Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye canım senin kilo problemin varmı.
bencede artık başla bi an önce tedavine sen elinden geleni yapta takdir yaradanın.

yok tatlım kilom normal ama bunun üstüne almak istemem yani ben 16 kilo alırsam tombik olurum topan patlıcan gibi dolanırım heralde evet biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış

Son düzenleme:
yok tatlım kilom normal ama bubun üstüne almak istemem yani ben 16 kilo alırsam tombik olurum topan patlıcan gibi dolanırım heralde evet biz elimizden geleni yapalım gersi allaha kalmış

hııım anladım canım ben zayıftım diye üstelemedim.
sen dikkat ederesin benim iştahım çooooooooooooook açılmıştı gerçi bebişler gelsinde kilo verilir.
takdiri ilahi görelim neyler neylerse güzel eyler.
iyi geceler ALLAH rahatlık versin.

günaydııııııııınnnnn
hayırlı cumalar kızlaaarrrr
Allah hepimizin bebişlerini bu mübarek günün hürmetine göndersinnn

hayırlı cumalar.
rabbim bütün dua eden kullarının dualarını kabul etsin inşallaaaahhhh

neolsun cnm annemlerdeydim yeni geldim geçmişi okuyordum senden ne haber allah izin verirse salı günü gidecegim
hadi bakalım talım inş..tatlım yaa sende tickerını değiştirsene bebişimiz nekadarlık bilellim
aynen bitanemm aynennn duygularımız karşılıklııı

ok tatlım sen yinede araştır istersen ben öyle bi yorum yaptım,bilgim yok yani..bencede tedaviye başalamak lazım artık..yaa yaptırın aşılama bebişiniz gelsin hemen
bu neki bitanem???? anlayamadım ben

takip çizelgesi tatlım nasıl yapaılır onu anlatan sayfanın adresi,neva yapmak istiyo ona yollamıştım..sende yap istersen.

CUMAnız mübarek olsun kızlarrr..dualarımız kabul olsun,bebişimiz kucağımıza konsun inşşşş..

hoşgeldin nevacım.. demek dünde çıkmadı hain çizgi hee?? bugün çıkar inşş,belirtin varmı peki??

kahverengi salon konusundada şaka yaptım..bişe daha dicektim ama unuttum yaaaaa:26::26:nese benim kociş geliyo çıkıyorum ben..görüşürüzz...

şulee bende yakın oturuyorum kayınvalideye 3,5 blok ötemde

keşke beğenmedim butonuda olsaydı

neyyyyyyyyyyyygerçekten mi 16 kilomupeki neden böyle ya herkes alıyormu bu kiloları
ben 2 aşılamada 8 kilo ldım ama 2. sinde tüp bebek iğnesi kullANDIM 19 GÜN ONDAN SANIRIM BENİMKİ

yok tatlım kilom normal ama bunun üstüne almak istemem yani ben 16 kilo alırsam tombik olurum topan patlıcan gibi dolanırım heralde evet biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış

ASLINDA 4GÜNDÜR BATMALAR VAR AMA AKINTIMDA GELMEDİ HENÜZ ADAMCAĞIZIMDA YUMURTLAYANA KADAR YOK ANLAMIŞ GARİBİM

hayırlı cumalar arkadaşlarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah

Fıkra
Çocuğun biri babasına sormuş :
-Baba biz nasıl olduk?
-Baba cevap vermiş maymunlar... türeye türeye biz olduk demiş.
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış. Annesine biz nasıl olduk demiş?
Annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez...

ben ne yapayım kızlar aynı evde oturuyorum kayınvalidemle 3 yıldır
allahım bana sabır versin yada ayrı bir kapı açsın inşallah aminnnnn

ben ne yapayım kızlar aynı evde oturuyorum kayınvalidemle 3 yıldır
Allahım bana sabır versin yada ayrı bir kapı açsın inşallah aminnnnn

allah sana sabır versin tatlım bende 5 yıl oturdum ama en son artık eşime ya mezara ya tımarhaneye gideceğim dedim hep dua et tatlım ben ezanlar okunurken hem ağlardım hem dua ederdim bizim ev nazi kampıydı hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…