Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hııımiyi bari iştahın nasıl?
evet iyi fikir ihtiyacı varmış madem bi taşla iki kuş.

iştahım iyi. ama her zamanki gibi yiyemiyorum rahatsız oluyorum.
az yediğim için sürekli aç hissediyorum kendimi. ama yiyemiyorum sonra.
yani iştah benim biraz karışık

evet valla 1 taşla 2 kuş oldu benimki.
çoook iyi oldu bu ütü meselesi

:

sen uçma boşver kuzum

iyi seni kırmıyım yoksa güzel fikirdi.

hıım evet karışıkmış bebişin kafası.
valla ben hamileyken 7 öğün artı ara öğünlerim vardı zaten bunun sonuda 16 kilo oldu

kızlar ben bugün çok yoruldum.
dualarımı okuyup yatıyorum.
iyi geceler hepinize iyiki varsınız

kızlarrrrrrrr acele çıktım kusura bakmayın kociş geldi nette yakalanmıyım dedimşulee nerelere gittin sen kuzum yaa

işte ben tatlımm ama saçlarımın rengini değiştirdim koyulaştırdım yeni resim çektirmedim daha olunca ondanda koyarrım

işte ben tatlımm ama saçlarımın rengini değiştirdim koyulaştırdım yeni resim çektirmedim daha olunca ondanda koyarrım

vaaaaaaay şimdi hak verdim kocişinin senden ayrı kalamamasına
çok hoşsun yahu.
şimdi ne renk bilmiyorum ama en sevdiğim renk sanada çok yakışmış.
bende kınamda yaptım ama saçım çok yıprandı bidaha düşünmüyorum.

saol canım o senin güzelliğinden ben yıllarca sarı kullandım çok seviyorum zaten ama kocişin ısrarlarına dayanamayıp hemde bebiş için koyılaştırdım ama o da güzel oldu herşey baby için ama gelmiyo sıpa

kızlar malum
anneler günü geliyor ne alıcaksınız kayınvalidelerinize?

ay bu fatmagül geyiğini izlemiyordum ama kociş yokken bi bakıyım dedim ohhhhhhh oldu mustafa dangalağına.

bende perşembe günleri kurtlar vadisinden nefret ediyorum çok sıkıcı:97::97::97::97::97:

forum takip e girdim ana bir baktım ordan gördüm ...tabi şok oldum

neyi alıntı yapmışlar merak etim kız

vay anam vay kız bu senmisin kuzum valla rabbim herkesi ayrı bir güzel yaratmış ama o kadar güzeller varki etrafımda gözüme çirkin görünen valla şuna çok inanıyorum ben bir insan iyiyse seviyorsan sana güzel görünüyor o insanın kalp güzelliği yüzüne yansıyor dış güzellik hiç birşey bence.

ben gördüğümü yarumladım sadece.
bebekle ne ilgisi var anlamadım yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…