kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum
tedavi olarak aşılama yada tüp mü yaptırdın canım eşim dışarı atamıyor dedinyaBu arada çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha göstermesin rabbim bu zorlukları.
tamam canım netleştiğinde söylersin o zaman
şulecim selam hoşgelgin..öncelikle geçmiş olsun ..gerçekten zor bir durum ..ama bir kere gebe kalabildiğine göre şansın yüksek güzelim moralini yüksek tut ve bu savaşı kazan hepimiz bunun için uğraş veriyoruz tez zamanda bebişler gelir inşallah :)
Tatlım iyilik sağlık ne olsun ..birtürlü yakalayamıyoruz birbirimizi:)regl tarihi yaklaştıkça stres oluyorum her ay aynı kırmızı kabusu görmekten daral geldi içime hayırlısı ne yapalım öpücükler hepinizdgüle güle git
güzel haberlerlede gel işallah canım.
benm geldim kızlar.nasılsınız.ne muhabbet tembeli bir topiğiz biz böyle
oku oku bitmedi
masalcım gitti
nevanında adet sancıları var ben gibi:37:
febecim kanmaması geçtimi acaba.19.gün bir fikrim yok maalesef.bazen kistler yapabiliyormuş ama bildiğim kadarıyla senin kistin yok.:44::44::44::44:
tumecim sen nasılsın tatlım.bugün izin sanırım
orkide mine melodi siz nasılsınız kızlar:70:
güle güle git
güzel haberlerlede gel işallah canım.
benm geldim kızlar.nasılsınız.ne muhabbet tembeli bir topiğiz biz böyle
oku oku bitmedi
masalcım gitti
nevanında adet sancıları var ben gibi:37:
febecim kanmaması geçtimi acaba.19.gün bir fikrim yok maalesef.bazen kistler yapabiliyormuş ama bildiğim kadarıyla senin kistin yok.:44::44::44::44:
tumecim sen nasılsın tatlım.bugün izin sanırım
orkide mine melodi siz nasılsınız kızlar:70:
hayırlı akşamlar arkadaşlar ben Eda...
topiğinize katılmak istiyorum,
benimde sıkıntım pco
suan klavyem bozuk
sıkıntılarım klavyem düzelince anlatırım
sizde dinlerrseniz sevinierim
tatlı akşamlar
Tatlım iyilik sağlık ne olsun ..birtürlü yakalayamıyoruz birbirimizi:)regl tarihi yaklaştıkça stres oluyorum her ay aynı kırmızı kabusu görmekten daral geldi içime hayırlısı ne yapalım öpücükler hepinizd
NEVAcım okudum bende duamı bitirdim.geldimi öcü kırmızılar?HASRETcim rabbim hayırlısıyla bebisine kawusmayı nasip etsin. EDAcım hosgeldin şekerim... TUMEcimm hayırdır noldu tatlım?önemli bise yoktur ins.
evet zoru başarmaya çalıştım bende matanetimi hayretlerle izliyorum haklısın en azından 3ayda olsa oğluma annelik yaptım rabbim ümmeti muhammed içerisindeki tüm bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasib etsin inşallah ol deyipte olduramıyacağı bişey yok biliyosun.edanurlu:79:
sulekaratas:80:hoşgeldiniz kızlar.
edanın hikayesini henüz bilmiyoruz ama
şulecim sen çok zor günler geçirmişsin.yaşadıklarını ancak tahmin edebiliyorum ama çok zor olduguna eminim.çok geçmiş olsun
tevekkül demişsin ne güzel tatlım.
bizim çoğumuz maalesef çift çizgiyi bile göremedik henüz.
rabbim sanada bizide bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü göstersin işallah
nevacım geldin
konuşmadan gittin sende
banamı iltifat ettin kendinemi anlamadım ama neyse:44::44:
hoşbuldum canım.bir ara yazmıştın bir jel preseed mi neydi dimi
ama araştırmadım açıkçası
ne zaman kullanılıyormuş ne işe yarıyormuş
ve de o kadar pahalımıymışşşşşşş:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?