Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mecimek köftesi yap öok seviliyor kısırla falan uğraşma saçılıyor ortalığa

ayy geçen sefer değişiklik olsun diye yaptım fellah köftesini ki hep yaparım
meger bulgur biraz büyükmüş farketmemişim darmandağın oldu felaketti
ama benim içime doğmuşki iki çeşit salata yapmıştım

bu sefer en kolayına kaçıcam canım.yani çok nadirdir ama ne yapayım bu sefer mantı yapıcam.elde açma mantıvar yoğut sos tamam olduda bitti.tembelliğim tuttu mercimeğe bayılırım ama banane ya yapmıcam işte
hem geçen sefer 2 saat uğraştımda ne oldu

TEK KULLANIMLIK VARSA ONU KOY yoksa YARIM FİNCAN KURU MAYA GEÇENDE TARTIŞMA OLMUŞTUYA

ÇİFTLİ OLUYORYAONUN TEKİNDEN 4 TANE ÇIKIYOR YANİ TEK KAREDEN 2 TANE İYİCE YUMUŞAT AMA SONRA BEN ONU 2 YE BÖLÜYORUM ELİMDE BİLDİĞİN HAMUR GİBİ MINCUKLAYIP İÇİNE PATATESLİ KIYMALI PEYNİRLİ NASIL İSTERSEN KOY KAPAT TEPSİYE DİZ ÖTEKİ MİLFÖYÜ BEN YEMEM ASIL KITIR O OLUYOR HER TARAFA DÖKÜLÜYOR BU ÇOK GÜZEL OLUYOR BENDEN TARİF İSTEMİŞLERDİ VALLA 2 TANE DENE İSTERSEN TEPSİNİN BİR KENARINDA KABARIYOR TATLIM YUMUŞAK OLUYOR

birebir ölçü vereyim sana yap ezbere olunca tutmuyor o istersen 3 gün dolusun nede olsa mantımı dayanır

semicim kabartma tozlu poğça yapmazmısın.

taşmamış hamurdan diyorsun sanırım
yok canım onu kahvaltıya kendimize yapıyorum sadece
mayalı hamur daha kolay oluyor iki çeşit yapıyorum bitiyor birde yufkadan tamam

neva geçemn sefer senin tarifinden sakallı poğaca ve hani simit saraylarında içi dolu simitler varya ondan yaptım pekmez sürdüm susama batırdım falan
değişik olmuştu

biliyorum gtatlım o yüzden mahsuscuktan sordum

3 gün mantı yemeyecez kız arada değiştiririm menüyü

milföyüde bir iki tane yaparım iyi olursa diger misafirlerime bir tepsi yaparım
hatta hep yaparım negüzel hamur yoğurmak derdi yok kabaracakmı derdi yok

kızlar tatlıma kremşanti yapmam ve yatmam lazım ben burda gevezelik yapıorum:86::86:

iyi geceler herkese merhaba kızlar

semicim kabartma tozlu poğça yapmazmısın.

bak şulemde yetişti şimdi diyecektim ondada değişik tarifler var diye pak patates pizzasıda yapabilirsin tatlım tuzunu haşlarken koy içine çeksin ez patatesleri sonra
içine 1 yem kaş. Tereyağı koy porcama yay ketçap sür üzerine kaşarı yay sonra ince ince doğranmış sosisleri diz fırına sür kaşar eriyene kadar püf nokta azıcık soğuduktan sonra dilimle ki kaşar patates yumuşak olunca zor oluyor ama enfes oluyor tatlım.

ah canım benim sağolasın.

denedin yani olduğuna sevindim kuzum sen yaparsında olmazmı heççç

hıhben ilk defa yapmıyorum bi kerem hep yağpıyorum hepside ezbere
ama ilk defa tutmuyor bulgurdan bi kerem

aşkolsun Mercimek köftesini ben bile hep bakıyorum ölçüsüne yoksa ya cıvık yada darmadağın oluyor kitaptan verecektim yoksa maharetli olmasan kim gelirdi sana :60:

şule değişik geliyor kulağa bir ara alayım senden onun tarifini kızlar kociş koltukta yatakaldı bensiz gitmeyecekmiş artık yatağa karar almış yazık kaldırayım bari onu şule sende çok geç giriyorsun be kuzum kusura bakma olurmu çıkmam gerek görüşürüz inşallah allah herkeze rakhatlık versin
bu arada 6 mayıs hıdırellezmiş ona göre sabah namazından önce gül diplerine

evet çokda leziz mercimek köftesinden daha güzel.
canım yoktum evde yoksa evde olunca muhakkak girerim biliyosun.
hiç önemli değil ALLAH rahatlık versin.

yok canım ya ben öyle şeyleri ölçüyle yapmam ki hiç

şulecim bir ara tarifini alırım canım ama yarın uğraşmak istemiyorum mantı yapıcam tatlım
bende kremşantimi yaptım geldim
yatıcaktım ama namazımı unutmuşum
kılıp yatayım bende malum yarın erkenciyim

iyi geceler şulecim
iyi geceler nevacım

bende namazımı kılmadım bende kılayım eda seni gördüm nasıl oldun bitanem:26:

iyi geceler semicim nezaman istersen.
iyide semicim mantı daha uğraştırıcı değilmi?
allah kabul etsin.
kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…