allah sana sabır versin tatlım bende 5 yıl oturdum ama en son artık eşime ya mezara ya tımarhaneye gideceğim dedim hep dua et tatlım ben ezanlar okunurken hem ağlardım hem dua ederdim bizim ev nazi kampıydı hemde.
amin cnm hepimize sabırların çogunu versin....vallaha cnm benimkiside öle yaptığımı beğenmez sanki ben yapmıyormuşumda heo o yapıyormuş gibi konuşur daha öncede söledimya eşimede aynı davranır allah gönüllerine vicdan versin ne diyeyim allah bilir allaha havele ediyorum bişey yaptığında öle cvp vermem ben söylenir sylenir durur ama eşime her zaman derim ben sabır taşı değilim birgün çok pis patlıcam o zaman çok daha kötü olucak çünkü herşey içinde birikiyor öle değilmi ama patladığımdada çok kötü olur heralde
kii benim temizliğimi yemeklerimi herkez beğenir ama öle olsun diyorum o öyle düşünsün öyle konuşsun ne yapayım bir insana yaranamadınmı ağzınla kuş tutsanda yaranamazsın...
bak birkaç gün önce facede paylaşmıştım burayada kopyalayım ama aynen böyle :))))) oluyor
anne ve kaynana gözüyle
yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda ka...rşılaşmışlar… hal ha...tır sormuşlar… sıra çocuklarına gelmiş… “senin oğlan nasıl, evlendi mi?” diye sormuş biri, “evlendi” demiş öteki, “evlendi ama ah, sorma, öyle bir gelin çıktı ki, felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor, evde doğru dürüst yemek pişmiyor, yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor. Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor. Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “o da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. Inanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”
aminnnnnnnnnn inşallah canım benim :)hepimize gönlümüzdekini versin inşALLAHavatarındaki gibi güzel bi oğluşun olsun inşallah.
hayırlı cumalar canım .göndersin inşallahgünaydııııııııınnnnn
hayırlı cumalar kızlaaarrrr
Allah hepimizin bebişlerini bu mübarek günün hürmetine göndersinnn
amin masalcım saolasın ...sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbimhayırlı cumalar.
rabbim bütün dua eden kullarının dualarını kabul etsin inşallaaaahhhh
hayırlı cumalar kuzum ..aminnnnnnnnnnnCUMAnız mübarek olsun kızlarrr..dualarımız kabul olsun,bebişimiz kucağımıza konsun inşşşş..
keşke beğenmedim butonuda olsaydı
ben 2 aşılamada 8 kilo ldım ama 2. sinde tüp bebek iğnesi kullANDIM 19 GÜN ONDAN SANIRIM BENİMKİ
ASLINDA 4GÜNDÜR BATMALAR VAR AMA AKINTIMDA GELMEDİ HENÜZ ADAMCAĞIZIMDA YUMURTLAYANA KADAR YOK ANLAMIŞ GARİBİM
orkidecim hayırlı cumalar canım...bebişimize selammmm olsun sevgilerrrhayırlı cumalar arkadaşlarım bu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah
şuleeeeeeeeeeeeeee sarmaları yaptım kuzum fena olmadı kızzzzzzzzzsoğumasını bekliyorum şimdi
slm kızlar ben tüpü yaptırdım pazartesi test yaptırcam ama sanki tutmadı cok gerginim bana dua edim tutmuş olsun 2 embriyo taransfer ettiler
karacım hayırlı olsun seni merak ediyordum hayırlısıyla umuduna kavuşursun inşallah.
böyle olumsuz düşünme bence.
bugün kaçıncı günün.
bu arada sen 25 yaşındaydın sanırım nasıl ikna edebildin dr iki embiriyo için.
sakın belirtilere takılma herkeste farklı reaksiyonlar gösteriyor bendede hiç bi belirti olmamıştı ama ben olumsuz düşünmedim genede sende olumlu düşün kendine kibar davran bu arada ben dayanamayıp 10. gün test yapmıştım etkilemek istemem ama sende testini 10. gün sabırsızlanıyorsan tabi yap istersen ama sonuç ne olursa olsun 12. gün tekrar testini tekrarla bence.
slm kızlar ben tüpü yaptırdım pazartesi test yaptırcam ama sanki tutmadı cok gerginim bana dua edim tutmuş olsun 2 embriyo taransfer ettiler
canım öyleydi böyleydi gereksiz konular bunlar rabbim zamanını verdiyse o her halukarda tutmuştur nasibinde yoksa ne yaparsan yap olmaz onun için kendini boşuna helak etme sabırla ve şükürle gününü bekle ve bol bol dua et tatlım allahu tealadan istemenin tek yolu bu çünkü anlaştıkmı?rabbim inşallah nasip eder canım kucağına alırsın miniğini.
canım öyleydi böyleydi gereksiz konular bunlar rabbim zamanını verdiyse o her halukarda tutmuştur nasibinde yoksa ne yaparsan yap olmaz onun için kendini boşuna helak etme sabırla ve şükürle gününü bekle ve bol bol dua et tatlım allahu tealadan istemenin tek yolu bu çünkü anlaştıkmı?rabbim inşallah nasip eder canım kucağına alırsın miniğini.
seninkide aynı benimkisi gibiymiş,iyi bulunca sesimiz çıkmıyor diye tepemize çıkıyorlar aman sesi çıkmasın diye fırsat vermemeye çalışıyordum ama nerde ne özelim ne özgürlüğüm vardı sadece hizmetçiydim oda yetmiyormuş gibi huzursuzluk cabası ne çekeceğim be dedim bir gün bir patladım eşimide görmedi gözüm o zaman evde başlamıştı ama durdurdu ve 1 hafta içinde ev buldu taşındık ben 8 yılın 3 senesi evliyim diyebilirim gerçi yaşananlar hiç unutulmuyor.ama çekeceğimiz varsada çekiyoruz ne yazıkki. Uzak olması en iyisi ama 3 seneden sonra bu yaz yine taşınıyorum hemen yanına bakalım nasıl olacak mesafeden sonra valla iyi olanla iyi olurum.
sen benmisin kız bu örnek benim çok anlattığım bir örnektir demek ki aynı allah tekrar sabırlıklar versin tatlım ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?