Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

NEVA|43|OKUNDU
HASRET|50|OKUNDU
HASRET|50|?
FEBE|20|OKUNDU
ECE|30|OKUNDU
MELODİ2|50|OKUNDU
SEMİ|50|OKUNDU
ŞULE|20|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
NEVA|12.03.2011
SEMİ|14.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
EDANURLU|07.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?
ŞULE|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|2.HAFTA |??

Son düzenleme:
ahseeeeeen
beni niye eklemiyoşşun:84::84::84:
Beklenmeyen bat tarihim 7 nisan

ececim doktoruna sorabilirmisin istanbulda tavsiye edebileceği bi dr yada tüp bebek merkezi varmı??

allah inşallah hepinize nasip eder canlarımm... Benim abimle yengemn 6 sene çocuğu olmadı neler çektiler ben bilirim hep yengemn yanında oldum o zamanlar küçüktüm teselli verirdm minicik halimle ama oldu işte 6 sene üzerinde ağlamaktan bitap düşmüş yengem saçları beyazlamaya başlayan abim tüp bebeğe karar verdiler yengemin adeti gecikmişti o ara ağlaya ağlaya korka korka test yaptık ve hamile olduğunu öğrendik bi zamanı var allahım en iyisini bilir

ohhhhhhhhhhhh
Yandannnnn
aliii hapisteeee

annen gittimi
ohh ne güzel annen yanında bende aradım hastayım gel bana patates haşla(küçükken hastalanınca haşlanmış patatesten başka bişey yemezdim)diye
ama ne gelen var ne giden

bahaneyle çağırsammı:44::44:

evet canım bizde buna inanıyoruz onun içinde umudumuzu hiç yitirmeden zamanımızı bekliyoruz çok sağol paylaşımın için.

amin canım aminnnn
sağoıl desteğin için.bizde o günleri göreceğz işallah

yok güzelim yanımda değil gitti burada işi vardı arkadaşıyla gelmişler banada kahvaltıya geldiler 11 de
Canım ben olmadım hala çok sancım var kocişten sigara istedim ama içmeyeyim diye almamış Gittim aldım geldim bende onamı kaldım

he he
nevacım senin sevincin kursağnda kaldı sanırım
ali tahliye oldu bile

benimde gelmedi henüz ama inan %1 beklentm bile yok.ilaç almak zorunda kaldım o erteledi yoksa şimdiye kadar gelmişti.
gribin üstüne birde adet sancısı
valla allahım daha kötü etmesin.

hani hastalanınca anneler sorarya kızım ne istiyon ne yapayım sana diye
bizde kardeşlerimle kim hasta olursa hasta olana sipariş verirdik onu iste bunu iste diye.
Tabi annem anlardı
Ey gidi küçükken herşey ne güzeldi annem kurabiye yapardı 2. Tepsi pişerken 1. Ci biterdi :78:kadıncağaz bizi doyuramıyordu şimdi nerdeeee :44:

he he
nevacım senin sevincin kursağnda kaldı sanırım
ali tahliye oldu bile
Olan cemileye oldu yine.
benimde gelmedi henüz ama inan %1 beklentm bile yok.ilaç almak zorunda kaldım o erteledi yoksa şimdiye kadar gelmişti.
Gribin üstüne birde adet sancısı
valla allahım daha kötü etmesin.

canım sendede oluyor dimi çok sancı benim olana kadar 1 hafta hafif olmaya 1 gün kala ve ilk gün dayanılmayacak kadar ağlatıyor bile kolay kolay ilaçta kullanmam bide

üç kağıtçılar sizi
yanınızda melek gibi kaldım.haşlanmış patates:26::26:

kaç kız kardeşin var:26::26::26:
ne kadar şanslı oldoğunun farkındamısın
ben ablayım 2 erkek kardeşim var ve o kadar isterdimki bir kzı kardeşim olmasını
bir annem var işte he hakkını yemeyeyim birde benden 8 yaşbüyük teyzem.oda olmasaydı zaten

Masalcan gelmiş
Canım hoşgeldin hadi anlat bakalım neler yaptın

masaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllll
hoşgeldin tatlım
anlat hemen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…