Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
macun:26::26::26:

ne kadar unutkan oldun sen neyse kafanın dalgınlığına veriyorum hani bir attardan bahsetmiştim çocuğu olmayanlara macun hazırlıyormuş diye istanbulda attar hüseyin ermiş ona gideceğim bide sonrada daha bişey denemem deneyemem zaten kociş beni neyse kızlar kociş uzanmış boynu ağrıyormuş az ufala dedi şunun ağzını kapayayım gelcem.

Tatlım ben ov.testi kullandım bu ay ama eczaneden aldım ..media smart ismi bide galenik marka var yaklaşık fiatları 24 , 25 civarı falan..ama dediğin gibi nette çok daha uygun olanları var..bi de bu jeli nerden alabiliriz nevacım ya..

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
semi AHSENNEVA+ sulekaratas melodi2 mine25+ o_rkide01+

ee bayaaa olmuştu sen bu macundan bahsedeli 1 saat düşünsem aklıma gelmezdi.

sen preseed kullananlar topiğini okudun sanırım
aklına yattıysa dene tabi canım
benim aklıma takılan sadece kimyasal olması
yani yan etkisi falan olmasın:26::26:

şu[/FO şule tatlım ya sen gebe kaldığında reglin gelmeden önce akıntın artmışmıydı daha farklı olan bişey hissettinmi güzelim?

selam ne ediyonuz yahu ?ezeli izliyorum ben bi yandan bi yandan aklım burda..kızlar eğer gebelik oluştuysa bat den önce akıntı yoğun oçur mu yafa herkesde kesin böle bi belirti verir mi?

canım bu forumda öğrendiğim birşey varsa
hamilelik belirtilerinin çoooookkk değişken olduğu
herkes farklı şeyler yaşıyor.belirti yaşamayan bile var canım o yüzxen maalesef sorunun cevabı çok zor

macun:26::26::26:

ne kadar unutkan oldun sen neyse kafanın dalgınlığına veriyorum hani bir attardan bahsetmiştim çocuğu olmayanlara macun hazırlıyormuş diye istanbulda attar hüseyin ermiş ona gideceğim bide sonrada daha bişey denemem deneyemem zaten kociş beni neyse kızlar kociş uzanmış boynu ağrıyormuş az ufala dedi şunun ağzını kapayayım gelcem.

canım bu forumda öğrendiğim birşey varsa
hamilelik belirtilerinin çoooookkk değişken olduğu
herkes farklı şeyler yaşıyor.belirti yaşamayan bile var canım o yüzxen maalesef sorunun cevabı çok zor

Ah ah doğru söylüyosun canım herşeyden bişey çıkarmaya çalıştığımız için :)kafayı yemeden hamile kalırsam iyi valla

nevada kocişine masaj yapmaya gitti
hımm hala neden gelmedi acaba

Ah ah doğru söylüyosun canım herşeyden bişey çıkarmaya çalıştığımız için :)kafayı yemeden hamile kalırsam iyi valla

mutlaka sormuşuzdur ama ben unuttum
yaş kaç kaç senedir bekliyorsun
hani kafayı yiyecek kadar olmuşmu diye soruyorum

gözün aydın canım Allah tamamına erirsin nerede yaptırdın tüp bebeği?

ftm merhaba
msj sayın düşük ama ben seni hatırlıyoruım
ama hangi topikten çıkartamadım bi türlü:44::44::44:

mutlaka sormuşuzdur ama ben unuttum
yaş kaç kaç senedir bekliyorsun
hani kafayı yiyecek kadar olmuşmu diye soruyorum

He he :)yaş 28 oldu ve 1 yılı geçtik bebiş için debeleniyoruz

hımmm 1 sene
yaş aynı ama ben 4 senedir bekliyorum
hala tam anlamıyla kafayı yedim sayılmaz
korkma yani daha vaktin var bişeycik olmaz

bende ekimde ve aralıkta aşılama yaptırmıştım ozamandan hatırlarsın canım:)

hımmm
hadi diğer topikte listenizde vardım de de şurda yerin dibine geçeyim
ama yoktun :26::26::26::26:dimi

hasret yakalamışken sorayım
41 neyin 41
hem neden gelmiyon sen bakim bizim topiğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…