Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amiiiinnnnnnnn tatlım.....çok güzel bir yazı allah hepimize nasip etsin inşallah....

sağol cnm allah senden rağzı olsun alahım bebeğine bir nefeste ve sağ salim kavuşmayı nasip etsin... sen bizi unutmuyorsun allahım seni unutmasın...
ya kızlar ben galiba çok takıyorum bu olayı kafama ya gene okuyorum yazdıklarını gene ağlıyorum
vallaha uttamıyorumya kendimi...

benim bebeğim olmayacak heralde... baksana bu yazdığına bile ağlıyorum..çok takıyorum ya elimde değil

aaaaa akızarım ama böyle şeeye.
asla pes etmek yok umutsuzluğa kapılmak yok.
bak beni örnek al sor bak kızlara asla pes etmedim.
adet olduğm gün sızlanırdım accık. sonra yine devam kaldığım yerden.
veee bak sonunda kavuştum bebeğime. rabbim hepimize bu duyguyu yaşatacak.
ama asla umut kaybetmek yooookkkk.
anlaştıkmı

amiiin inşallah hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah.
rabbimin izniyle

sağol cnm... amin tatlım amiiinnn... demin baya kötü oldum biraz hava aldım pencereden.bide senin yazını görünce şimdi iyiyim tatlım sağolasın....

iyi yapmışsın hava almakla tatlım.
normal bendede olurdu bazaen böyle ama dediğim gibi asla pes edilmeyecek.
yoksa dahada inat eder bizim sıpalar sonra yaaaa

yapmayın lütfen sizi çok iyi anlıyoruz ama inşallah sizde meleklerinize kavuşacaksınız yoktan var eden rabbim kimseye dermansız dert vermez herşeyin bi vakti saatti vardı umudunuzu hiç bi zaman tüketmeyin neolurr

amin cnm amin inşallah.....kesinlikle ama insan bir an umutsuzluğa kapılıyor işte boşluğa düşüyor elde değil...

ii geceler kızlar
nasılsınız?? ben dışarı çıktım yeni geldim eve ...çok yorulmuşum hala 6 tane vakia suresi okuyacağım
ben kaçıyorum hepinize ii geceler öpüyoprum

ne güzel burası bir aile sıcaklıgında arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize kucak dolusu sevgiler

şu an çok karışık duygulardayım tatlım hem gülüyorum hem gözlerim yaşlı garip bir duygu :44:

bende beynimden söküp atmak istiyorum ama olmuyor sürekli aklımda bebek olsa benimde olacakmı kıyafe görsem bende bunu alacağım hamileyken en son bir ara umudum bitiyor hiç olmayacak sanırım diyorum sonra belki kalırım diyorum kafam karmakarışık ne olacak hiç bir fikrim yok RABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH.

ii geceler kızlar
nasılsınız?? ben dışarı çıktım yeni geldim eve ...çok yorulmuşum hala 6 tane vakia suresi okuyacağım
ben kaçıyorum hepinize ii geceler öpüyoprum

allah kabul etsin bitanem.
iyi geceler. bende seni öpüyorum

masalcan+,semi+,sengulturna+,dosba+,o_rkide01+,
HOŞGELDİNİZ KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM?

amin cnm inşallah...aynen bende öleyim...bişey görsem hemen istiyorumki keşke benimde bebeğim olsada alsam rabbim hepimize nasip edecek inşallah cnm...

nevacıııım bitanem. yapmayın ama bak benide üzdünüz akşam akşam.
hatta bütün gün boyunca umutsuzluk vardı bugün burda.
vallaha bak. neolur üzülmeyin kavuşacaksınız hemde çok yakındır meleklerinize.
ben buna bütün kalbimle inanıyorum.
bende aynı durumdaydım olmaz olmayacak son şansım tüp baby demiyomuydum.
ama bak rabbimin mucizeleri bizleri bekliyo.eminim zamanını rabbim ayarlayıp en hayırlı bir evlat gönderecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…