Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım mesela yapraklar taze ya ne kadar haşlıyım sıcak suda ?sonra düdüklüde pişirirkende üsstüne tabak kapatmak gerekiyor mu

evet canım üstüde tabak koy.
neyli yapıcan zeytinyağlımı etlimi ben hiç düdüklüde denemedim gerekte yok bence çelik bi tencerede yapabilirsin maydanozun saplarını koy altına dibi tutmasın bi mayhoşlukta verir
sıcak suda bekletmen yeterli canım rengi değişene kadar 5 dk yeterli sararken parçalanmasın diye 40 dk yeterli olucaktır naziksede yaprak yarım saatten sonra çatalla kontrol edersin.
yarın sendeyim bu arada.

gel tatlım gel yiyelim birlikte bu arada zeytinyağlı yapıcam umarım becerebilirim

sağol canım size afiyet olsun.
becerebilirsin niye beceremeyesin zeytinyağlını nasıl yapıyosun.

tatlım içine pirinç ,zeytinyağı.maydanoz,dereotu,taze soğan karabiber,tuz koyup harç yapıyorum sonra sarıcam inşallahaslında kayınvalidem çok güzel yapar ama yiğitliğe ot sürdürmemk iççin sormuyorum bilem

sumakta kimyonda 1veya 2 tane limon tuzunuda yarım çay bardağı su ile koyabilirsin o su içini daha rahat pişirecektir limon tuzuda mayhoşluk verir zeytinyağlıya çok yakışıyor
bencede sorma kendin yap bu olmasada yılma bidahakine olucaktır benim hep öyle olmuştur

tatlım ben kolay pes etmem zaten başarana kadar devam devam ..şulecim ya sen tüp bebk tedavisinde kilo almışmıydın?

tatlım ben kolay pes etmem zaten başarana kadar devam devam ..şulecim ya sen tüp bebk tedavisinde kilo almışmıydın?

en doğrusunu yaparsın ben bekarken evin yemek hariç bütün sorumluluğu bendeydi evlendim kayınvalidem hiç bi zaman ayrılabileceğimi düşünmediğinden yamağı olarak kullandı yaptığım yemeklerede burnunu kıvırırdı ama hiç şevkim kırılmadı çünkü bigün bi evim olacağını biliyordum şuanki becerimde annemi mutlu onu sinir ediyor.
almazmıyım 16 kilo aldım.

neyyyyyyyyyyyygerçekten mi 16 kilomupeki neden böyle ya herkes alıyormu bu kiloları

evet valla 16 kilo aldım hiç bilyorum tedavide değil aam tedaviyle hamilelik birleşiminde arada zaten zaman yoktu.

bakalım ben ne yapıcam yaaa:18::18::18:bu ayda bebiş gelmezse hsg sonuçlarını kendi doktoruma göstermem lazım heralde oda bi tedaviye başlatır sanıyorsam tırsıyorum:18::18::18::18:

herkesin aldığını sanmıyorum ilk üç ay kilo alınmasını önermiyolar zaten ama ben zayıftım çok üstelemedim yanlışmı diye.

bakalım ben ne yapıcam yaaa:18::18::18:bu ayda bebiş gelmezse hsg sonuçlarını kendi doktoruma göstermem lazım heralde oda bi tedaviye başlatır sanıyorsam tırsıyorum:18::18::18::18:

niye canım senin kilo problemin varmı.
bencede artık başla bi an önce tedavine sen elinden geleni yapta takdir yaradanın.

herkesin aldığını sanmıyorum ilk üç ay kilo alınmasını önermiyolar zaten ama ben zayıftım çok üstelemedim yanlışmı diye.

şulecim yatalım mı artık birazda dua edelim hıdırellez ya allahım dualarımızı duyar elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…