öyle yapmaya çalışcaz canımm duaaaaaaaaaa istiyorummkızlarrrr bende çıkıyorumm..iiyi geceler ..eda ve şule kafanıza tokadan başka bişey takmayın canlarım..nevacım semicim sizleride öptümm .....kendinize iyi bakın
canım komşunmuş at gitsin yaaaevet eda darmadağınım.
edayıda merak ettim ama
vaktim yok artık yarın okurum ben çıkıyorum kızlar iyi geceler
pek sayılmaz dua edin tamam
canım sıkma canını dicem ama ne olduğunuda bilmiyorum,ben annemlerdeyim,abimin leptobunu kullanıyorum,pek beceremeyorum,
üzme kendini
edacığım sana bir soru sormak istiyorum ben bu akşam yıkandım ama yine leke geldi namaz kılabilirmiyim yoksa tekrar banyo yapmam gerekirmi?:26:
sen beni boşver senin neyin var tatlım ne oldu?:26:
ya zaten cesaretine kızıyorum neymiş kızının doğum var yardıma ihtiyacın
var diye niçin sormamışım kırılmış.
ve bunu başka birinin yanında söylüyor bana e ne oldu şimdiye kadar yaptıklarım nereye gitti kaldiki mecburmuyum çatlıyıcam sinirden ya.
canım 10.günü geçemediyse yıkanmak gerekiyor,
edacım öyle tabi önemli olan bu boşver sinirim bozuldu sadece nankörlüktür canımı sıkan.
hayırdır canım benim senin sıkıntın ne paylaşmak istersen tabi.
canım şimdi değil,ama anlatırım inşallah,çünkü susuyorum ve içimde nasırlaşmasını istemiyorum artık
evleneli 4 yıl oldu ama ben 10 yaş yaşlandımmm
sabırrrrrrrrrr sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
etrafımda konuşacağım hiç kimse yok..........yaniii varda yokkkk
çokta tınnn emin ol ne kadar iyilik yaparsan yap görülmez tatlım herzaman herkesle mesafe en iyisi. ne üzüyon kendini ben sana programlı değilim kendime göre benimde işlerim var de bikere sen ne gördünki ondan.
başka zaman canımmm
kızlar iyi geceler bu baş ağrısı daha fazla artmadan gidiyim yatıyım ben öpyrm.
allaha emanet olun.
kızlar bir akrabamım benimle ilgili gördüğü rüyayı yazayım size
k.validem bana bir karışım getirmiş çocuk olması için ama önce muayene etmem gerek demişneyse rüya tabi neyse bu alttan muayene ederken benden kocaman bir bebek almış alttan ve ben böyle olacağını biliyordum demiş. bana anlatan o kdar etkilenmişki vede benim rüyam çıkar dedi bebek kısmı inşallah olurda diğer türlüsünü sanmıyorum
günaydınlaaaaaaaaarrrrr
hayırlı cumalar herkezlereee.........
günaydın cnm sağol sanada hayırlı cumalar....
bütün arkadaşlarımın cuması mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah dularımızın kabulune hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?