sende nosu yokmu canım masalın?masalın bu gece dönmesi lazım.öyle söylemişti
gelsede anlatsa biran önce çok merak ediyorum
bu rahim filmi içinmiydi ??:2::2::2::2::2::2::94::94::94::97::97::97::97::111::111::111::120::120::120:
melodi
febeninde dediği gibi
değişik bir ilaçla çekiyorlar.0 ğrı garantisi ile.forumdan bilgi edinebilirsin bu konuda.daha yaygın değil yani heryerde yapılmıyor
istda var ama gerisini bilmiyorum
canım çok saoldosbacım vakıa suresi 1.gün 1 tane
2.gün 2 tane
3 gün 3 tane
.
.
.
.
.
41.gün 41tane okuyosun.adetin araya girdiğinde kadığın yerden deavm ediyosun.arkadaşımın tüp bebek şansı bile çok düşüdkken hamile kaldı.kesinlikle faydasını görürsün dedi vebende çok inanıyorum..bugün 12.günümdeyim rabbim kabulş eder inş..zaten okudukça ezberliyosun kolayşalıyo yani sayı gözünüzü korkutmasın.
Saol tatlım desteğin için :)bende narkozla çektiricem dualarınız benimle olsun lütfen ..bakalım gerçi kırmızılar ne zaman gelcek..
sanmam canım çok sevinmişti seni arayacağını söyledi ama fırsatı olmadı herhalde. çok geçmiş olsun kuşum orayı görmemişim bende bel ağrısından kıvranıyorum çok kötüyüm sancım iyice başladı bir olsamda rahatlasamyok canım.ben yazdımbulunsun diye ama o yazmadı aramadı da
yazarsa kaydededirim yok istemezsede anlarım vardır bir bildiği
Yok kız rahim filmi için değil
ölüyommmmmmmmmmmmm burda sen gülüyosun
Kaç senedir grip olmuyorum.bir geldi pir geldi
nevacım annen yakınmı oturuyor sana
canım çok saol
zaten ezberimde gibi...
son günler zor oluyordur ama olsun hayırlıca bebişimiz gelsinde
canım narkozcum bana narkoz almak sıkıntı değil...vücutta hiç bi yan etkisi yok dedi...yeterki kalp ve solunum rahatsızlığın olmasın dedi...
sen bilirsin benim için çok kolay olmuştu...narkoz alacaksan hiiiç korkma uyu uyan :))
hoşbulduk janımmmevdeydim semicim ama benim için berbat bir gündü((
hoşgeldin eda topiğimize.
hoşbulduk janımmm:16nevacım okudum bende duamı bitirdim.geldimi öcü kırmızılar?hasretcim rabbim hayırlısıyla bebisine kawusmayı nasip etsin. Edacım hosgeldin şekerim... Tumecimm hayırdır noldu tatlım?önemli bise yoktur ins.
hoşbulduk janımmm:16edanurlu:79:
Sulekaratas:80:hoşgeldiniz kızlar.
Edanın hikayesini henüz bilmiyoruz ama
şulecim sen çok zor günler geçirmişsin.yaşadıklarını ancak tahmin edebiliyorum ama çok zor olduguna eminim.çok geçmiş olsun
tevekkül demişsin ne güzel tatlım.
Bizim çoğumuz maalesef çift çizgiyi bile göremedik henüz.
Rabbim sanada bizide bebeklerimizi kucağımıza aldığımız günü göstersin işallah
banamı iltifat ettin kendinemi anlamadım ama neyse:44::44:
Hoşbuldum canım.bir ara yazmıştın bir jel preseed mi neydi dimi
ama araştırmadım açıkçası
ne zaman kullanılıyormuş ne işe yarıyormuş
ve de o kadar pahalımıymışşşşşşş:26::26:
hoşbulduk janımmm
hoşbulduk janımmm:16
ben 89 tl ye aldım arkadaşlar,yarın gelcek kargo,ilk kez kullancam
yanında 10 gebelik testi var
ben anlatırım klavyem düzelince
Böyle zor oluyo ekran klavyeden.....
şu klavyen bir an önce düzelsinnnnn inşşşşşşşş
hoşbulduk janımmm
Hoşbulduk janımmm:16
ben 89 tl ye aldım arkadaşlar,yarın gelcek kargo,ilk kez kullancam
yanında 10 gebelik testi var
ben anlatırım klavyem düzelince
Böyle zor oluyo ekran klavyeden.....
benim alacağım yerde 55 tlye geliyor 25 adette ovulasyon testi ile beraber
ebay dimi
dil ing.anlayamadık
bide kaç günde gelir kestiremedim
ama seninki daha iyi tabi
evet malesef dil bilmiyoruz bende beceremedim sen nerden aldın?
ececim,arkadasın adınada cok sewindim.masallah,rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..darısı başımıza ins.
eceeeeee canımmmm çok sevindim Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin.... çok güzel bi duygu
Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin senin adına çoook sevindim gözlerim doldu inan...
sırf bu haberi öğrenmek için bugün topiğe girdim.takip ediyordum sessizce.duyunca çok sevindim Allah tamamına erdirsin.Kucağına sağ sağlim al evladını.Rabb'im herkese versin bebek içinde bizede amin.
saol canım.antalya tüp bebek merkezi.bebişlerimizin dr.u kemal özgür.kesinlikle tavsiye ederim.çok titiz .dikkatli ve insanı konuşmalarıyla son derece rahatlatan biri.hatta bir arkadaşımın 4 başarısız aşılama,4 başarızı tüp bebek denemesi var.5.tüp bebek denemesini kemal bey.e yaptırdı.hem pozitif hem de ikiz gibi.çok mutluyuz hepimiz de.4ümüz de çok sevindik.kimsenin boynu bükük kalmadı.gözün aydın canım Allah tamamına erirsin nerede yaptırdın tüp bebeği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?