masalcan+,semi+,sengulturna+,dosba+,o_rkide01+,
HOŞGELDİNİZ KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM?
masalcan+,semi+,sengulturna+,dosba+,o_rkide01+,
HOŞGELDİNİZ KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM?
nevacıııım bitanem. yapmayın ama bak benide üzdünüz akşam akşam.
hatta bütün gün boyunca umutsuzluk vardı bugün burda.
vallaha bak. neolur üzülmeyin kavuşacaksınız hemde çok yakındır meleklerinize.
ben buna bütün kalbimle inanıyorum.
bende aynı durumdaydım olmaz olmayacak son şansım tüp baby demiyomuydum.
ama bak rabbimin mucizeleri bizleri bekliyo.eminim zamanını rabbim ayarlayıp en hayırlı bir evlat gönderecek inşallah.
iyi akşamlar kzlar nasılsınız
nevacım canım cicim tatlım
ben geçmişe baktım ama bulamadım
aslında almıştım ama arif kağıdım ıslandığı için artık yok maalesef
yani diyorum ki varmı aklında tarif
nevacıııım bitanem. Yapmayın ama bak benide üzdünüz akşam akşam.
Hatta bütün gün boyunca umutsuzluk vardı bugün burda.
Vallaha bak. Neolur üzülmeyin kavuşacaksınız hemde çok yakındır meleklerinize.
Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.
Bende aynı durumdaydım olmaz olmayacak son şansım tüp baby demiyomuydum.
Ama bak rabbimin mucizeleri bizleri bekliyo.eminim zamanını rabbim ayarlayıp en hayırlı bir evlat gönderecek inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah bitanem....sen hamilesin sen bize dua et hamilelerin duası kabul olurmuş :) dua et olurmu?
biliyorum tatlım hep öyle inanmak istiyoruz ama 8 sene be gülüm 3 sene önce bu kadar değildim seneler gittikçe endişe kaplıyor beyninizden atın diyorlar ama nereye gitsem ne görsem kediyi bile yavrularıyla görünce kıskanıyorum geçen bebek mağazasının önünde öyle kalakalmışım sonra kendime geldim kedinin ciğere bakar gibi çok kötü oldum
yumurta çatlarkende duysallık olurmu acaba :26:
Kız şengül kötü enerjiyi atalım bak hemen bulaşıyor birbirimize pozitifliğe davet ediyorum topiği
biliyorum tatlım hep öyle inanmak istiyoruz ama 8 sene be gülüm 3 sene önce bu kadar değildim seneler gittikçe endişe kaplıyor beyninizden atın diyorlar ama nereye gitsem ne görsem kediyi bile yavrularıyla görünce kıskanıyorum geçen bebek mağazasının önünde öyle kalakalmışım sonra kendime geldim kedinin ciğere bakar gibi çok kötü oldum
yumurta çatlarkende duysallık olurmu acaba :26:
Kız şengül kötü enerjiyi atalım bak hemen bulaşıyor birbirimize pozitifliğe davet ediyorum topiği
etmezmiyim tatlım.
her dua ettiğimde mutlaka sizlerde dualarımdasınız
iyi akşamlar semiciiim.
valla seni gören cennetlik.
bu akşamda gelmeseydin yarın arayacaktım seni merakımdan:26:
iyi akşamlar canım.
yoğunum kuzum bu aralar.ve de yorgun.yaında misafirim var sonraki günde ve de daha sonraki günde
ne olmuş topiğe bugün.heyyy çimdikleyin kendinizi kızlar
rabbim sağlık versin.bebişimizde olur işallah.elimizden geleni yapıyoruz ya daha ne yapalım.
gerisi tevvekkül ve rabbimin rızası..
iyi akşamlar canım.
yoğunum kuzum bu aralar.ve de yorgun.yaında misafirim var sonraki günde ve de daha sonraki günde
ne olmuş topiğe bugün.heyyy çimdikleyin kendinizi kızlar
rabbim sağlık versin.bebişimizde olur işallah.elimizden geleni yapıyoruz ya daha ne yapalım.
gerisi tevvekkül ve rabbimin rızası..
atalım tatlım....bak şimdi hamile kalınca bizde gidip alacaz onlardan hemde yakın zamanda bebişlerimiz bizle olcak dimi cnm :)))))))) oldumu pozitif oldummu???
inşallah alacağız dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?