Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum

güle güle git
güzel haberlerlede gel işallah canım.

benm geldim kızlar.nasılsınız.ne muhabbet tembeli bir topiğiz biz böyle
oku oku bitmedi

masalcım gitti
nevanında adet sancıları var ben gibi:37:
febecim kanmaması geçtimi acaba.19.gün bir fikrim yok maalesef.bazen kistler yapabiliyormuş ama bildiğim kadarıyla senin kistin yok.:44::44::44::44:
tumecim sen nasılsın tatlım.bugün izin sanırım
orkide mine melodi siz nasılsınız kızlar:70:

selam hoşbuldum sağol canım evet zordu ama teveküllü olmaya çalışıyorum evet bende gene olucağına inanmak istiyorum hayırlısıyla hepimizin bu sınavı atlarız inşallah

Newacım benimde aklıma geldi ama kendimi tuttum we umutlanmak istemedim.cunku her ay baska bise yasıyorum we hep umutlanıyorum.yum catladıktan 1hafta sonra yerlesme oluyomus diye okudum netten.ne diyim ins yerlesme wardır

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben Eda...
topiğinize katılmak istiyorum,
benimde sıkıntım pco

suan klavyem bozuk
sıkıntılarım klavyem düzelince anlatırım
sizde dinlerrseniz sevinierim
tatlı akşamlar

Tatlım iyilik sağlık ne olsun ..birtürlü yakalayamıyoruz birbirimizi:)regl tarihi yaklaştıkça stres oluyorum her ay aynı kırmızı kabusu görmekten daral geldi içime hayırlısı ne yapalım öpücükler hepinizd

evdeydim semicim ama benim için berbat bir gündü((

hoşgeldin eda topiğimize.

NEVAcım okudum bende duamı bitirdim.geldimi öcü kırmızılar?HASRETcim rabbim hayırlısıyla bebisine kawusmayı nasip etsin. EDAcım hosgeldin şekerim... TUMEcimm hayırdır noldu tatlım?önemli bise yoktur ins.

edanurlu:79:
sulekaratas:80:hoşgeldiniz kızlar.

edanın hikayesini henüz bilmiyoruz ama
şulecim sen çok zor günler geçirmişsin.yaşadıklarını ancak tahmin edebiliyorum ama çok zor olduguna eminim.çok geçmiş olsun
tevekkül demişsin ne güzel tatlım.
bizim çoğumuz maalesef çift çizgiyi bile göremedik henüz.
rabbim sanada bizide bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü göstersin işallah

evet tatlım ben genelde burda oluyordum ama pcde problemim var bu aralar:85::95::95:
evet tatlım hayırlısı.ve maalesef yapacak bişeyimiz yok.benim kırmızılarda yarın gelir.tüm belirtiler var.mesela kocaman bir çikolata yedim az önce
ne yapayım her ay her ay onların stersini çekemem.canıma yazık

kızzzzzzzzzz bir ben varım aşağıda ama görmüyosun beni ya:84::84::84:
geçtimi kanaman febecm

evet tumecim canını ne sıktı canım

evet zoru başarmaya çalıştım bende matanetimi hayretlerle izliyorum haklısın en azından 3ayda olsa oğluma annelik yaptım rabbim ümmeti muhammed içerisindeki tüm bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasib etsin inşallah ol deyipte olduramıyacağı bişey yok biliyosun.

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|?
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|?
FEBE|20|OKUNDU
ECE|30|?
MELODİ2|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
ŞULE|20|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

SEMİcim benimki kanama değilde lekelenme şeklinde oldu.cumartesi we bugün oldu.:89:

nevacım geldin
konuşmadan gittin sende

yok bitanem ya sabahtan beri o dediğim jele ulaşma yolları içerindeyim eşimle konuştum alacağım bakalım ama yurt dışından alınca daha uyguna geliyor o sitede ingilizce anlamıyoruumm:26:
bir arkadaşım var ingilterede ondan rica eeceğim bakalım. onuda denicem kullananların yarısı hamileyim diye yazmış araştırdım sebepsiz infertilite lerde aşılamada tüpte falan kullanılıyormuş sorunsuz çiftlerde tabi

bu arada hoş geldin topiğimizin gülü

febecim gelmedi şekerim ama benimki nazlı zaten hep geç gelir.

Son düzenleme:
banamı iltifat ettin kendinemi anlamadım ama neyse:44::44:

hoşbuldum canım.bir ara yazmıştın bir jel preseed mi neydi dimi
ama araştırmadım açıkçası
ne zaman kullanılıyormuş ne işe yarıyormuş
ve de o kadar pahalımıymışşşşşşş:26::26:

selam ne ediyonuz yahu ?ezeli izliyorum ben bi yandan bi yandan aklım burda..kızlar eğer gebelik oluştuysa bat den önce akıntı yoğun oçur mu yafa herkesde kesin böle bi belirti verir mi?

bu jelin diğer adı sperm dostu jel tek tüpü olmayan biri bile hamile kalmış sağdan yumurtladığı ay hamile lisyesi bayağı kalabalık şekerim. ovulasyon testiyle yumurtlama gününü belirleyip içine bir miktar sıkıp 15 dk içerisinde ilişkiye girmek gerekiyormuş denemekte fayda var diyorum bilmiyorum ben öyle herşeye atlamam bir bu bide o macunu denemeyi düşünüyorum türkiyedeki satıcılarda 100 130 tl arası ama ebayda 25 tane ovulasyon testide var 55 e geliyormuş daha uygun ama anlamadım yazılanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…