amiiiinnn tatlım inşallaaahhh.
hoşgeldin,nasılsın bitanem?
iyiyim çok şükür ama kendimi çok yorgun hissediyorum bugün sen nasılsın canım?
iyiyim bende valla. dualarımı okuyorum.
uzan dinlen bitanem. kalkma gerekirse uyu birazcık. bendede oldu halsizlik yorgunluk.
normal heralde:26:
sen kullanmıyosun daha doğrusu senın dr vermemiş ben ekstradan vitamin kullanıyorum o bana iyi geliyo sanki. daha dinç oluyorum sabahları ve gün boyu
bütün arkadaşlarımın cuması mübarek olsun hayırlara vesile olur inşallah dularımızın kabulune hayırlı cumalar
biz aslında gebelik için gitmediğimizden ne oldugumu şaşırdım bişey soramadım ilaç kullanmak yok dedi folikasitten başka belki gittiğimizde verir ve canım hiç bişey yemek istemiyor sendede oluyormu?
olabılır gittiğinde verebilir
evet canım bendede var o. malesef ama yemek zorundayız
evet sırf zaten aklıma geldiğinde zorluyorumne güzel senin gün yaklaştı yarın bebişini ve inşallah pıtpıtlarını duyacaksın
inşallah canım. bakalım inşallah duyarız.
çok korkuyorum allah korusun bi aksilik çıkmasın inşallah
inşallah canım. bakalım inşallah duyarız.
çok korkuyorum allah korusun bi aksilik çıkmasın inşallah
kızlaaaarrrrrr ne olur bana dua edin dün akşam çatlama iğnesi yaptırdım bu günle birlikte 3 gün çalışma varne olur allahım tutsun melegim gelsinnn
inşallah çıkmaz hayırlı haberlerle dönersiniz inan bendede var o korkular hamile kalıncada bitmiyomuş iş yarın kaçta randevun
inşallah canım bebegin gelir dualarımız seninle
kızlaaaarrrrrr ne olur bana dua edin dün akşam çatlama iğnesi yaptırdım bu günle birlikte 3 gün çalışma varne olur allahım tutsun melegim gelsinnn
evet bitmiyo. çok şükür ama.
yarın saat 3 randevum canım. inşallah güzel haberlerle dönerim
inşallah tatlım rabbim bu ay kavştursun bebişine
[sıze="3"]kızlaaaarrrrrr ne olur bana dua edin dün akşam çatlama iğnesi yaptırdım bu günle birlikte 3 gün çalışma varNe olur allahım tutsun melegim gelsinnn [/sıze]
evet bitmiyo. çok şükür ama.
Yarın saat 3 randevum canım. Inşallah güzel haberlerle dönerim
sakın atlamaBol bol çalış Herşey bebiş için unutma tatlım.inşallah rabbim bebişine kavuşturur bitanem.
sağol tatlım allahım tüm isteyenlere versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?