seninkine bu bile fazla ama görünce kasıklarıma ağrı girdi gülmekten.çok hoşsun ya neva
bende perşembe günleri kurtlar vadisinden nefret ediyorum çok sıkıcı:97::97::97::97::97:
bende gıcık kapıyordum baktım bitmiyor kocişle izlemeye başladım şimdi sabırsızlanıyorum beklerken yeni bölümü.
neyi alıntı yapmışlar merak etim kız
vay anam vay kız bu senmisin kuzum valla rabbim herkesi ayrı bir güzel yaratmış ama o kadar güzeller varki etrafımda gözüme çirkin görünen valla şuna çok inanıyorum ben bir insan iyiyse seviyorsan sana güzel görünüyor o insanın kalp güzelliği yüzüne yansıyor dış güzellik hiç birşey bence.
ee tatlım hamilelikte boya yasak ya ondan sapsarı saç 9 ay boyanmazsa fena olur dipler o yüzden tatlım..
şimdi semi olsaydı nedemek istiyosun yani neva melodi çirkin ama kalbi güzel diye güzel olduğunumu düşünüyosun.
neva kayboldu nereye gitti yahu
bilmiyorum gitmedim arkasından senin düğün resmini inceliyordum.
bu şirin kız kim?
bu tatlı kız benim yeğenim canımelimde büyüdü ya sorma tecrübe ettim ..bide şimdi kendi bebişim olsa çok ii olcak yaa
ben hiçbirinizi görmedim daha ama yaa
ALLAH bağışlasın çok can yakıcak gözlerine bayıldım.
RABBİM bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine sanada nasib etsin inşallah.
ben tumeyi semiyi nevayı orkide ve masalı gördüm o aralar sen telden giriyordun denk gelmedin dün akşamda ben resim koydum ama yoktun.
saol bitanem bencede çok canlar yakacakamin canım hepimize inşsallah başta nevacıma o çok uzun zamandan beri bekliyor allah onada kısa zamanda versin bebikoyu ...ah şulecim hepimizin anne olduğunu görsem gam yemeyeceğim valla ...dualarımız kabul olur umarım..
inşallah demekki rabbim nevayı daha çok seviyor.
olucak canım benim bak görürsün bigün burdan o güzel haberi vericez inşallah.
şansıma ......sen avatarını değiştiremiyomusun kuzum ?
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah......semi gelmiş heyooo
bilyorumki nasıl yapıldığını:26:
nevar seminin gelişine bukadar sevinicek anlamadım melodi
aaaaaaaaaaaa şulecim biz onunla tüp kardeşiyiz tatlım
tatlım yeni topik açmışlar ..umudumuz bitmeyecek..biz anne olacağız diye ..ondan bahsediyorduk..dediğin doğru bitanem bir insanı seviyorsan zaten gözüne güzel geliyor bencede
nerde bu topik hangi bölümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?