Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
febecim üstüne görme konusunda da ümidim yok aslında ama hala kasıklarımda ağrı olunca şüphelendim ...bende ilk gün koyu renk kanamam oldu 2.gün yok 3. gün çok az bi daha olmadı...
bugün akşam üstü abdestleneyim ve kaldığım yerden vakia suresine devam edeyim
bu arada çokta yoğunum bugün mutfak dolaplarının içlerini yapıyorum... yarında dışlarını kadın temizler artık...perşembe misafirim var haftasonuda memleketime gidiyorum
aslında şu aralar hiç bişi düşünmek istemiyorum ama elimde değil

kesinlikle haklısın tatlım, emzirmek için de müacadele et tatlım çok önemli..herkes grip oldu benim yeğenim olmadı neden??emiyo tosuncuk ondan

aynen bitanem. benişmde yeğenlerim biri 6 yaşında biri 1 yaşında.
6 yaşında olan okula başladıktan sonra hastalık nedir öğrendi. 1 yaşındakide maşallah tosun gibi.
çok sağlıklılar maşallah. inşallah benimde sütüm olur.

ara verdim dinlendim şimdilik kaçıyorum sonra yine uğrarım
güzel haberler almak nasip olsun
karacım inş. güzel haberler verirsin hayatım

çok yorma kendini tatlım.. senide bizden iyi kimse anlayamaz..elimizde değil olana kadara biz böyleyiz

yok canım sürekli akıntım yok çatladığı dönemde gelen akıntım geldi 3 gün ama teste çıkmadı demek istedim ne yapalım bu ay nasip değilmiş bişey değil jel elimde kaldı ovulasyon testimde 10 tane kaldı oda bdahaki aya kalsın.

jinemed kalamiş tüp bebek merkezi dr ali rştü ergün senin aklında neresi var

ben memoriali düşünüyorum güvenç karlıkaya hemtanıdık o yüzden güven açısından işlerini düzgün yapsınlarda parada da değiliz artık.

ayy tatlım aklıma geldi sen doğum yaptıktan sonra korunmayı düşünürmüsün???? gerçi senin doğal oldu ama ne bilim yaniiiii bu sorum herkese gelsin..biz kocişle konuşmuştuk bu konuyuda aklıma geldi

bende masala katılıyorum ne olur ne olmaz diye emzirme süresinde bende korunurdum ee en azından 1 sene ara vermekte yarar var diye düşünüyorum
neyse kızlar bir sürü işim var ben kaçar görüşürüz sonra öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:

maşallahhhh.. tatlım süt, emzirdikçe beyine mesaj gönderiliyo uyarılıyo ve süt oluyo yani mutlaka süt yoksa bile emdirmek gerekiyo..sonra geliyo. zaten tecrübe konuşuyo

merhabalar,benimde evleenli 3 sene olucak 2 tane kaybımız oldu,2.si kalp atışları alınmadı 8 haftalıkken kürtaj oldum diğeri kesesi bile görünmezken kürtaj...kan pıhtılaşma problemim varmış sonunda ortaya çıktı. bu ay aşılama yaptırdım, sabırla bana gelmesini bekliyorum... ama çok psikolojim bozuldu, insanların lafları çok batmaya başladı,geçenlerde 1 saate yakın ağladım rabbim bizide böyle sınıyor herhalde... umarım isteyen herkez bebişine kavuşur...:80:

maşallahhhh.. tatlım süt, emzirdikçe beyine mesaj gönderiliyo uyarılıyo ve süt oluyo yani mutlaka süt yoksa bile emdirmek gerekiyo..sonra geliyo. zaten tecrübe konuşuyo

kesinlikle. emziririrm hiçbişeyden kaçınmam ne gerekiyosada yaparım.
sırf süt olsun, karnı doysun, sağlıklı olsun yeter
herşey bebiş için demi ama

amiiiin tatlım amiin.
çok geçmiş olsun. inşallah bu sefer bebişin sıkı sıkı tutunur annesine.
sorunlarla karşılaştırmadan rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım benim demekki gebe kalabilmende sorun yok sorunuda bulmuşsunuz onunda tedavisi var di,ye duymuştum iğne vuruluyormuşsun önlem alınca bir sorun olmayacaktır inşallah boşver etrafı sen artık ben lafımı esirgemiyorum kimseden kaşınanı kaşıyorum valla

benim de kaşıdğım zamanlar oldu ama yine kendim üzüldüm,evde tek başımayım gün boyu,herkez aksi gibi çocuklarını bana getirip sevip şapur şapur öpüyor,kayınvalidem sürekli iğneleyip bebek kıyafeti örüp beni daha çok geriyor, ben cwp vermekten bıktım onlar bıkmadı,zaten bebek oluncada gözleri yiyo sanki durmuyor, 1 tane bebişim olsa bunların ağzı bi kapansa hayırlısıyla bu hafta kan tahlili yaptırcam karnımda sancılıyor adet olucak gibi ama hayırlısı,yazın ankarada tüp bebek düşünüyoruz artık.

merhaba hoşgeldin canım.
ALLAH bidaha yaşatmasın inşallah.
RABBİM sabır versin güç versin.
pıhtılaşama dedince kafama takılanları sormadan geçemiyorum.
normal yaşantında bi problem teşkil ediyormu sağlık problemi oluşturuyormu?

adetim geliyorum diye bağırıyor

benimkideeee

ya kızlar benim göbeğimin 3-4parmak aşağısı sanırım rahmim ağrıyoo??buda adet belirtisimi biliyomusunuz?? sancı gibi vurup bikaç dakika sonra geçiyo..otururken değilde ayağa kalkınca oluyo sanki:26:

iyiyim canım sen nasılsın.
fabecim aklıma takıldı neden başlamıyosun tüpe canım kendini bukadar yoruyosun maddi olarakta hazırmışınız madem.

bende eh işte adet dönemim yakın olduğu için stresliyim biraz..

korkuyorum cnm yaaa ya tutmazsa diye çok korkuyorum.. yazın çıkmasını bekleyip eylül gibimi yaptırsam diye düşünüyorum..yaa doğal hamile kalmak istiyorum ben

anlıyorum ah bu kırmızılar.
korkulucak bişey yokki kaybettiğiniz zamana yazık kaç yıl oldu normal yollardan gelmeyeli neden eylül eylüle kadar yaşıyıcağın sitrese ne gerek var kaldıki eylül ayında yaparsan ilk ayların soğuklara gelicek senin o denöm hasta olmaman gerek..
sen bilirsin haddim değil ama şu ay verdiğin mucadele girdiğin sitres adetinin yaklaştığını duyunca çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…