Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr bende çıkıyorumm..iiyi geceler ..eda ve şule kafanıza tokadan başka bişey takmayın canlarım..nevacım semicim sizleride öptümm .....kendinize iyi bakın
öyle yapmaya çalışcaz canımm duaaaaaaaaaa istiyorumm
evet eda darmadağınım.
canım komşunmuş at gitsin yaaa önemli olan canım dediğin ailem dediğin üzmesin seni
edayıda merak ettim ama
vaktim yok artık yarın okurum ben çıkıyorum kızlar iyi geceler

canım merk etme -- gececekk inşallahh duaa

sen beni boşver senin neyin var tatlım ne oldu?:26:

canım şimdi değil,ama anlatırım inşallah,çünkü susuyorum ve içimde nasırlaşmasını istemiyorum artık
evleneli 4 yıl oldu ama ben 10 yaş yaşlandımmm
sabırrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
etrafımda konuşacağım hiç kimse yok..........yaniii varda yokkkk

çokta tınnn emin ol ne kadar iyilik yaparsan yap görülmez tatlım herzaman herkesle mesafe en iyisi. ne üzüyon kendini ben sana programlı değilim kendime göre benimde işlerim var de bikere sen ne gördünki ondan.

edacım öyle tabi önemli olan bu boşver sinirim bozuldu sadece nankörlüktür canımı sıkan.
hayırdır canım benim senin sıkıntın ne paylaşmak istersen tabi.

tamam tatlım sende benim gibi çocuk bunalımımı yaşıyorsun ben çok kötü oldum pazartesi doğum yapacak birine refakatçı olarak yanında kaldım ve eve gelince salya sümük ağladım çok zor bende 8 senedir nelere maruz kalmadımki.artık insan kaldıramayacağı dönemler oluyor ama geçecek bitanem üzülme sen çok takıyorsun ve hep içine atıyorsun bak nihat hatipoğlu var izle tatlım.

ah neva ah haklısın ama sorun bende zaten niye hakettiğinden fazlasını veriyorsunki.
yok canım uyumuşum yardım etmemişim.
netse bu bana ders oldu bitti selam dahi vermem artık.

bendende herkese iyi gecelerr arkadaşlar selam ve dua ilee

nevam canımm mesele çocuk değill,alıştım artık onaa

inşallah cnm allah gönlüne göre versin

bütün arkadaşlarımın cuması mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah dularımızın kabulune hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…