Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimle muhebbet etmiyorlar şulee ..neva başka topikte .semide gitti

şimdi semi olsaydı nedemek istiyosun yani neva melodi çirkin ama kalbi güzel diye güzel olduğunumu düşünüyosun.

asla şulecim eminim senden başkası böyle anlamamıştır bumnumu çıkardın yani. ben melodi hakkındaki fikrimi söyledikten sonra genel düşüncemi yazdım hayatım.

foruma dağılmış durumdayız

tumecim nasılsın canım

iyi akşamlar kızlar.....

iyiyim semicim, ne olsun, koşturup duruyorum öyle,yeni geldik eve bir bakayım dedim buraya...
bir yandan da mide ağrım geçsin diye bekliyorum, bu aralar şişkinlik ağrı yani mide ile ilgili ne kadar şikayet varsa hepsini çekiyorum canım..

bir de adet sancım başladı tam bir hafta var adetime...

karnım davul gibi şişti, bu akşam görümcem dedi ki bana sen ne kadar kilo almışsın

bir de fazla giremiyorum bu aralar nete, ama cumartesi annem dönüyor

hepinizi çookkk özledim...
neyse cumartesiden sonra görüşürüz kızlar,
hatta pazartesinin topik bekçisi ben olacağım

hepinizi öptümmm

iyi geceler

kızlar bir akrabamım benimle ilgili gördüğü rüyayı yazayım size

k.validem bana bir karışım getirmiş çocuk olması için ama önce muayene etmem gerek demiş neyse rüya tabi neyse bu alttan muayene ederken benden kocaman bir bebek almış alttan ve ben böyle olacağını biliyordum demiş. bana anlatan o kdar etkilenmişki vede benim rüyam çıkar dedi bebek kısmı inşallah olurda diğer türlüsünü sanmıyorum

çıksın inşallah gelsin bebişin sağlıcakla kuzum

düğün fotosundamı

canım ben kendimi hamile yada doğum yaparken görürdüm
beklerdim hamiş kalıcam diye
meğer
hamile görmek içindeki sıkıntıyı
doğum yaptığını görmek sıkıntıyı atacağına işaretmiş
kadınınki biraz farklı tabi bilemeyecem ama bebişe yoralım bebiş gelsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…