korunmak mı o da ne
1 yıl korundum bi daha Rabbim göstermesin bi de hemen bebiş versin hepimize (amin)
kesinlikle haklısın tatlım, emzirmek için de müacadele et tatlım çok önemli..herkes grip oldu benim yeğenim olmadı neden??emiyo tosuncuk ondan
febecim üstüne görme konusunda da ümidim yok aslında ama hala kasıklarımda ağrı olunca şüphelendim ...bende ilk gün koyu renk kanamam oldu 2.gün yok 3. gün çok az bi daha olmadı...
bugün akşam üstü abdestleneyim ve kaldığım yerden vakia suresine devam edeyim
bu arada çokta yoğunum bugün mutfak dolaplarının içlerini yapıyorum... yarında dışlarını kadın temizler artık...perşembe misafirim var haftasonuda memleketime gidiyorum
aslında şu aralar hiç bişi düşünmek istemiyorum ama elimde değil
tatlım akıntım var dıyosun enfeksiyon olmuş olmasın sakın.
dikkat et akıntının rengıne kokusuna akışkanlığına.
enfeksiyonsa çaresini bulman lazım. hamile kalsan bile düşük sebebi olma olasılığı yüksekk tatlım.
jinemed kalamiş tüp bebek merkezi dr ali rştü ergün senin aklında neresi var
ayy tatlım aklıma geldi sen doğum yaptıktan sonra korunmayı düşünürmüsün????gerçi senin doğal oldu ama ne bilim yaniiiii bu sorum herkese gelsin..biz kocişle konuşmuştuk bu konuyuda aklıma geldi
aynen bitanem. benişmde yeğenlerim biri 6 yaşında biri 1 yaşında.
6 yaşında olan okula başladıktan sonra hastalık nedir öğrendi. 1 yaşındakide maşallah tosun gibi.
çok sağlıklılar maşallah. inşallah benimde sütüm olur.
maşallahhhh..tatlım süt, emzirdikçe beyine mesaj gönderiliyo uyarılıyo ve süt oluyo yani mutlaka süt yoksa bile emdirmek gerekiyo..sonra geliyo. zaten tecrübe konuşuyo
merhabalar,benimde evleenli 3 sene olucak 2 tane kaybımız oldu,2.si kalp atışları alınmadı 8 haftalıkken kürtaj oldum diğeri kesesi bile görünmezken kürtaj...kan pıhtılaşma problemim varmış sonunda ortaya çıktı. bu ay aşılama yaptırdım, sabırla bana gelmesini bekliyorum... ama çok psikolojim bozuldu,insanların lafları çok batmaya başladı,geçenlerde 1 saate yakın ağladım rabbim bizide böyle sınıyor herhalde... umarım isteyen herkez bebişine kavuşur...:80:
merhabalar,benimde evleenli 3 sene olucak 2 tane kaybımız oldu,2.si kalp atışları alınmadı 8 haftalıkken kürtaj oldum diğeri kesesi bile görünmezken kürtaj...kan pıhtılaşma problemim varmış sonunda ortaya çıktı. bu ay aşılama yaptırdım, sabırla bana gelmesini bekliyorum... ama çok psikolojim bozuldu,insanların lafları çok batmaya başladı,geçenlerde 1 saate yakın ağladım rabbim bizide böyle sınıyor herhalde... umarım isteyen herkez bebişine kavuşur...:80:
merhaba hoşgeldin canım.merhabalar,benimde evleenli 3 sene olucak 2 tane kaybımız oldu,2.si kalp atışları alınmadı 8 haftalıkken kürtaj oldum diğeri kesesi bile görünmezken kürtaj...kan pıhtılaşma problemim varmış sonunda ortaya çıktı. bu ay aşılama yaptırdım, sabırla bana gelmesini bekliyorum... ama çok psikolojim bozuldu,insanların lafları çok batmaya başladı,geçenlerde 1 saate yakın ağladım rabbim bizide böyle sınıyor herhalde... umarım isteyen herkez bebişine kavuşur...:80:
adetim geliyorum diye bağırıyor
iyiyim canım sen nasılsın.hoşgeldin tatlım...naber????
iyiyim canım sen nasılsın.
fabecim aklıma takıldı neden başlamıyosun tüpe canım kendini bukadar yoruyosun maddi olarakta hazırmışınız madem.
bende eh işte adet dönemim yakın olduğu için stresliyim biraz..
korkuyorum cnm yaaa ya tutmazsa diye çok korkuyorum.. yazın çıkmasını bekleyip eylül gibimi yaptırsam diye düşünüyorum..yaa doğal hamile kalmak istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?