Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben güzel bir çanta alayım diyorum tatlım :)

hıııııım iyi fikir ama benimki pek çanta kullanmıyor.
aslına bakarsan kayınvalideme pek hediye almak içimden gelmiyor biliyomusun nişanlıyken yüzük aldım iki saatlik yol geldim bi teşekkür bile etmedi bikere bile takmadı.

benimki çok sever beni ya bende onu severim arada ufak tefek şeyler olur tabii ama çok normal okadar annemlede oluyo sen yine de al bişiler boşver büyüklük sende kalsın derim ben canım

benimki çok sever beni ya bende onu severim arada ufak tefek şeyler olur tabii ama çok normal okadar annemlede oluyo sen yine de al bişiler boşver büyüklük sende kalsın derim ben canım

ne güzel ALLAH bozmasın tabi canım okadarı normal dediğin gibi anne kız arasında bile oluyor.
alcam canım ama içimden gelerek olmıyıcak sadece.

kızlar malum
anneler günü geliyor ne alıcaksınız kayınvalidelerinize?

geçen gün ben kendime ütü aldım.
k.valdeminde ihtiyacı var almıştım. daha vermedim bari onu anneler günü hediyesi olarak vereyim.
iyi fikir demi. aklımda yoktu. siz diyince aklıma geldi iyi oldu bariii

anladım şekerim. ilk zamanlarda sanırım psikolojikti canım herşeyi çekti.
ama şimdi hiiiç bişeyi cekmiyo. merak etmeyin

k.valdeminde ihtiyacı var almıştım. daha vermedim bari onu anneler günü hediyesi olarak vereyim.

hııımiyi bari iştahın nasıl?
evet iyi fikir ihtiyacı varmış madem bi taşla iki kuş.

bencede çok iyi fikir tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…