Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın şekerlerrrrrrrrr
gününüz süperrrrrrrrrr geçsin işallah

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnn :)gününüz güzel geçsinn canlarımmmm.....dün ooo epey tarif verilmiş ..ne hamarat kızlarsınız ayolokudukça karnımı acıktırdınız..şimdi pazara gitmem lazım ..akşamda 3 ü bir aradaa görümcelerim oturmaya gelcekler sizleri seviyorummmmmmm

merhaba arkadaşlar....

benim annem yarın Ödemişe gidiyor.
bende hepinizin adına hem lokum aldım dağıtılsın diye hemde havlu aldım.
orda abdest alıp sılıyolarmış. ve aldıklarımın hepsini sizlerin adına alıp gönderdim annemde bol bol dua edecek sizlere. kırk kere tembihledim kızlara dua et anne diye.
inşallah tez zamanda hepinizi muradınıza kavuştursun rabbim.
sizde yarın dua edin rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
amiiiiiiinnnnn

herkese merhaba .
iyisinizdir inşallah ben iyi değilim kızlar her baktığım yerde anneler günüyle ilgili bi aktiviteden bahsedilmesinden çok sıkıldım geçse gitsede kurtulsak bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum bazende ikinci denememde budefa bebeğim beni bırakmıyıcak diyorum ama bu gel gitler beni bitiriyor.
acımı sadece burayla sizlerle paylaşıyorum eşime aileme arkadaşlarıma eşimin ailesine
dik durmaya çalışıyorum en çokta yoran bu çaba oluyor inanın.
hastanede bebeğimi benden alıcakları zaman anneler gününü genemi kutluyamıyıcam dedim içim yandı.
nasıl acıydı bi siz anlarsınız nasıl bi boşluktu gözünden bile sakınıp sonra orda bırakıp eve dönmek anlatamam YARABBİLALEMİN acımızı dindir bu muhteşem duyguyu hayırlısıyla bizlerede tattır amin.

tatlım yapma lütfeeeenn allaha güven inan elbet bir gün bizde anne olacağız sadece zamanını bekliyoruz allah en uygun en hayırlı zamanda verecek bebişlerimizi...umudunu kırma lütfen canım....

sağolasın tatlım allah senden ve annenden rağzı olsun.amiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…