macun:26::26::26:
bu jelin diğer adı sperm dostu jel tek tüpü olmayan biri bile hamile kalmış sağdan yumurtladığı ay hamile lisyesi bayağı kalabalık şekerim. ovulasyon testiyle yumurtlama gününü belirleyip içine bir miktar sıkıp 15 dk içerisinde ilişkiye girmek gerekiyormuş denemekte fayda var diyorum bilmiyorum ben öyle herşeye atlamam bir bu bide o macunu denemeyi düşünüyorum türkiyedeki satıcılarda 100 130 tl arası ama ebayda 25 tane ovulasyon testide var 55 e geliyormuş daha uygun ama anlamadım yazılanlardan
kızlar ben birazdan yola çıkıyorum.
ne olur bana dua edin hayırlısı olsun hakkımda
gelince görüşmek üzere hepinizi seviyorum
selam ne ediyonuz yahu ?ezeli izliyorum ben bi yandan bi yandan aklım burda..kızlar eğer gebelik oluştuysa bat den önce akıntı yoğun oçur mu yafa herkesde kesin böle bi belirti verir mi?
macun:26::26::26:
canım bu forumda öğrendiğim birşey varsa
hamilelik belirtilerinin çoooookkk değişken olduğu
herkes farklı şeyler yaşıyor.belirti yaşamayan bile var canım o yüzxen maalesef sorunun cevabı çok zor
Ah ah doğru söylüyosun canım herşeyden bişey çıkarmaya çalıştığımız için :)kafayı yemeden hamile kalırsam iyi valla
Merhaba arkadaşlar,benimle aramızda 2 gün olan tüp bebek yaptıran arkadaşım da bugün öğrendi.onunda pozitif.4 arkadaş aynı dr.a gittik.dördümüzün de pozitif.arkadaşlar lütfen cesaretli olun tüp bebek konusunda.korkmayın.inşallah herkes bu mutluluğu yaşar.aminnnnnn.
mutlaka sormuşuzdur ama ben unuttum
yaş kaç kaç senedir bekliyorsun
hani kafayı yiyecek kadar olmuşmu diye soruyorum
ftm merhaba
msj sayın düşük ama ben seni hatırlıyoruım
ama hangi topikten çıkartamadım bi türlü:44::44::44:
bende ekimde ve aralıkta aşılama yaptırmıştım ozamandan hatırlarsın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?