niye canım senin kilo problemin varmı.
bencede artık başla bi an önce tedavine sen elinden geleni yapta takdir yaradanın.
yok tatlım kilom normal ama bubun üstüne almak istemem yani ben 16 kilo alırsam tombik olurumtopan patlıcan gibi dolanırım heralde evet biz elimizden geleni yapalım gersi allaha kalmış
haberdar et olurmu sarmadan öpyrm grşrz.
tamam bitanem haberdar ederim tabiii..kocman kocaman öpüyorum ..rüyanda güzel şeyler gör kuzucum hayallerimiz birgün gerçek olsun inşallah
günaydııııııııınnnnn
hayırlı cumalar kızlaaarrrr
Allah hepimizin bebişlerini bu mübarek günün hürmetine göndersinnn
hadi bakalım talım inş..tatlım yaa sende tickerını değiştirsene bebişimiz nekadarlık bilellimneolsun cnm annemlerdeydim yeni geldim geçmişi okuyordum senden ne haber allah izin verirse salı günü gidecegim
aynen bitanemm aynennn duygularımız karşılıklıııyapmaz mı tatlım hem de nasıl yapıyor
ağustos ayında 2,5 cm idi..
ama aşılamalarda kullanılan yumurta geliştirici ilaçlarda oldu benim kist 4.5 cm. üstelik yanında 1,5 cmlik yeni kistle...
semicim benim bugün adetimin 30. günü, çıksa çıkardı zaten ama yok.. bu ay da kısmet değilmiş.
kafama takmayım diyorum ama takmadan da edemiyorum..
ara ara böyle dönemlerim olur benim..
kociş de çok şikayetçi bu durumumdan, inşallah kısa sürede geçer şekerim..
bahar depresyonuna girdim herhalde...
gayet mantıklı canımcım
ay ben bir araştırayım yeniden
kız febe çok seviyorum ben seni
masalcım annene çok teşekkürlerimi ilet canım..
Allah razı olsun senden ve ondan..
Allah seni bebeğine, bebeğini de sana bağışlasın tatlımneyse kızlar ben yine çıkıyorum, yeni uyandım zaten, kociş gelir az sonra, öptüm hepinizi
ok tatlım sen yinede araştır istersen ben öyle bi yorum yaptım,bilgim yok yani..bencede tedaviye başalamak lazım artık..yaa yaptırın aşılama bebişiniz gelsin hemenhaklısın hayatım aslında bende öyle düşündüm ama geçen ay moralim çok bozuktu yapmak içimden gelmedi...yarın tekrar başlayacağım en azından düzenli adet oldum hatta erken bile oldum :))
bu ay zaten kafaya takmayacağım
haziran gibi de aşılama deneyeceğim bakalım hayırlısı....
bu neki bitanem???? anlayamadım ben
şulee bende yakın oturuyorum kayınvalideye 3,5 blok ötemde
ben 2 aşılamada 8 kilo ldım ama 2. sinde tüp bebek iğnesi kullANDIM 19 GÜN ONDAN SANIRIM BENİMKİneyyyyyyyyyyyygerçekten mi 16 kilomu peki neden böyle ya herkes alıyormu bu kiloları
yok tatlım kilom normal ama bunun üstüne almak istemem yani ben 16 kilo alırsam tombik olurumtopan patlıcan gibi dolanırım heralde evet biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış
hoşgeldin nevacım.. demek dünde çıkmadı hain çizgi hee?? bugün çıkar inşş,belirtin varmı peki??
kahverengi salon konusundada şaka yaptım..bişe daha dicektim ama unuttum yaaaaa:26::26:nese benim kociş geliyo çıkıyorum ben..görüşürüzz...
hayırlı cumalar arkadaşlarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah
ben ne yapayım kızlar aynı evde oturuyorum kayınvalidemle 3 yıldır
Allahım bana sabır versin yada ayrı bir kapı açsın inşallah aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?