Olan cemileye oldu yine.
canım sendede oluyor dimi çok sancı benim olana kadar 1 hafta hafif olmaya 1 gün kala ve ilk gün dayanılmayacak kadar ağlatıyor bile kolay kolay ilaçta kullanmam bide
benden 1.5 yaş küçük ikiz kızkardeşim var bide 21 yaşında kız kardeşim var etti 4 kız erkek yok bizde teyzemde halamda yok şekerim bende onlar olsun çok isterdim kız kardeş başka tabi erkek evlendimi el oluyor bence. Ama sana kırıldımüç kağıtçılar sizi
Yanınızda melek gibi kaldım.haşlanmış patates:26::26:
Kaç kız kardeşin var:26::26::26:
Ne kadar şanslı oldoğunun farkındamısın
ben ablayım 2 erkek kardeşim var ve o kadar isterdimki bir kzı kardeşim olmasını
Bir annem var işte he hakkını yemeyeyim birde benden 8 yaşbüyük teyzem.oda olmasaydı zaten
ohoooooooooooo
ben ilk gün yataktan kalkamam
2.günde doğrudüzgün iş yapamam azıcık yorsam hemen başlar belim ağrımaya
neden ilaç almıyorsun ki
zararı yok.ben fayda eden ialçı bulana kadar çok çektim şimdi ialç aldığım için daha rahat atlatıyorum
neyse canım aklın kalmadı en azından gittin gördün ben zeynep kamili düşünüyorum çok methini duydum dr larıda iyiymiş hemde devlet hastanesi kim bilir doğduğum yerde,doğururum belki.izmirden merhaba arkadaşlaaaarrr
öncelikle evimi ve sizleri çoooooooooooooooook özledim şekerler.
Sonrada şöyle anlatayım.
Gittim ankaraya kızlar. Iyi güzel hoş bi yer 1-2 saatlik br bekleme sonucu beni muayene etti. Sonrada oturduk konuştuk. Sizde çok büyük problem yok dedi. Olacak sizin bebeğiniz dedi.( zaten ben bunu biliyorum, olacak başka yolu yok) kadın doğumcu baktı eşimin spermleri düşük ama korkulacak bişey yok dedi en azından canlı spermler var dedi. Sonrada fiyatı konuştuk falan. 2 hafta orda kalmam gerekiyomuş. Eee konaklama bi misafirhanede oluyomuş 200 lira. 4.5 miliyar o hesap çıkardı. 1500 ilaç parası rapor çıkaracaklar. Oturduk eşimle konuştuk gittik geldik yol parası, yedik içtik yatık kalktık para. Eee biz vazgeçtik izmirin suyu çıkmadı izmirde yaptırmaya karar verdik. Biz ankarada yapmaya kalksak 10 milyarı bulacak gibi. Eee sokakta bulmuyoruz parayı zaten.
Kımyasal gebelik diye bişey yapıyolarmış ya. Size gerek yok dedi çünkü bebeğiniz olur dedi o yöntemi size kullanmanın anlamı yok dedi. Eee normal tüp bebekse bizde burda yapmaya karar verdik.
Böyle yani kızlar. Ama acayip yorulduk ayaklarım davul uykusuzluk falan filan....
neyse canım aklın kalmadı en azından gittin gördün ben zeynep kamili düşünüyorum çok methini duydum dr larıda iyiymiş hemde devlet hastanesi kim bilir doğduğum yerde,doğururum belki.
masalcım hayırlısı olsun tatlım.gezmiş oldun canım işte
bişey söyleyecem ama kızmayacaksın sözmü
bu izmirin suyumu çıktı lafını biri ima etmeye çalışmıştı bu topikte
kimdi ya:26::26::26: unuttum hatırlayan varmı
neyse canım aklın kalmadı en azından gittin gördün ben zeynep kamili düşünüyorum çok methini duydum dr larıda iyiymiş hemde devlet hastanesi kim bilir doğduğum yerde,doğururum belki.
evett benim babam ptt memuru orada oturmuşuz 8 sene sonra tayini çıkmış buraya öyle işte canım nerde doğdun kız merak ettimkatılıyorum en azından aklında kalmadı birden fazla yerle görüşmekte fayda var.
Zeynep kamildemi doğdun kız.düzceye yolunuz nasıl düştü
yada annen ist.a gezmeye gitmişte soluğu has.demi almış
hayal gücüm geniş galiba benim
Ben nerde doğdum hayatta tahmin edemezsin
onu söyleyeni bilmem ama masalın cevabı aklımda :26: Buralar yetmedi malum yeri izmirede gösterip geleyim:78::78::78::78: Hıııımmmm bilmeeeeeeeemmmm:44:
Evet gezdim geldim. Bende heveslendim ama k.valdem daha hevesliydi.
Valla çok sinirlendi o kuyruğunu sıkıştırdı geldi(duymasın)
iyi geceler masalcım.işallah tutacak canım.tüp baby diye seveceğiz sonra bebişini
nevacım
majezik denedinmi adet ağrın için
evett benim babam ptt memuru orada oturmuşuz 8 sene sonra tayini çıkmış buraya öyle işte canım nerde doğdun kız merak ettim
onu söyleyeni bilmem ama masalın cevabı aklımda :26: Buralar yetmedi malum yeri izmirede gösterip geleyim
evet canım onu kullanabiliyordum bir tek çalıştığım fab. Revirindeki heöşireden istediğimde ne dese beğenirsin?
hemşire-çocuk düşünüyormusun?
ben-evet niye ne olduki?
hemşire-bu hap bayanlarda kısırlığa neden oluyor .
ben-
Bidaha kullanmadım işte
eveeeeeeeeeeettt. nakarada gördü geldim
olabilir bende kümes falan diceksin sandım :26: Benim bir arkadaşım hep evde doğurdu gitmedi hastaneye bizde yapabilsekte ohhh rahat rahat evde ne güzelköyde annemin yatak odasında
Bu hapı bana drum verdi.zararının olmadığını söyledi.hatta aşılama sonrası ağrın olursa alabilirsin dedi:44::44::44::44::44:
nevaaaaaaaaaaa
ne i,ş görüyosun sen yine
ececim doktoruna sorabilirmisin istanbulda tavsiye edebileceği bi dr yada tüp bebek merkezi varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?