
ama ben çok merak ediyorum bakalım o takım ne zaman btecek.

gel kuzum sen bende rejim yemğide var.pirinçli ıspanak yemeği uyar mı

evet ya deklif gelin diye teklif etmesiyle pideleri löpletmesi bir oldu biraz
hırpalaman yeterli olurdu aslında.
aynen ya burdan önce sadece kendim olduğumu sanıyordum buranın olmadığını düşünmek dahi istemiyorum.
kolay gelsin görüşürüz.

ALLAH kabuletsin dularında olalım dosbacım.
ay ne güzel fikir taze taze yersin.
bende çok severim toprakla uğraşmayı
ama küçücük balkonum var onuda kullanamıyorum.
benim koıcaman bahçem var.ben uyapamıyorum ama kardeşime ektiriyorum domates salatalık biber fasulye patlıcan çilek kabakl kavun karbuz aklına ne gelirse yazın koparıp koparıp yiyorum
ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…