Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim çok şükür ama kendimi çok yorgun hissediyorum bugün sen nasılsın canım?

iyiyim bende valla. dualarımı okuyorum.
uzan dinlen bitanem. kalkma gerekirse uyu birazcık. bendede oldu halsizlik yorgunluk.
normal heralde:26:
sen kullanmıyosun daha doğrusu senın dr vermemiş ben ekstradan vitamin kullanıyorum o bana iyi geliyo sanki. daha dinç oluyorum sabahları ve gün boyu

biz aslında gebelik için gitmediğimizden ne oldugumu şaşırdım bişey soramadım ilaç kullanmak yok dedi folikasitten başka belki gittiğimizde verir ve canım hiç bişey yemek istemiyor sendede oluyormu?

biz aslında gebelik için gitmediğimizden ne oldugumu şaşırdım bişey soramadım ilaç kullanmak yok dedi folikasitten başka belki gittiğimizde verir ve canım hiç bişey yemek istemiyor sendede oluyormu?

olabılır gittiğinde verebilir
evet canım bendede var o. malesef ama yemek zorundayız

kızlaaaarrrrrr ne olur bana dua edin dün akşam çatlama iğnesi yaptırdım bu günle birlikte 3 gün çalışma var ne olur allahım tutsun melegim gelsinnn

inşallah canım. bakalım inşallah duyarız.
çok korkuyorum allah korusun bi aksilik çıkmasın inşallah

inşallah çıkmaz hayırlı haberlerle dönersiniz inan bendede var o korkular hamile kalıncada bitmiyomuş iş yarın kaçta randevun

[sıze="3"]kızlaaaarrrrrr ne olur bana dua edin dün akşam çatlama iğnesi yaptırdım bu günle birlikte 3 gün çalışma var Ne olur allahım tutsun melegim gelsinnn [/sıze]

sakın atlama Bol bol çalış Herşey bebiş için unutma tatlım.inşallah rabbim bebişine kavuşturur bitanem.

evet bitmiyo. çok şükür ama.
Yarın saat 3 randevum canım. Inşallah güzel haberlerle dönerim

inşallah bitanem güzel haberlerle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…