canım annemler geldide ondan giremedim şimdide arada girdim çıkıyorum bitanem görüşürüz.
Tatlım kolay gelsin sana ..yorma kendini çok :)bende temizlik yapıyorum kızlar
tüm hafta sil süpür geçecek benim.kırmızılarında eli kulağında
üstüne birde grip olmuşum.öksürükte cabası.
masalcım ne yaptı acaba.:26:yolundadır işallah herşey.
tumeninde canı sıkkındı bi dha gelmedi:26::26::26:
kızlar selam bende moreller sıfır ya bugün annemlere geldim babam rahatsızlanmış onu doktora götürdüm falan bende gebelik testi yaptım eczaneden aldım sonuç negatif yine yok yine yok bebiş çok üzgünüm kızlar ya of..
canım senin günün geçmişmiydi??kusura bakma farkında değilim..
kızlar selam bende moreller sıfır ya bugün annemlere geldim babam rahatsızlanmış onu doktora götürdüm falan bende gebelik testi yaptım eczaneden aldım sonuç negatif yine yok yine yok bebiş çok üzgünüm kızlar ya of..
bende ikisini çok merak ediyorum.masal bugünmü dönecekti yoksa yarınmı,söylemismiydi?? Bende temizlige giristim,yemegimde yok we 12tane vakıa suresini okumam gerek.çok is var çoooksanada geçmis olsun tatlım çok yorma kendini ok?günün war biliyorum.. :)
Yok tatlım ya henüz geçmedi regl tarihim.. olsaydı çıkardı bence silik bile ama hiç iz bilem yok..gelir yakında kırmızılarda ya ne zor şeymiş beklemek..zaten rahim filmi çektircem daha önce tecrübe eden arkadaşlar varmı ki?
Yok tatlım ya henüz geçmedi regl tarihim.. olsaydı çıkardı bence silik bile ama hiç iz bilem yok..gelir yakında kırmızılarda ya ne zor şeymiş beklemek..zaten rahim filmi çektircem daha önce tecrübe eden arkadaşlar varmı ki?
bende ikisini çok merak ediyorum.masal bugünmü dönecekti yoksa yarınmı,söylemismiydi?? Bende temizlige giristim,yemegimde yok we 12tane vakıa suresini okumam gerek.çok is var çoooksanada geçmis olsun tatlım çok yorma kendini ok?günün war biliyorum.. :)
cnm günün geçmeden idrar testinde sonuç çıkmazkiii...en azından 1gün geçmesi lazım ki ozmaan bile zor..bende çok sabırsız olduğum için çok araştırdım ve maalesef böyle.bence biraz daha beklmelisin..
ben çektirdim rahim filmi, çok sancılı oldu benimki maalesef.. ama ağrısız çeken yerler varmış bi araştır istersen..
hepimiz bu tecrübeyi yaşadıkayy güldüğüme bakma tatlım biliyorum çok stresli günlerdeyiz ama birazda vurdum duymaz olmalıyız...hoş diyene bak
korkulacak bişi değil... rahim filmi başlığı altındaki bölümü okuma çok stres yapıyo aslına bakarsan çok kolay zorlananlarda varmış ama bizim topicte benden başka yok benim alt kısım dar olduğu için narkozla oldu ve dikiş atıldı ama ben durumumu bildiğim için narkoz istedim normalde muayenden pek bi farkı yok
dikiş falan kafanı karıştırmasın tamamen benim özel durumumdan kaynaklı...bu nedenle narkoz verilip ufak bi operasyon şeklinde oldu
Ya keşke mucize olsa tatlım bebek gelse sevindirse hepimizi :)ben narkozla çektirmeyi düşünüyorum ..inşallah temiz çıkar sonuç dualarınızı eksik etmeyin lütfen ..bende merakla bekliyorum masalı valla inşallah güzel haber alırız kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?