e sen anladıysan anlat o vakit hep aynı tepkiyi veriyosun.
gerçekten anlatmamı mı istiyorsun:44:
aynı duruma aynı tepkiyi vermek normal değilmi
ayrıca bu anlamadım olayının mazisi olduğu için o aklıma geldi ve güldüm,yani anlamamana değil
ki o zaman sen kasıtlı olarak komiklik olsun diye anlamadım bile yazmıştın
şimdi neden gerildin anlamadım
gerçekten anlatmamı mı istiyorsun:44:
aynı duruma aynı tepkiyi vermek normal değilmi
ayrıca bu anlamadım olayının mazisi olduğu için o aklıma geldi ve güldüm,yani anlamamana değil
ki o zaman sen kasıtlı olarak komiklik olsun diye anlamadım bile yazmıştın
şimdi neden gerildin anlamadım
çok sinirim bozuk ondan olabilir.
çok sinirim bozuk ondan olabilir.
şulee ne oldu güzelim neden sinirin bozuldu bakayım
silemiyorummmm kızlar
şulee ne oldu güzelim neden sinirin bozuldu bakayım
yemin ediyorum bıktım artık ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum boşver melodi.
yemin ediyorum bıktım artık ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum boşver melodi.
şulecim dertler paylaştıkça küçülür bebişim...takma kafaya birşey
inşallah olmuştur bu sefer
şule tatlım ne oldu sana kuzum sinirlenmek gerilmek yok ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım semi sevdiği insanlarla uğraşır sende ona ağır şakalar yapıyorsun bende yoksa nasıl vakit geçer kuzum hep yumurta sperm mi konuşacağız ve insanları güldürebilmekte büyük yetenek insanlar seninle vakit geçirmeye bayılıyordur bence yapma böyle bak üzüyorsun bizi
ohh sildim sanırım az daha beklesem evirir çevirir bakardık 2 sene
..şule tatlım ne oldu sana kuzum sinirlenmek gerilmek yok ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım semi sevdiği insanlarla uğraşır sende ona ağır şakalar yapıyorsun bende yoksa nasıl vakit geçer kuzum hep yumurta sperm mi konuşacağız ve insanları güldürebilmekte büyük yetenek insanlar seninle vakit geçirmeye bayılıyordur bence yapma böyle bak üzüyorsun bizi
yok kız semiyle alakalı değildir ..alınmaz ona başka bişeye sıkılmıştır belkim..biz burda arkadaşız ya eğlenicez ,gülcezz,birbirimize takılcaz nasıl geççcek yoksa zaman dimi ama canlar
gel birlikte bağıralım kuzumsonrada danssss edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?