Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya semi üzüntüden kahrolmuş vaziyetteyim zaten lütfen kusura bakma nasıl bu hale geldi anlamdım seninle ilgisi yok.

aynımıyız bu gece canımm

sizler nasılsınız arkadaşlar
ben karışığım

eda hoş geldin canım diğer topiğe gittim sana bakmaya ama hakkımda yazılanları görünce canım sıkıldı açıkcası neyse önemli değil artık isteyen istediğini düşünsün ben açıklamamı yaptım.

ya semi üzüntüden kahrolmuş vaziyetteyim zaten lütfen kusura bakma nasıl bu hale geldi anlamdım seninle ilgisi yok.

semii tatlum senle ilgisi yokk ..üstüne alınma güzelim :)seni seviyoruzzzz kuşum.....şulem sende kafana takma yaa boşver valla allah sağlık versin gerisi faso fiso....

semi tamam dimi anlıyosun beni. seninle ilgisi yok nasıl böyle anşılmasına sebep oldum bilemiyorum özür dilerim kusura bakma lütfen.

merhabaaa bende geldim.. melankolik olarak..
2 senedir bekliyorum ama olmayan hastalık yok nerdeysee

edayıda merak ettim ama
vaktim yok artık yarın okurum ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

neyse iyi geceler yarın görüşür tanışırız inşallah. Allah rahalık versin..

kızlarrrr bende çıkıyorumm..iiyi geceler ..eda ve şule kafanıza tokadan başka bişey takmayın canlarım..nevacım semicim sizleride öptümm .....kendinize iyi bakın

hoşgeldin canım.kaç gündür yoksun
nasılsın herşey yolunda mı
pek sayılmaz dua edin tamam

canım sıkma canını dicem ama ne olduğunuda bilmiyorum,ben annemlerdeyim,abimin leptobunu kullanıyorum,pek beceremeyorum,
üzme kendini

merhabaaa bende geldim.. melankolik olarak..
2 senedir bekliyorum ama olmayan hastalık yok nerdeysee

hoşgeldin tatlım hayırdır ne hastalığın var rabbim dermansız hastalık vermesin.
evet eda darmadağınım.

ne bu ya hemen ne oldu bir münasebetsiz yüzünden kendini kahredip koyveriyorsun hani güçlü olacaktın hani içine atmayacaktın.

edacığım sana bir soru sormak istiyorum ben bu akşam yıkandım ama yine leke geldi namaz kılabilirmiyim yoksa tekrar banyo yapmam gerekirmi?:26:

h

ne bu ya hemen ne oldu bir münasebetsiz yüzünden kendini kahredip koyveriyorsun hani güçlü olacaktın hani içine atmayacaktın.

ya zaten cesaretine kızıyorum neymiş kızının doğum var yardıma ihtiyacın
var diye niçin sormamışım kırılmış.
ve bunu başka birinin yanında söylüyor bana e ne oldu şimdiye kadar yaptıklarım nereye gitti kaldiki mecburmuyum çatlıyıcam sinirden ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…