Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
minecim gelmişsin gitmişsin, karşılaşamadık (

febecim bende seni çok özledim canımm

masalcım çok güzel olmuş :)))

ben iyiyim tatlım.
kendini bilmezler yüzünden, üzülmen doğrumu tatlım.
bence sen hiç haketmiyosun bunları ve kendini yıpratıyosun şekerim

maşallah subhanallah aman iyi ol canım benim
sağol canım ya ben üzgün değilim aslına bakarsan ama çok kızgınım cesaretine söylediklerine nankörlüğüne kızgınım.
en çokta bu acıtıyor içimi hakettmemem ama evlendiğimden beridir bu tarz olayları çok sık yaşar oldum dolayısıyle yıprandım ve artık sorun bendemi diye düşünmeye başladım.

malesef insanların densizliğini cahilliğini biz düzeltemiyoruz.
iyisimi biz kendimiz biraz kendimizden ödün vermekten vazgeçmeliyiz bence.
çok insanlara yardım etmekte iyi değil valla.
ne kadar yaparsan hep daha fazlasını istiyolar ve yıpranıyoruz biz.
senin gene komşun yanlış hatırlamıyosam benimde bu aralar kocişin tarafı

veeeee benimkiler benim ne kadar zor bebeğime kavuştuğumu bildikleri halde tınlamıyolar.
üzülmiyim veya başımıza bişey gelir diye hiiiiiiç düşünen yok.
işin kötüsü bu aralar kociş çok yoğun ve nerdeyse hiç görüşemiyoruz konuşamıyoruz diyebilirim.
sadece geçen gün dedi bak senin veya bebeğin başına bişey gelirse yakarım hepsini dedi.
ama benim k.valdemin eltime karşı anlamadığım bir zaafı var o üzülmesinde kimin ne hali varsa görsün diyebilecek kapasitede biri malesef.
kötüleme amaçlı değil bizlede ilgilenir yanımızdadır. ama söz konusu o oldumu işler duruyo hatta dünyası duruyor

msal sence ben şimdi napmalıyım kızını göndermiş çağırmaya çokta seviyiyorum bi şule teyze diyişi var sanki gerçekten teyzesiyim napıcam bilemedim.

msal sence ben şimdi napmalıyım kızını göndermiş çağırmaya çokta seviyiyorum bi şule teyze diyişi var sanki gerçekten teyzesiyim napıcam bilemedim.

ben senin yerinde olsam bi süre gitmezdim. sinirim geçene kadar en azından.
belki oda anlar densizliğini.
yada kendinde o gücü buluyosan git neye üzüldüğünü ve bir daha senin onun her neyine olursa olsun koşmak zorunda olmadığını anlat. sonuçta seninde bi hayatın var ve bunun farkında olması lazım.
her istediğinde elinin altında olmadığını anlaması lazım bi şekilde.
bilmem anlatabildim mi şekerim:26:

sinir oluyorum bencil insanlara eltin aramadımı hala seni
kayınvalideler hep bi tarafı kayırır zaten bende anlamıyorum bazen annem bile yapıyor bunu ama abartılırsa sinir bozucu bi durum halıne geliyor.
ama sakın sen bu saçmalıkları kafana takma lütfen dediğin gibi kolay olmadı sahip çık mucizene haklı adam ne güzel tavrını koyabilmesi

kociş istemedi gitmemi ama gidersemde kızının hatrına kısa bi süre olucaktır ama o bahsettiğin konuşmayı bu akşam yapasamda en kısa zamanda yapıcam vaktıdır artık
söylemek istediklerimi kısaca özetledin aslında.

masala sormuşsun ama bence git şulecim yinede iylik sende kalsın ama yinede anlat bu gibi durumda ona kızdığını bu şekilde davranmaması gerektiğini uygun bir dille anlat derim.ama yinede sen bilirsin cnm...

yok bebek için aramadı ama kendi kocişiyle problemleri var ondan destek amaçlı aradı.
ve bu arada benim halimi hatrımı soran yoooook.
1 haftadan beri ilk defa k.valdem bugün aradı oda dr meselesini sormak için.
bende yarın gidiyoruz kocişle dedim kapatım ve çoook soğuk davrandım bişeylerin farkına varsın diye.
ve k.pederimede öyle. geldi doğru dürüst bakmadım bile çünkü çok sinirliyim onlara karşı

masala sormuşsun ama bence git şulecim yinede iylik sende kalsın ama yinede anlat bu gibi durumda ona kızdığını bu şekilde davranmaması gerektiğini uygun bir dille anlat derim.ama yinede sen bilirsin cnm...

canım aşşağıda sadece masal vardı bide konudan haberdardı diye ona sordum yanlış anlama.
gidersem eğer bu akşam olmasada bu konuşmayı bi ara muhakkak yapıcam zaten.
sağol canım tavsiyen için.

masalcım öleler ne yapıcan insanlara yaranılmıyor vallaha.benim kaynanamda kızından başkasını görmez sanki eşime üvey evlat gibi davranır...kızı afedersin itin bilmem neresine sokar onu ama kıymetli.eşim herşeyi yapar ama kıymesiz işte ne yapıcan insana yaranmak çok zor arkadaşım...

canım aşşağıda sadece masal vardı bide konudan haberdardı diye ona sordum yanlış anlama.
gidersem eğer bu akşam olmasada bu konuşmayı bi ara muhakkak yapıcam zaten.
sağol canım tavsiyen için.

sende sağol tatlım...
boşver sen git günahı ona kalsın cnm günahını at sen o yaptığı terbiyesizlikle kalsın.ama sakın kafana takma lütfen...hayatta senin için daha önemli olan kişiler var boşver sakın üzme kendini cnm...

dur ya yanlışmı anladım eltinin kocişiyle sorunları var ve okunuda desteğiniz içinmi aradı seni.
kayınvaliden bence senide seviyor bu zamana kadar okuduklarımdan bunu çıkardım fakat eltine biraz zaafı var sanırım hoş gör tavrını koymakla doğru yapmışsın ama sakın seni ve yiğenimizi üzücek boyuta gelmesine izin verme.

sen bilirsin tatlım. gönlün aklın ne diyosa onu yap.
ben sadece benim düşündüğümü söyledim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…