Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alıcaz tabi tatlım
Hatta burdan birbirimize soracaz beşiği nasıl düşünüyorsun çantayı nasıl alalım acaba en kulllanışlısı hangisi vs. O günlerde gelecek cnmın içisi

oo şengülcüğüm o umutsuzluğun altında ne cevherler varmış bak kendi kendini iyileştirmeye başladın bile demekki dinsizin hakkından imansız gelir sözü boşa söylenmemiş bak kendini unuttun bana umut veriyorsun buda birşey değilmi?

evet zaten dodum tumenin yazısı patlattı beni yaşlar süzüldü....

hakikatten ya güldüm vallaha sen söleyince tam anlamıyla farkına vardımmm kociste kimle yazışıyorsunda gülüyorsun diyor

Son düzenleme:
puff başım döndü
bulamadımaman neyse başka birşey yapayım nevacım havasında değil bu akşam

bende de gariplik var bu akşam
çoktan ağlamaya başlamam gerekirdi
ama hiç ağlayasım yok

evet zaten dodum tumenin yazısı patlattı beni yaşlar süzüldü....

aynenn yaaaaaaaaa bu sadece bizim en hassas noktamız o yüzden ağlıyoruz yoksa umudum hep var ama insan biran önce kavuşmak istiyor bebğine ..anne olmak istiyoruz çok şey istemiyoruz ki yaaabi can hayat bulsun istiyoruz bedenimizde rabbim duyar bizi eminim verecektir bebişlerimizi

ben yatıyorum canlar.
inanın dualarım sizlerle. asla unutmam çünkü biz kader arkadaşıyız.
ve bizi bizden daha iyi anlayan yok.
hepinizi seviyorum ve çoook öpüyorum
iyi geceler tatlı rüyalar

zor buldum valla amma geride kalmış nasıl birşeyler istersin bebeğim kuşum sen iste ben 1000 kerede anlatırım

zor buldum valla amma geride kalmış nasıl birşeyler istersin bebeğim kuşum sen iste ben 1000 kerede anlatırım

tatlım aynı tarfi ya.geçmişte aradım ama bulamadım
yazdığım kağıtta ıslanmıştı gitti çöpe
yani tarifini kaybettim

evet tatlım verecek sadece zanını bekliyor.çünkü biz kötü birşey istemiyoruz hainlik veya fesatlık istemiyoruz sadece bir melek istiyoruz.kurban olduğum allahım verece ben inanıyorum ama zamanı var demekki onu bekliyoruz bizde....evet hassas noktamız tatlım...bende umutluyum umudum bitmiyor ama kafaya çok takınca olmazmış diyorlarya o yüzden dedim galiba olmayacak benim ben çok takıyorum diye yoksa umudumu yitirdiğimden değil aslında....

ben yatıyorum canlar.

iyi geceler tatlım iyi uykular....allah rağzı olsun cnm.allahta senin gönlünün istediği herşeyi versin inşallah....

ben yatıyorum canlar.

iyi geceler masalcım.bebişine va sana
bizde seni seviyoruz temiz kalpli arkideşim benim

melodi sendemi canım ya
üzülme tatlım biz tek tüple ikiz bilem doğururuz

tatlım aynı tarfi ya.geçmişte aradım ama bulamadım
yazdığım kağıtta ıslanmıştı gitti çöpe
yani tarifini kaybettim

poğoça tarifimi?

Yarım kilo ılık süte yarım kahve fincanı şeker koy karıştır içine yarım fincan kuru mayayı serp 15 dk kabart sonra 2 fincan sıvıyağ 1 yumurtanın akı sarısı üzerine 5 çay kaşığı tuz

sana pratik bir bilgi vereyim kuşum bildiğimiz milföy hamuru varya ben onu yumuşayınca 1 kareyi ikiye bölüp elimde yumurup yuvarlak yapıp içini koyup poğoça şekli veriyorum kimsede anlamıyormilföy olduğunu dene istersen tarifini sormazlarsa buradayım

mecimek köftesi yap öok seviliyor kısırla falan uğraşma saçılıyor ortalığa

çok sağol canım ya ama bir şey sorucam
maya tek kullanımlık mı olacak

ilginmiş.yarımı elinde iki yuvarlayıp iç koyup poğaça yapıyorsun yani
e kıtır kıtır olmazmı hamde sert:26:

ya sormazlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…