Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yumoşlarda bir hareketlenmeler var ama bugün 12. Günüm çift çizgi yok halabakalım ne zaman çatlayacak kocişte hergün soruyor test yaptınmı? Ne çıktı? Deyip uyuyor yazık kocişe bu arada sarmam işe yaradı sanırım bide masaj uzatmadı

iyi akşamlar kzlar nasılsınız
nevacım canım cicim tatlım

ben geçmişe baktım ama bulamadım
aslında almıştım ama arif kağıdım ıslandığı için artık yok maalesef
yani diyorum ki varmı aklında tarif

amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bitanem....sen hamilesin sen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) dua et olurmu?

iyi akşamlar semiciiim.
valla seni gören cennetlik.
bu akşamda gelmeseydin yarın arayacaktım seni merakımdan:26:

biliyorum tatlım hep öyle inanmak istiyoruz ama 8 sene be gülüm 3 sene önce bu kadar değildim seneler gittikçe endişe kaplıyor beyninizden atın diyorlar ama nereye gitsem ne görsem kediyi bile yavrularıyla görünce kıskanıyorum geçen bebek mağazasının önünde öyle kalakalmışım sonra kendime geldim kedinin ciğere bakar gibi çok kötü oldum
yumurta çatlarkende duysallık olurmu acaba :26:
Kız şengül kötü enerjiyi atalım bak hemen bulaşıyor birbirimize pozitifliğe davet ediyorum topiği

ah bitanem. bilmezmiyim.
ama kendine zarar veriyosun böyle ama bitanem.
evet hadi şööööyle bi silkenelelim kötü enerji gitsin haklısın nevacım
aynen böyle bi silkelenin bakalım

atalım tatlım....bak şimdi hamile kalınca bizde gidip alacaz onlardan hemde yakın zamanda bebişlerimiz bizle olcak dimi cnm :)))))))) oldumu pozitif oldummu???

iyi akşamlar semiciiim.
valla seni gören cennetlik.
bu akşamda gelmeseydin yarın arayacaktım seni merakımdan:26:

iyi akşamlar canım.
yoğunum kuzum bu aralar.ve de yorgun.yaında misafirim var sonraki günde ve de daha sonraki günde

ne olmuş topiğe bugün.heyyy çimdikleyin kendinizi kızlar
rabbim sağlık versin.bebişimizde olur işallah.elimizden geleni yapıyoruz ya daha ne yapalım.
gerisi tevvekkül ve rabbimin rızası..

anaaaa neva kaçtı galiba ben tarifi isgteyince
e haklı bıkkınlık geldi kıza,bunu yazması var birde semiye anlatması var
ben biraz daha arayayım bari geçmişte

silkeleniyoruz işte tatlım.... moralimizi düzeltiyoruz dimi nevacım....

oooo nebu kız kabul günlerin olmuş senin bu aralar.
maşallaaaahh
evet bugün biraz hüzünlü bir gün....

benimi kıskandım semişko misafir konusunda Allah kolaylık versin tatlım ne diyeyim sevilen yere gidiliyor biliyorsun herşeyden iyi bir netice çıkarmak gerek

iyi geceler kızlarrrr...bugün duygusalız gerçekten yahu.bende tumenin yazıyı okuyunca gözlerimden yaşlar geldi valla ..ama umudumuzu kaybetmiyoruz tabii.bu arada masal annen ödemişe gidiyormuş sanırım saol tatlım bizi de unutmadığın için :)allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kzum.pıt pıtlaarı duymaya gittin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…