Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodi
febeninde dediği gibi
değişik bir ilaçla çekiyorlar.0 ğrı garantisi ile.forumdan bilgi edinebilirsin bu konuda.daha yaygın değil yani heryerde yapılmıyor
istda var ama gerisini bilmiyorum

masalın bu gece dönmesi lazım.öyle söylemişti
gelsede anlatsa biran önce çok merak ediyorum
sende nosu yokmu canım masalın?
:2::2::2::2::2::2::94::94::94::97::97::97::97::111::111::111::120::120::120:
bu rahim filmi içinmiydi ??
melodi
febeninde dediği gibi
değişik bir ilaçla çekiyorlar.0 ğrı garantisi ile.forumdan bilgi edinebilirsin bu konuda.daha yaygın değil yani heryerde yapılmıyor
istda var ama gerisini bilmiyorum

bencede ya o ağrı olana git yada narkozlu yaptır Derim :18:

canım çok saol
zaten ezberimde gibi...
son günler zor oluyordur ama olsun hayırlıca bebişimiz gelsinde

Saol tatlım desteğin için :)bende narkozla çektiricem dualarınız benimle olsun lütfen ..bakalım gerçi kırmızılar ne zaman gelcek..

canım narkozcum bana narkoz almak sıkıntı değil...vücutta hiç bi yan etkisi yok dedi...yeterki kalp ve solunum rahatsızlığın olmasın dedi...
sen bilirsin benim için çok kolay olmuştu...narkoz alacaksan hiiiç korkma uyu uyan :))

yok canım.ben yazdımbulunsun diye ama o yazmadı aramadı da
yazarsa kaydededirim yok istemezsede anlarım vardır bir bildiği

yok kız rahim filmi için değil
ölüyommmmmmmmmmmmm burda sen gülüyosun
kaç senedir grip olmuyorum.bir geldi pir geldi

sanmam canım çok sevinmişti seni arayacağını söyledi ama fırsatı olmadı herhalde. çok geçmiş olsun kuşum orayı görmemişim bende bel ağrısından kıvranıyorum çok kötüyüm sancım iyice başladı bir olsamda rahatlasam Oyyy sağdan beri vuruyor ama kasığımda bişey yok Belim fena
nevacım annen yakınmı oturuyor sana

canım annem bana 35 km uzaklıkta yarım saatlik yol.

evet cnm son günlere doğru biraz zorlaşabilir ama olsun ben seve seve okuyorum.bugün geciktirdim biraz işlerden dolayı.hem çorbayı karıştırdım hem okudum valla

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|?
FEBE|20|OKUNDU
ECE|30|?
MELODİ2|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
ŞULE|20|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Son düzenleme:
evdeydim semicim ama benim için berbat bir gündü((

hoşgeldin eda topiğimize.
hoşbulduk janımmm
hoşbulduk janımmm:16
hoşbulduk janımmm:16

ben 89 tl ye aldım arkadaşlar,yarın gelcek kargo,ilk kez kullancam
yanında 10 gebelik testi var
ben anlatırım klavyem düzelince
Böyle zor oluyo ekran klavyeden.....

şu klavyen bir an önce düzelsinnnnn inşşşşşşşş

benim alacağım yerde 55 tlye geliyor 25 adette ovulasyon testi ile beraber

ececim,arkadasın adınada cok sewindim.masallah,rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..darısı başımıza ins.

saol canım teşekkürler.onun 5.tüp bebek denemesiydi.daha önce de 4 başarısız aşılaması vardı.sonunda tuttu onun da.biz de çok sevindik.dün tahlillerimizin tekrarı vardı onunla.sanırım onunki ikiz.benimki tek gibi.onunki 2 gibi.çok mutlu olduk.

eceeeeee canımmmm çok sevindim Rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin.... çok güzel bi duygu
Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin senin adına çoook sevindim gözlerim doldu inan...

saol canım benim.burdaki herkes için dua ediyorum.inşallah kabul olur.

sırf bu haberi öğrenmek için bugün topiğe girdim.takip ediyordum sessizce.duyunca çok sevindim Allah tamamına erdirsin.Kucağına sağ sağlim al evladını.Rabb'im herkese versin bebek içinde bizede amin.

saol canımteşekkür ederim.tüp bebek düşünen herkese umt ışığı olmuşumdur umarım.inşallah isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar.

gözün aydın canım Allah tamamına erirsin nerede yaptırdın tüp bebeği?
saol canım.antalya tüp bebek merkezi.bebişlerimizin dr.u kemal özgür.kesinlikle tavsiye ederim.çok titiz .dikkatli ve insanı konuşmalarıyla son derece rahatlatan biri.hatta bir arkadaşımın 4 başarısız aşılama,4 başarızı tüp bebek denemesi var.5.tüp bebek denemesini kemal bey.e yaptırdı.hem pozitif hem de ikiz gibi.çok mutluyuz hepimiz de.4ümüz de çok sevindik.kimsenin boynu bükük kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…