Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Olan cemileye oldu yine.

canım sendede oluyor dimi çok sancı benim olana kadar 1 hafta hafif olmaya 1 gün kala ve ilk gün dayanılmayacak kadar ağlatıyor bile kolay kolay ilaçta kullanmam bide

ohoooooooooooo
ben ilk gün yataktan kalkamam
2.günde doğrudüzgün iş yapamam azıcık yorsam hemen başlar belim ağrımaya
neden ilaç almıyorsun ki
zararı yok.ben fayda eden ialçı bulana kadar çok çektim şimdi ialç aldığım için daha rahat atlatıyorum

izmirden merhaba arkadaşlaaaarrr
öncelikle evimi ve sizleri çoooooooooooooooook özledim şekerler.

sonrada şöyle anlatayım.
gittim ankaraya kızlar. iyi güzel hoş bi yer 1-2 saatlik br bekleme sonucu beni muayene etti. sonrada oturduk konuştuk. sizde çok büyük problem yok dedi. olacak sizin bebeğiniz dedi.( zaten ben bunu biliyorum, olacak başka yolu yok) kadın doğumcu baktı eşimin spermleri düşük ama korkulacak bişey yok dedi en azından canlı spermler var dedi. sonrada fiyatı konuştuk falan. 2 hafta orda kalmam gerekiyomuş. eee konaklama bi misafirhanede oluyomuş 200 lira. 4.5 miliyar o hesap çıkardı. 1500 ilaç parası rapor çıkaracaklar. oturduk eşimle konuştuk gittik geldik yol parası, yedik içtik yatık kalktık para. eee biz vazgeçtik İzmirin suyu çıkmadı izmirde yaptırmaya karar verdik. biz ankarada yapmaya kalksak 10 milyarı bulacak gibi. eee sokakta bulmuyoruz parayı zaten.
kımyasal gebelik diye bişey yapıyolarmış ya. size gerek yok dedi çünkü bebeğiniz olur dedi o yöntemi size kullanmanın anlamı yok dedi. eee normal tüp bebekse bizde burda yapmaya karar verdik.
böyle yani kızlar. ama acayip yorulduk ayaklarım davul uykusuzluk falan filan....

benden 1.5 yaş küçük ikiz kızkardeşim var bide 21 yaşında kız kardeşim var etti 4 kız erkek yok bizde teyzemde halamda yok şekerim bende onlar olsun çok isterdim kız kardeş başka tabi erkek evlendimi el oluyor bence. Ama sana kırıldım
Ne demek kız kardeşim yok biz neciyiz

1.si- midemden rahatsız olduğum için her ilacı kullanamıyorum
2.si- alerjim var canım bazı besinler ve bazı ilaçlar içince hastanelik oluyorum şişip kabarıyorum
yaa ne sorunluyum dimi

ammmaaaaan nasılda dört gözle beklerlermiş benim arkadaşlarım
ama bende sizleri çoooooooooook özledim

neyse canım aklın kalmadı en azından gittin gördün ben zeynep kamili düşünüyorum çok methini duydum dr larıda iyiymiş hemde devlet hastanesi kim bilir doğduğum yerde,doğururum belki.

masalcım hayırlısı olsun tatlım.gezmiş oldun canım işte
bişey söyleyecem ama kızmayacaksın sözmü
bu izmirin suyumu çıktı lafını biri ima etmeye çalışmıştı bu topikte
kimdi ya:26::26::26: unuttum hatırlayan varmı

neyse canım aklın kalmadı en azından gittin gördün ben zeynep kamili düşünüyorum çok methini duydum dr larıda iyiymiş hemde devlet hastanesi kim bilir doğduğum yerde,doğururum belki.

katılıyorum en azından aklında kalmadı birden fazla yerle görüşmekte fayda var.
zeynep kamildemi doğdun kız.düzceye yolunuz nasıl düştü
yada annen ist.a gezmeye gitmişte soluğu has.demi almış
hayal gücüm geniş galiba benim

ben nerde doğdum hayatta tahmin edemezsin

:78::78::78::78: hıııımmmm bilmeeeeeeeemmmm:44:

evet gezdim geldim. bende heveslendim ama k.valdem daha hevesliydi.
valla çok sinirlendi o kuyruğunu sıkıştırdı geldi(duymasın)

inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı.
şu kesin nisanda tüp bebeğim olacak.
yani yaptırıcam ve inşallah tutacak

kızlar ben çok yorgunum. çıkıyorum.
öpüyorum hepinizi
iyi geceler tatlı rüyalaaar

iyi geceler masalcım.işallah tutacak canım.tüp baby diye seveceğiz sonra bebişini

nevacım
majezik denedinmi adet ağrın için

evett benim babam ptt memuru orada oturmuşuz 8 sene sonra tayini çıkmış buraya öyle işte canım nerde doğdun kız merak ettim
:78::78::78::78: Hıııımmmm bilmeeeeeeeemmmm:44:

Evet gezdim geldim. Bende heveslendim ama k.valdem daha hevesliydi.
Valla çok sinirlendi o kuyruğunu sıkıştırdı geldi(duymasın)
onu söyleyeni bilmem ama masalın cevabı aklımda :26: Buralar yetmedi malum yeri izmirede gösterip geleyim
iyi geceler masalcım.işallah tutacak canım.tüp baby diye seveceğiz sonra bebişini

nevacım
majezik denedinmi adet ağrın için

evet canım onu kullanabiliyordum bir tek çalıştığım fab. Revirindeki heöşireden istediğimde ne dese beğenirsin?
hemşire-çocuk düşünüyormusun?
ben-evet niye ne olduki?
hemşire-bu hap bayanlarda kısırlığa neden oluyor .
ben-
Bidaha kullanmadım işte

köyde annemin yatak odasında

bu hapı bana drum verdi.zararının olmadığını söyledi.hatta aşılama sonrası ağrın olursa alabilirsin dedi:44::44::44::44::44:

eveeeeeeeeeeettt. nakarada gördü geldim

bu arada benide annem evde doğurmuş:)

Son düzenleme:
köyde annemin yatak odasında

Bu hapı bana drum verdi.zararının olmadığını söyledi.hatta aşılama sonrası ağrın olursa alabilirsin dedi:44::44::44::44::44:
olabilir bende kümes falan diceksin sandım :26: Benim bir arkadaşım hep evde doğurdu gitmedi hastaneye bizde yapabilsekte ohhh rahat rahat evde ne güzel
nevaaaaaaaaaaa
ne i,ş görüyosun sen yine

şeey ev satılıyorya ona bakıyordum canım
aynı zamanda bu kociş beni delirtecek meyva getir su getir onu yap bunu yap
en son dedimki sen niye kahveye gitmiyon her akşam git bişey demicem dedim
:44:

kümes mi:26::26::26::26:allah iyiliğini versin
arkadaşın neden hastaneye gitmiyor çok merak ettim
evde doğurmak çok absürd geliyor bana
ve cesaret işi.hatta imkansız ya değil ama bana göre öyle işte

sen ev yaptırmıyormusun zaten canım

dur bişey yazma kendi saflığıma kendim güleyim önce
hem hastayım ben olabilir böyle saflık duırumları

kız nebileyim nette ilanlara bakıyorsun sandım ne bileyim tvnin içine düşüp beni beklettiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…