Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız kızlar?? evet kimse yok
bende hürremin 3.bebişine bakıyom :)) her bölüm doğuruyo nasıl olsa....
dün bi de cemile hamile kalmış... milletin psikolojisini bozuyorlar gerçekten

nasılsınız kızlar?? evet kimse yok
dün bi de cemile hamile kalmış... milletin psikolojisini bozuyorlar gerçekten

kadınlar marifetli bende onu seyrediyorum cnm
iyiyiz şükür cnm sen nasılsın bakalım?

Son düzenleme:
kadınlar marifetli bende onu seyrediyorum cnm
iyiyiz şükür cnm sen nasılsın bakalım?

ben bugün daha iyiyim canım çok şükür
sün çok canım sıkkındı ...bugün sabah yine ümitle uyandım başka çarem yok :))
Rabbim verecek inanıyorum
şu pıhtılaşma konusuna canım sıkılıyo ( hamile kalırsam nasıl bi süreç başlayacak bilmiyorum

ah kader arkadaşım ya inan benimde kafamı en çok meşgül eden bu pıhtılaşma.:18::18::18:
dosbacım sen normal yollardanmı hamile kalmıştın?

ah kader arkadaşım ya inan benimde kafamı en çok meşgül eden bu pıhtılaşma.:18::18::18:
dosbacım sen normal yollardanmı hamile kalmıştın?
yok canım ilk aşılamam da hamile kaldım 10.hafta sonladı
sen daha testlerini yaptırmadın mı?? böyle kafa yoracağına hemen yaptır....maddi olarak mı bekliyorsun ??sen kaçıncı haftanda kaybettin ??

yok canım ilk aşılamam da hamile kaldım 10.hafta sonladı
sen daha testlerini yaptırmadın mı?? böyle kafa yoracağına hemen yaptır....maddi olarak mı bekliyorsun ??sen kaçıncı haftanda kaybettin ??

anladım canım benimde 10 haftada gelişimini durdurmuş 12 haftada tesadüfen farkettik.
yaptıramadım malesef evet ben özelden yaptırıcağım için biraz maliyetli.
kayınpederimin vermesini bekliyorum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım.

bir süredir yazamıyorum ama sizi sürekli takip ediyorum. son günlerde topik keyifsiz gördüğüm kadarıyla. açıkçası ben de keyifsizim. geçecek inşallah bu günler kızlar canınızı sıkmayın lütfen. Allah'ım hepinizi bebekle müjdeleyecek inşallah. bu sene hepiniz hamiş olacaksınız. bu sene kesinlikle nüfus patlaması yaşanacak

bu gün erkek kardeşimin eşinin 2. ye hamile olduğunu öğrendim. eskiden olsa depresyonlara girerdim ama çok şükür ki bu seferki hamile haberinde ben de hamileydim. eskiler geldi aklıma bu topik haricinde hamile haberi aldığımda depresyonlara giriyordum bi tek bu topikten haber alınca havalara uçuyordum o kadar benimsemişim sizleri. hepimiz aynı sıkıntıları yaşadık ve benimkiler bitti sizinkiler de bitecek Allah'ın izniyle en kısa zamanda.

kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize. kendinize iyi bakın

allah razı olsun bebeğim sendende annenden de inşallah dualarımız kabul olacak çünkü imkansız diye birşey yok rabbimin katında yeterki o ol desin.inşallah burası bana çok iyi geliyor içimi dökebildiğim acımı rahatça paylaşabildiğim bir yer burası belkide en yakınlarım bilmiyor ama siz başkasınız hayatımda yeriniz apayrı canım arkadaşlarım gerçek dostluk bizimki işte tanımadan kader arkadaşları olup birbirimize kenetlendik.hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.

Bu hürreme de deli oluyorum yaaa söylemeden geçemedim.

nasılsınız kızlar?? Evet kimse yok
Dün bi de cemile hamile kalmış... Milletin psikolojisini bozuyorlar gerçekten

he sorma valla cemileye ne demeli bunların mumuytaları hazıroldamı bekliyor :26::27:

febe kuşum kimse kalmamış burada,benimde bugün 13. Günüm sancılarım başladı ama çift çizgi hala yok

semi mantın nasıl olmuştu canım yorulmuşundur.

şulecim en güzeli mantıydı canım.
masalcım sen bitanesinALLAH razı olsun
tumecim hala üzgünmüsün tatlım.kendine bunu yapma lütfen.sen güçlüsün ve güçlü olmalısın.senin bebişin gelecek canım.ben düşük yapıpta sağlıklı hamile kalmayan kimseyi görmedim.
sen bizden şanslısın ya biz ne yapalım.senin tutunacak daha fazla dalın var.ne diyeyim işallah bebişin habercisidir bu duygusallık

senin elin değdi eminim çok güzel olmuştur

hu kızlar hala ordamısınız
ben çıkıyorum ya geç oldu uykumda geldi

iyi geceler canım ee tabi yorgunsun daha yarında öbür günde misafirin vardı dimi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…