ahseeeeeendaha önce okunanlar
masalcan|mine
febe|semi
orkide|ece
ahsenneva
hasret41 için 313 aye-tel kürsi
neva|43|okundu
hasret|50|okundu
hasret|50|?
Febe|20|okundu
ece|30|okundu
melodi2|50|okundu
semi|50|okundu
şule|20|?
allah dualarımızı kabul eder inşallah.
Listedeki regl sırasına,ve okunmayanlar sırasına göre gidiyorum kıslar.
bismillahirrahmanirrahim
:18: Beklenmeyen bat tarihleri :18:
isim|bat
neva|12.03.2011
semi|14.03.2011
hasret41|16.03.2011
melodi|17.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
masalcan|05.04.2011
tume|09.04.2011
dosba|?
Rojdaaa|?
şule|?
Anne adaylarımız
isim|açıklama|hamilelik haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamadan sonra/doğal|21.hafta|kız
Ece|tüp bebek/28.02.2011|2.hafta | ? ?
ahseeeeeen
beni niye eklemiyoşşun:84::84::84:
Beklenmeyen bat tarihim 7 nisan
saol canım.antalya tüp bebek merkezi.bebişlerimizin dr.u kemal özgür.kesinlikle tavsiye ederim.çok titiz .dikkatli ve insanı konuşmalarıyla son derece rahatlatan biri.hatta bir arkadaşımın 4 başarısız aşılama,4 başarızı tüp bebek denemesi var.5.tüp bebek denemesini kemal bey.e yaptırdı.hem pozitif hem de ikiz gibi.çok mutluyuz hepimiz de.4ümüz de çok sevindik.kimsenin boynu bükük kalmadı.
çoook tşk
ececim doktoruna sorabilirmisin istanbulda tavsiye edebileceği bi dr yada tüp bebek merkezi varmı??
ohhhhhhhhhhhh
Yandannnnn
aliii hapisteeee
allah inşallah hepinize nasip eder canlarımm... Benim abimle yengemn 6 sene çocuğu olmadı neler çektiler ben bilirim hep yengemn yanında oldum o zamanlar küçüktüm teselli verirdm minicik halimle ama oldu işte 6 sene üzerinde ağlamaktan bitap düşmüş yengem saçları beyazlamaya başlayan abim tüp bebeğe karar verdiler yengemin adeti gecikmişti o ara ağlaya ağlaya korka korka test yaptık ve hamile olduğunu öğrendik bi zamanı var allahım en iyisini bilir
allah inşallah hepinize nasip eder canlarımm... Benim abimle yengemn 6 sene çocuğu olmadı neler çektiler ben bilirim hep yengemn yanında oldum o zamanlar küçüktüm teselli verirdm minicik halimle ama oldu işte 6 sene üzerinde ağlamaktan bitap düşmüş yengem saçları beyazlamaya başlayan abim tüp bebeğe karar verdiler yengemin adeti gecikmişti o ara ağlaya ağlaya korka korka test yaptık ve hamile olduğunu öğrendik bi zamanı var allahım en iyisini bilir
Annen gittimi
ohh ne güzel annen yanında bende aradım hastayım gel bana patates haşla(küçükken hastalanınca haşlanmış patatesten başka bişey yemezdim)diye
ama ne gelen var ne giden
Bahaneyle çağırsammı:44::44:
yok güzelim yanımda değil gitti burada işi vardı arkadaşıyla gelmişler banada kahvaltıya geldiler 11 de
Canım ben olmadım hala çok sancım var kocişten sigara istedim ama içmeyeyim diye almamışGittim aldım geldim bende onamı kaldım
Annen gittimi
ohh ne güzel annen yanında bende aradım hastayım gel bana patates haşla(küçükken hastalanınca haşlanmış patatesten başka bişey yemezdim)diye
ama ne gelen var ne giden
Bahaneyle çağırsammı:44::44:
he he
nevacım senin sevincin kursağnda kaldı sanırım
ali tahliye oldu bile
benimde gelmedi henüz ama inan %1 beklentm bile yok.ilaç almak zorunda kaldım o erteledi yoksa şimdiye kadar gelmişti.
Gribin üstüne birde adet sancısı
valla allahım daha kötü etmesin.
hani hastalanınca anneler sorarya kızım ne istiyon ne yapayım sana diye
bizde kardeşlerimle kim hasta olursa hasta olana sipariş verirdik onu iste bunu iste diye.
Tabi annem anlardı
Ey gidi küçükken herşey ne güzeldi annem kurabiye yapardı 2. Tepsi pişerken 1. Ci biterdi :78:kadıncağaz bizi doyuramıyordu şimdi nerdeeee :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?